dostinex kullanıken korunmalımyım?????

ssahin83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
387
4
118
Ankara
kızlar meraba benim prolaktin hormonum 42 doktor dostinex verdi .bu ilacı kullanırken korunmamız gerekiyor mu doktor beni hiç uyarmadı ama ilacın proskesküpüne baktım korunmalı yazıyor ...ne yapmalıyım yardım edin....tatilde olduğum için doktoruma gidemiyorum...

merhaba canım..bende prolaktin mağduruyum.hormon değerim 98 lerdeydi..dostinex kullandım ve hormonum düştü.ama ben dostinex kullanırken korunmadım.doktorum dostinexin hamile kalmaya yardımcı olduğunu söyledi.ve haklı çıktı.ben 2.kutuda hamile kaldım.(gerçi hamileliğimin devamı gelmedi ama).Bence korunma.çünkü hamile kaldığın anda ilacı bırakıyorsun.Dostinex güçlü bir ilaç.kimine yan etki yapıyor ama ben şükür herhangi bir yanetkisini görmedim..bu arada sana 1-2 ipucu vereyim canım.havuç+dereotu+incir yeme.maden suyu içme.bu yiyecekelr prolaktini yükseltiyor.eğer aklına takılan bir şey varsa benin topiğimden bilgi alabilirsin.(Prolaktin nedeni ile hamile kalamayanlar die =)...sevgilerimle

teşekkürler tatlım takip ediyorum topiğini daha önce de konuşmuştuk seninle...ben de daha bu hafta içtim ilacı 2 ye bölüp içiyorum salı ve cumartesi günleri ..bakalım yan etki yapacak mı bende de...allah yardımcımız olsun tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…