- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
- Konu Sahibi Gunesumay7091
-
Dostinex kullandigin ay erken mi geldi?Kızlar haber vermemi istemiştiniz ben bugün erken adet oldum yani hayatımda ilk defa 20.gün adet oldum adetime 8 gün vardı oysaki
Evet bu ay başlamıştım zaten kullanmaya ve erken adet oldumDostinex kullandigin ay erken mi geldi?
Siz kullanmaya devam edin inşallah değeriniz sifirlaninca inşallah hamile kalirsiniz..Evet bu ay başlamıştım zaten kullanmaya ve erken adet oldum
Adetliykende devam ediliyor mu ilaca?Siz kullanmaya devam edin inşallah değeriniz sifirlaninca inşallah hamile kalirsiniz..
Adetliyken içiliyor ben yumurtlamasa bırakmıştımAdetliykende devam ediliyor mu ilaca?
Sende durumlar ne? Hamile misin yoksa
Bugün içmem gerekiyordu akşama içeyim ozaman..Adetliyken içiliyor ben yumurtlamasa bırakmıştım
Ben ovulasyon tarihi geçince gitmiştim doktora 33 çıktı prolaktinim ama yumurtlama donemim kaç mistik ilacı 1 hafta kullandım hafta 2 kere 1 tane olarak sonra belki hamile kalmışım dir diye bıraktım şimdi de adet oldum devam edicem sanırım prolaktin etkiliyor hamile kalmayi bende durumlar böyle.. şimdi adetliyken başlıcam tekrar düşmesi içinAdetliykende devam ediliyor mu ilaca?
Sende durumlar ne? Hamile misin yoksa
Evet malesef etkiliyormuş hamile kalmayıBen ovulasyon tarihi geçince gitmiştim doktora 33 çıktı prolaktinim ama yumurtlama donemim kaç mistik ilacı 1 hafta kullandım hafta 2 kere 1 tane olarak sonra belki hamile kalmışım dir diye bıraktım şimdi de adet oldum devam edicem sanırım prolaktin etkiliyor hamile kalmayi bende durumlar böyle.. şimdi adetliyken başlıcam tekrar düşmesi için
Bana da doktor hamile oldugunu öğrenince bırakırsın dedi ben tam olarak alıyodum ilacı sürekli uyku halsizlik baş dönmesi göz kararmasi yaptı çok etkiledi belki hamileyim dir diye test yapmadan bıraktım ama şimdi devam edicek belki bu ay düşerse olur adet le birlikte kullanmaya başlıcam inşallah..Evet malesef etkiliyormuş hamile kalmayıpeki doktor mu demişti bırak diye. Benim doktor hamile kalırsan bırakcaksın demişti ama adet oldum malesef..
Peki sizi etkiledi miEvet malesef etkiliyormuş hamile kalmayıpeki doktor mu demişti bırak diye. Benim doktor hamile kalırsan bırakcaksın demişti ama adet oldum malesef..
Bende tam olarak alıyorum yani haftada 2 tane.. bulanık görme oluyor ayağa kalktığım zamanlar 5 saniyelik bi göz kararması oluyor midem bulanıyor ama tabi çıkarmıyorum sadece hafif bi şekilde bulantım oluyor.. yani benim hayatımı etkileyecek düzeyde değil yan etkileri. Bazı insanlar ateşlenip acillik oluyormuş çok şükür bende öyle bişey yok... ve yan etkileri buralarda çok okuduğum için umutlanmadım..Peki sizi etkiledi mi
Bana da ara ara ateş basması oldu kendimi hamile sanmıştım meğersem etkisiymis :) hayırlısı olsun bakalım biz devam edelim ilaçlara inşallah en kisa zamanda Rabbim bize de nasip ederBende tam olarak alıyorum yani haftada 2 tane.. bulanık görme oluyor ayağa kalktığım zamanlar 5 saniyelik bi göz kararması oluyor midem bulanıyor ama tabi çıkarmıyorum sadece hafif bi şekilde bulantım oluyor.. yani benim hayatımı etkileyecek düzeyde değil yan etkileri. Bazı insanlar ateşlenip acillik oluyormuş çok şükür bende öyle bişey yok... ve yan etkileri buralarda çok okuduğum için umutlanmadım..
Aminn inşallah bizede nasip olsun..Bana da ara ara ateş basması oldu kendimi hamile sanmıştım meğersem etkisiymis :) hayırlısı olsun bakalım biz devam edelim ilaçlara inşallah en kisa zamanda Rabbim bize de nasip eder
Aaa gerçekten mi aslında buda bir gelişme canım.. kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyormuş inşallah bu ay yüzün güler.. adetin kaç gün gecikmişti.?bende bu ay dostinex kullandım prolaktin hormonum 31 di kimyasal gebelik yaşadım daha önce hiç hamilelik yaşamamıştım
inşallah canım 5 gün gecikti kanamadan sonra da hcg yüksekti sonradan düşmeye başladıAaa gerçekten mi aslında buda bir gelişme canım.. kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyormuş inşallah bu ay yüzün güler.. adetin kaç gün gecikmişti.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?