Dostinex kullandıktan hemen sonra hamile kalanlar

Kızlar haber vermemi istemiştiniz ben bugün erken adet oldum yani hayatımda ilk defa 20.gün adet oldum adetime 8 gün vardı oysaki

Kızlar benim değerim 29 idi yarım ictim sadece ve sonra hamile oldugumu öğrendim. Dostinex gerçekten ostrojen içerikli bir ilaç ayrıca yumurtlamayı da düzenliyor. Tabi dostinexin yanında adet başlangıcından yumurtlamaya kadar aslan pençesi ve civan pençemi çayı da ictim.

Adetliykende devam ediliyor mu ilaca?

Sende durumlar ne? Hamile misin yoksa
Ben ovulasyon tarihi geçince gitmiştim doktora 33 çıktı prolaktinim ama yumurtlama donemim kaç mistik ilacı 1 hafta kullandım hafta 2 kere 1 tane olarak sonra belki hamile kalmışım dir diye bıraktım şimdi de adet oldum devam edicem sanırım prolaktin etkiliyor hamile kalmayi bende durumlar böyle.. şimdi adetliyken başlıcam tekrar düşmesi için

Evet malesef etkiliyormuş hamile kalmayı peki doktor mu demişti bırak diye. Benim doktor hamile kalırsan bırakcaksın demişti ama adet oldum malesef..

Evet malesef etkiliyormuş hamile kalmayı peki doktor mu demişti bırak diye. Benim doktor hamile kalırsan bırakcaksın demişti ama adet oldum malesef..
Bana da doktor hamile oldugunu öğrenince bırakırsın dedi ben tam olarak alıyodum ilacı sürekli uyku halsizlik baş dönmesi göz kararmasi yaptı çok etkiledi belki hamileyim dir diye test yapmadan bıraktım ama şimdi devam edicek belki bu ay düşerse olur adet le birlikte kullanmaya başlıcam inşallah..

Peki sizi etkiledi mi
Bende tam olarak alıyorum yani haftada 2 tane.. bulanık görme oluyor ayağa kalktığım zamanlar 5 saniyelik bi göz kararması oluyor midem bulanıyor ama tabi çıkarmıyorum sadece hafif bi şekilde bulantım oluyor.. yani benim hayatımı etkileyecek düzeyde değil yan etkileri. Bazı insanlar ateşlenip acillik oluyormuş çok şükür bende öyle bişey yok... ve yan etkileri buralarda çok okuduğum için umutlanmadım..

Bana da ara ara ateş basması oldu kendimi hamile sanmıştım meğersem etkisiymis :) hayırlısı olsun bakalım biz devam edelim ilaçlara inşallah en kisa zamanda Rabbim bize de nasip eder

bende bu ay dostinex kullandım prolaktin hormonum 31 di kimyasal gebelik yaşadım daha önce hiç hamilelik yaşamamıştım

bende bu ay dostinex kullandım prolaktin hormonum 31 di kimyasal gebelik yaşadım daha önce hiç hamilelik yaşamamıştım
Aaa gerçekten mi aslında buda bir gelişme canım.. kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyormuş inşallah bu ay yüzün güler.. adetin kaç gün gecikmişti.?

Kızlar tekrardan merhaba. Süt hormonum 37 idi demiştim gecenlerde..Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…