Dostinex kullandıktan hemen sonra hamile kalanlar

Gunesumay7091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
21
6
1
36
merhaba kızlar.
Süt hormonum 37 çıkmıştı. Doktor dostinex kullanmamı söyledi bir hafta arayla.
İlaç biter bitmez hamile kalan ( allah korusun sonrasında gebeliğinde sıkıntı ya da düşük yaşayan ) var mı ?

Ben kullandığım ay hamile kalmıştım. Zaten doktor da korunmama gerek olmadığını söyledi. Kızım 4,5 yaşında, bir sıkıntı yaşamadık.
Bazı doktorlar o ay korunulması gerektiğini söylüyormuş. Siz doktorunuzu dinleyip içinize sineni yapın.

degerınıze gore kullanım degısebılır ben haftada 2 gun alıyordum aynı saatte

Pazartesi ve perşembe dedi de doktor bana ama yarım mi tam mo orasını anlamadım bende. Siz nasıl alıyodunuz tam hap hafta da 2 gün mu benim değeri 33 çıktı bu değerle gebe kalınır mi ki

Kızlar destinox i nasıl kullanıyorsunuz bana da doktor verdi de eczane den üstüne yazmamis lar nasıl kullanıldığını
Doktorunuza mutlaka danışın çünkü çok ağır bir ilaçmış. Kimisi 3 günde bir, kimisi benim gibi haftada bir , kimisi ise yarım yarım kullanıyormuş. Sanırım değerlerinize göre olacak bu.. mutlaka danışın yan etkileri var çünkü. Benim başım çatlıyordu aldığım gün.

Anladım canım çok teşekür ederim doktora tekrar sorayım ben

Ya bu yorumu okuyunca okadar çok mutlu oldum ki:))) benim prolaktinim 25 çıktı doktor sınırda bunu düşürmeliyiz dedi.. zaten 4 aydır adetlerimde azalma vardı bundan dolayıymış galiba.. doktor bana yüksek ihtimalle bu ay hamile kalacaksın dedi ama ben burdaki yorumları okudum herkes ikinci ayında hamile kalmış diye içime bi korku düşmüştü çok şükür ki sizin yorumunuzu okudum.. Allah evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin lütfen benim içinde dua edin bide bana dr haftada 2 içeceksin demişti eczacıda eşime öyle demiş.. ilk hafta 2 tane içtim ama bu kk'daki yorumları okuyunca korktum yarım içmeye başladım.. siz nasıl içtiniz??

bende 39 cıkmıştı dilacı kullanırken korunmana gerek yok hamıle kalabılırsın dedı o ay hamıle kalmıştım 3 yasına gırecek kızım
Peki ilacı haftada 2 tane mi içtiniz yoksa yarım yarım olarak 1 tane mi içtiniz bana doktor haftada iki tane demişti eczacıda eşime öyle demiş ama bu kk'daki yorumları okuyunca korktum yarım içmeye başladım birde prospektüsünde de yarım yazıyor... banada dua edin inşallah sizinde evladınıza Allah'ım hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versin..

AMin inşallah, Allah tüm kuzuları korusun. Size de hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Net hatırlamıyorum ama sanki toplamda 2 tane içtim. Benim de ya 25 ya 35’ti. Geçmiş zaman, yanlış yönlendirmeyeyim. Ama siz doktoru dinleyin. Burada herkes kendi tecrübesini yazıyor.

Yarın yine ilaç günüm doktor yarım demedi zaten ozaman ben yine bütün içeyim bari.. amin inşallah:)

Yarın yine ilaç günüm doktor yarım demedi zaten ozaman ben yine bütün içeyim bari.. amin inşallah:)
Bu ilaçta kimse fikir birliğine varılamıyor. Benim doktor öyle derken arkadaşımın doktoru kullandığı ay hamile kaldı diye ilk 6 ay bebekte anomali olabilir dedi diye kız hamileliğine odaklanamadı. Şükür çocukta bir şey olmadı. Sonra benim hamileliğim de ilaca denk gelince arkadaşım hep söyleyip durdu dikkat edin diye ama ben doktoruma çok güveniyordum.

Aynen haklısın ya kimisi korun diyor kimisi korunma diyor benimki bu ay büyük bi ihtimalle hamile kalacaksın dedi çok sevindim ama burda korun çocuk düşer falan gibi bir sürü şeyler okudum ama bende doktoruma güvendiğim için korunmadım.. inşallah bende bu ay müjdemi alırım...

dr ne dedıyse oyle yap canım bende tum olarak almıştım

Bugün ilaç günüm canım tüm olarak içicem bitene kadar artık...
herkesın değerı ve dr görüşü farklıdır siz dr guvenın o nasıl derse oyle devam edın kullanırken korunmanda sakınca yok demişti bana ben kullandığım ay hamıle kaldım sızınde gonlunuze gore hayırlı zamanda nasıp olsun inşallah

Banada korun demedi zaten bu ay yüksek ihtimalle hamile kalacaksın dedi inşallah oyle olur benim için dua et bende kavuşayım mucizeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…