How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dostinex kullandıktan hemen sonra hamile kalanlar

Gunesumay7091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
21
6
1
36
merhaba kızlar.
Süt hormonum 37 çıkmıştı. Doktor dostinex kullanmamı söyledi bir hafta arayla.
İlaç biter bitmez hamile kalan ( allah korusun sonrasında gebeliğinde sıkıntı ya da düşük yaşayan ) var mı ?

Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım ve sonraki ay hamile kalmıştım, şimdi ikinci için aynı şekilde kullanıyorum , çok yüksek değil değerin canım bence kalırsın baska sorun yoksa, ama yine de Dr kontrolünde takibini yaptir herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir

Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım ve sonraki ay hamile kalmıştım, şimdi ikinci için aynı şekilde kullanıyorum , çok yüksek değil değerin canım bence kalırsın baska sorun yoksa, ama yine de Dr kontrolünde takibini yaptir herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir
Canım ben şöyle bir şey duydum eğer ilacı kullanırken veya hemen bi kaç gün sonra hamile kalırsan düşük yapma Riskin daha fazlaymış bilgin var mı ?

Bende olmadi şükür ama olan duydum tabi dikkat etmek lazım, o ay değil de sonraki ay hamile kalinabilir, yani ilacı bıraktıktan sonraki ay

Back