• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostinex kullananlar

selenay44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
154
98
98
merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 aydır dostinex kullanıyorum hamıle olma ıhtımalım var bu durumda zararı olurmu ılacın

süt hormonları için..

Bende kullandım çünkü geçtiğimiz dönem doktorum sadece iki ay kullanacağımı ve düzene gireceğini söyledi o sebeple 7 ay uzun geldiği için sordum ve onu içerken herhangi bir hamilelik şüphesinde hiç beklemeden doktorunu aramak en hayırlısı çünkü etkileyebilir de ben o ilacı bitirdim şimdi yeni tedaviye başladık

bende hiperprolaktinemi var yani ilacı bıraktığım anda değer yenıden yukselıyo dr a yarın gıdebılıcem ancak ve çok korkuyorum gebelik ıhtımalınden

bende hiperprolaktinemi var yani ilacı bıraktığım anda değer yenıden yukselıyo dr a yarın gıdebılıcem ancak ve çok korkuyorum gebelik ıhtımalınden

İşte bu biraz zor bir durum ilacın açıklamasında direk hamileler kullanamaz demiyor sonuçta ki başka ilaçlarda hamileler kullanamaz yazıyor madem doktoru arayamıyorsun bence sakin ol eğer doktor korun hamile kalma gibi bişi demediyse demek ki sorun teşkil edebilecek bir şey yoktur. Ki inşallah hamilesindir bence :) hamiş olmayı çok isteyenlerdenim çünküüüü Rabbim herşeyin hayırlısını verir merak etme lütfen ve stres yapma derim ufacık kulüp dostu tavsiyesi :)

İşte bu biraz zor bir durum ilacın açıklamasında direk hamileler kullanamaz demiyor sonuçta ki başka ilaçlarda hamileler kullanamaz yazıyor madem doktoru arayamıyorsun bence sakin ol eğer doktor korun hamile kalma gibi bişi demediyse demek ki sorun teşkil edebilecek bir şey yoktur. Ki inşallah hamilesindir bence :) hamiş olmayı çok isteyenlerdenim çünküüüü Rabbim herşeyin hayırlısını verir merak etme lütfen ve stres yapma derim ufacık kulüp dostu tavsiyesi :)

bende çok istiyorum ama oyle bı mahrumıyet bolgesındeyım kı gebelik durumunda hersey çok zorlasıcak o yüzden korkuyorum:(

kars ın iğrenç bi ilçesındeyım maalesef..

Hımmm anladım evet biraz zor olacak sanırım senin için ama olsun Rabbim herşeye yardım eder merak etme olduktan sonra istanbulda da olsan karsta da olsan bir sorun çıkar ama Rabbim herşeyde yardım eder sen kötü şeyler düşünme bence :16:

inşş.çok teşekkür ederım bu arada kafamı dağıtmama yardımcı oldun çok saol:)

Ricaa ederim ne demek arada hepimizin kafa dagitmaya ihtiyaci oluo yardimim dokunduysa ne mutlu bana bende onun icin ugrasmistim zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back