• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullananlar ??

Selam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Bir aydır kullanıyorum canım önceleri 33 çıkmıştı şuan 6 ama bir ay daha kullanıcam tedavim 2 aylıktı bu sürede korunma ama hamile kalırsan hemen haberim olacak dedi endokrin doktorum.şuan için gebelik yok ben de

Selam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Benim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.

Bir aydır kullanıyorum canım önceleri 33 çıkmıştı şuan 6 ama bir ay daha kullanıcam tedavim 2 aylıktı bu sürede korunma ama hamile kalırsan hemen haberim olacak dedi endokrin doktorum.şuan için gebelik yok ben de
Benimki de 36 çiktı doktorum dostinex verdi 1 ay olacak henuz olmadi bakalim dusecekmi dusmuycekmi, sizde mi haftada 2 gün yarım yarım iciyorsunuz. Bana carsamba ve pazar gunleri yarım iceceksin dedi doktorum

Benim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.36

Benim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.
Benimde 36 ciktı. 1 ay olmadi henuz kullanmayali baslayali. Sizde mi haftada 2 gun yarim yarım kullanmıştınız. Bir de benim sol yumurtaligimda kist var onun icinde tedaviye basladi dogum kontrol hapı kullaniyorum

Benimde 36 ciktı. 1 ay olmadi henuz kullanmayali baslayali. Sizde mi haftada 2 gun yarim yarım kullanmıştınız. Bir de benim sol yumurtaligimda kist var onun icinde tedaviye basladi dogum kontrol hapı kullaniyorum
Canım bana haftada bir gün sadece mesela ben her salı ve yarım olarak alıyordum zaten çok hızlı düşürüyor 4 haftada yarım içerek 6 ya düşmüştü çok iyi dedi doktor devam ediyorum bitene kadar 8 tabletli olanı yazdı aynen dostinex alıyorum ben de.İnşallah hamile kalırız tez zamanda ya kullanırken hemen hamile kalanlar çok fazla

Canım bana haftada bir gün sadece mesela ben her salı ve yarım olarak alıyordum zaten çok hızlı düşürüyor 4 haftada yarım içerek 6 ya düşmüştü çok iyi dedi doktor devam ediyorum bitene kadar 8 tabletli olanı yazdı aynen dostinex alıyorum ben de.İnşallah hamile kalırız tez zamanda ya kullanırken hemen hamile kalanlar çok fazla
Amiiiinnn insallah 🥰🥰

Merhaba benim ilk önce 34 çıktı daha sonra 53 e yükseldi , bana ilaç yazmadılar direkt dahiliyeye yönlendirdiler

Kızlar iyi akşamlar biraz önce aktardan civan perçemi testere dişli Aslan pençesi hayıt otu aldım bi kaç yerde burda okumuştum faydalı diye nasıl kullanayım deneyen var mı bende prolaktin yüksek dostinex kullanıyorum
Amh için de vitamin kullanıyorum ne yapmalıyım sizce ilaçla zararı olur mu

merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma oldumu sizde hassasiyet falan endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adet

merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma oldumu sizde hassasiyet falan endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adet
Önce gebelik olmadığından emin oldunuz mu belki hamile kaldınız? Dostinex kullanırken adet döngüm değişmişti bende de gecikme oldu bir kaç gün sonra adet oldum göğüs hassaslığım yoktu sadece regl öncesi aşırı hassasiyet oluyor

Back
X