- 1 Aralık 2020
- 13
- 2
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sultanmurt
Selam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir aydır kullanıyorum canım önceleri 33 çıkmıştı şuan 6 ama bir ay daha kullanıcam tedavim 2 aylıktı bu sürede korunma ama hamile kalırsan hemen haberim olacak dedi endokrin doktorum.şuan için gebelik yok ben deSelam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Benim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.Selam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Benimki de 36 çiktı doktorum dostinex verdi 1 ay olacak henuz olmadi bakalim dusecekmi dusmuycekmi, sizde mi haftada 2 gün yarım yarım iciyorsunuz. Bana carsamba ve pazar gunleri yarım iceceksin dedi doktorumBir aydır kullanıyorum canım önceleri 33 çıkmıştı şuan 6 ama bir ay daha kullanıcam tedavim 2 aylıktı bu sürede korunma ama hamile kalırsan hemen haberim olacak dedi endokrin doktorum.şuan için gebelik yok ben de
Benim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.36
Benimde 36 ciktı. 1 ay olmadi henuz kullanmayali baslayali. Sizde mi haftada 2 gun yarim yarım kullanmıştınız. Bir de benim sol yumurtaligimda kist var onun icinde tedaviye basladi dogum kontrol hapı kullaniyorumBenim şubatta 55 çıkmıştı ilaçverdiler düştü bıraktım yükseldi bir türlü gebeik edemedim bu son gittiğim doktor düşse bile gebelik elde edene kadar bırakma dedi şuan düşmüş olmasına rağmen devam ediyorum.
Canım bana haftada bir gün sadece mesela ben her salı ve yarım olarak alıyordum zaten çok hızlı düşürüyor 4 haftada yarım içerek 6 ya düşmüştü çok iyi dedi doktor devam ediyorum bitene kadar 8 tabletli olanı yazdı aynen dostinex alıyorum ben de.İnşallah hamile kalırız tez zamanda ya kullanırken hemen hamile kalanlar çok fazlaBenimde 36 ciktı. 1 ay olmadi henuz kullanmayali baslayali. Sizde mi haftada 2 gun yarim yarım kullanmıştınız. Bir de benim sol yumurtaligimda kist var onun icinde tedaviye basladi dogum kontrol hapı kullaniyorum
Benım 29 çıkmıştı ama 3 aya yakındır kullanıyorum hala oluşmadı gebelıkSelam kızlar. Prolaktin hormonu yüksek olup dostinex kullananlar varmı aranizda. Hamile kaldınızmı sonrasında
Amiiiinnn insallahCanım bana haftada bir gün sadece mesela ben her salı ve yarım olarak alıyordum zaten çok hızlı düşürüyor 4 haftada yarım içerek 6 ya düşmüştü çok iyi dedi doktor devam ediyorum bitene kadar 8 tabletli olanı yazdı aynen dostinex alıyorum ben de.İnşallah hamile kalırız tez zamanda ya kullanırken hemen hamile kalanlar çok fazla
Yumurtaliklatiniza baktirdinizmi peki kist varmı ben simdi onin icinde ilac kullaniyorun dogum kontrol hapı kistin erimesi icinBen üç ay önce kullandım ama hala gebelik olmadı
Hersey temiz dedi baktı . Hormon testleri de yapıldı sadece sabredip bekleyin dediYumurtaliklatiniza baktirdinizmi peki kist varmı ben simdi onin icinde ilac kullaniyorun dogum kontrol hapı kistin erimesi icin
Insallah olurr bebegimizYüksek çıktığı için bende de 39 su dostınex ilaç kullandım indi değer
Kadın dogum doktoru verdi bana bu ilacı degerin dusmesi icinMerhaba benim ilk önce 34 çıktı daha sonra 53 e yükseldi , bana ilaç yazmadılar direkt dahiliyeye yönlendirdiler
Bana vermedi verir diye bekledim , sizi dahiliye ye yönlendirmedi miKadın dogum doktoru verdi bana bu ilacı degerin dusmesi icin
Hayir yoblendirmedi direk dostinex basladı 1 ay sonra kontrole gel dedi dogum kontrol hapiyla birlikte salı gunu gidecegim bakalim ne olmusBana vermedi verir diye bekledim , sizi dahiliye ye yönlendirmedi mi
merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma oldumu sizde hassasiyet falan endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adetBir aydır kullanıyorum canım önceleri 33 çıkmıştı şuan 6 ama bir ay daha kullanıcam tedavim 2 aylıktı bu sürede korunma ama hamile kalırsan hemen haberim olacak dedi endokrin doktorum.şuan için gebelik yok ben de
Önce gebelik olmadığından emin oldunuz mu belki hamile kaldınız? Dostinex kullanırken adet döngüm değişmişti bende de gecikme oldu bir kaç gün sonra adet oldum göğüs hassaslığım yoktu sadece regl öncesi aşırı hassasiyet oluyormerhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma oldumu sizde hassasiyet falan endişeliyim tartusal içtim hala olmadım adet