Gebeliğe Hazırlık Dostinex kullananlar bakabilirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Payment00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.499
3.871
63
Arkadaslar prolaktinim 44 ciktigi icin dr 2 tablet dostinex verdi 2 haftada yarim yarim kullanarak bitirdim.persembe bitti son ilacim ve o günden beri resmen bulanik görüyorum ve beynimde.sersem gibi.kullananlarda böyle yan etkiler olan varmi ve ne zaman geciyor?

Maalesef o ilacın yan etkileri çok fazla ilk okuduğumda içmesem mi acaba dedim ama kullandım ve ay kimyasal gebeliğim oldu.
Buarada ben iki defa kullandım birinde prolaktin için birinde de ohss yüzünden. İkisinde de bende bir belirti olmadı

Maalesef o ilacın yan etkileri çok fazla ilk okuduğumda içmesem mi acaba dedim ama kullandım ve ay kimyasal gebeliğim oldu.
Buarada ben iki defa kullandım birinde prolaktin için birinde de ohss yüzünden. İkisinde de bende bir belirti olmadı
Yan etkisi fazlaymis evet doktorda verirken söyledi hatta.ama kullanirken olmadida ilac bittikten sonra oldu bende.acaba ilactanmi kaynaklandi yoksa baska biseymi diye dusündum bende.

Arkadaslar prolaktinim 44 ciktigi icin dr 2 tablet dostinex verdi 2 haftada yarim yarim kullanarak bitirdim.persembe bitti son ilacim ve o günden beri resmen bulanik görüyorum ve beynimde.sersem gibi.kullananlarda böyle yan etkiler olan varmi ve ne zaman geciyor?
Canim ben uzun suredir kullandim boyle yan etkisi olmadi ama tabii agir ilac yapa bilir :(

Bu arada bende prolaktin normaldan 4,5 kat fazlaydi her hafta yarin tab kullandim iki ay once baktirdim normal dediler ama ilaci birak dediler ilactan sonra hemen ve suratla arta bilen bi hormon oldgu icin ben arada doktor kontrolinde yarim tab kullaniyorum adet sonrasi tabiiki cunki hamileysen kesinlikle kullanmamalisin

Bu arada bende prolaktin normaldan 4,5 kat fazlaydi her hafta yarin tab kullandim iki ay once baktirdim normal dediler ama ilaci birak dediler ilactan sonra hemen ve suratla arta bilen bi hormon oldgu icin ben arada doktor kontrolinde yarim tab kullaniyorum adet sonrasi tabiiki cunki hamileysen kesinlikle kullanmamalisin
O zaman ilacin etkisi olabilir dimi az cok.adetime 10 gun var hamilemiyimdir bilmiorum.baska biside kullanmiyorumki etki etsin.senin degerin kacti canim.benim degerime nerdeyse ilac vermiycekti dr.yinede verelim düssun dedi.oynak bi deger dedi.

O zaman ilacin etkisi olabilir dimi az cok.adetime 10 gun var hamilemiyimdir bilmiorum.baska biside kullanmiyorumki etki etsin.senin degerin kacti canim.benim degerime nerdeyse ilac vermiycekti dr.yinede verelim düssun dedi.oynak bi deger dedi.
Ola bilir tabi kullandigimz ilaclar hormon ilaclari catlatma sisirme derken bedenimizi cok yoruyoruz . Bende 1570lerde falandi normali 400 max yani her labaratuarda normal seviye farkli oldugu icin oyletdi yani 4,5 kez cokdu :(

Ola bilir tabi kullandigimz ilaclar hormon ilaclari catlatma sisirme derken bedenimizi cok yoruyoruz . Bende 1570lerde falandi normali 400 max yani her labaratuarda normal seviye farkli oldugu icin oyletdi yani 4,5 kez cokdu :KK43:
Oooo cok fazlaymiss.mr cektirdinmi peki

Oooo cok fazlaymiss.mr cektirdinmi peki
Doktor bir ara dusmezse mr cekdirelim beyinle alakali sanirim ama yapmadim yani gerek kalmadi zaten ilaci surekli kullandigim halde dusdu hatda cok az oldu doktor kesti ilaci ama arada kullanuyorum :)

Yan etkisi fazlaymis evet doktorda verirken söyledi hatta.ama kullanirken olmadida ilac bittikten sonra oldu bende.acaba ilactanmi kaynaklandi yoksa baska biseymi diye dusündum bende.
İçin rahat etsin bir doktoruna danış ilaç bittikten sonra olması bana mantıklı gelmedi ek tahlil de isteyebilir :110: ama o kadar hormon ilacı yükleniyor ki vücudumuza bir yerden acısı çıkıyor :bicak:

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim bebiş istiyoruz bugün doktora gttim bendede prolaktin çıktı banada bu ilaçtan verdi gerçekten etkisi varmı gebe kalmak için :)

Back