Dostinex kullanan var mı?

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
30
Merhaba arkadaşlar. 2 aydır adet olmuyordum. Doktorum Tarlusal verdi kullandım. Ve oldum. Simir testimde yapıldı. Temiz çıktı. Doktorum adetin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi. Bayrama denk geldiği için 2. günü gittim. Sonuçlarım şu şekilde.

E2 35 pg/ml
FSH 6.01 mU/mL
LH 14.49 mU/mL
Prolaktin 41.78 ng/ml 5.18-26.53
TSH 1.1665 uU/ml 0.35-4.94

Prolaktinim yüksek çıktı. Göğüslerimi sıktı. Süt geliyor mu diye? Süt gelmedi. Dostinex 0.5 mg 2 tablet verdi. Pazartesi ve perşembe günleri kırıp yarım tablet al dedi. Sonra adet olursan 3. günü gel dedi. Uykunu almış dinlenmiş kafan rahat şekilde gel ve kan alalım dedi. Kullandım. Psikolojik mi bilmiyorum ama ilaç bende uyku yaptı. 17 Eylülde adet olmam gerekiyordu. Adetim 9 gün gecikti yani. Benim gibi yaşayan var mı? Hemen doktoruma gideyim mi sizce?

Benimde prolaktinim 36 çıkmıştı dostineksi senin gibi kullandım pazartesi perşembe yarım içtim kutuda 8 adet vardı bittikten sonra tahlil yaptırdım 2 ye düşmüştü çok çabuk etki ediyor sizinkide düşer stresten genelde yükseliyor benimde adetlerim 28 di 35 günde olmaya başlamıştım degerim düştükten sonra yine 28 oldu prolaktin yüksekligi adet düzensizligi yapıyor seninde hamilelik yoksa eger geç olman normal

Benimde prolaktinim 97 idi.. dostinex içtim 3 tablet 2 gün arayla bidahaki ay adetimde gecikme olmadı ve yine test yaptırdığımda değerim normal seviyeye ulaşmıştı.. Hormon testi yaptırmasaydım farkında bile olmıcaktım prolaktinimin yüksek olduğunu :( istesemde gebelik olmazmış yüksek olunca..

Sizin adet düzensizliğiniz varmış ondan gecikme olabilir yada hamile bile olabilirsiniz ya adet olmayı bekleyin testi tekrarlamak için yada doktorunuza başvurun belki adet söktürücü ilaç verebilir yine.. Geçmiş olsun şimdiden

Benimde prolaktinim 36 çıkmıştı dostineksi senin gibi kullandım pazartesi perşembe yarım içtim kutuda 8 adet vardı bittikten sonra tahlil yaptırdım 2 ye düşmüştü çok çabuk etki ediyor sizinkide düşer stresten genelde yükseliyor benimde adetlerim 28 di 35 günde olmaya başlamıştım degerim düştükten sonra yine 28 oldu prolaktin yüksekligi adet düzensizligi yapıyor seninde hamilelik yoksa eger geç olman normal
Merhaba ilaci kullanirken herhangi bir yan etkisini gordunuzmu cunku icerigi baya korkuttu beni.benimde 36 cikti prolaktinim 8 tabletlik sise verdi dokyorum ama kirmadan tum icmemi soyledi

Merhaba ilaci kullanirken herhangi bir yan etkisini gordunuzmu cunku icerigi baya korkuttu beni.benimde 36 cikti prolaktinim 8 tabletlik sise verdi dokyorum ama kirmadan tum icmemi soyledi

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Herhangi bir sorun yaşamadım. Psikolojik mi bilmiyorum ama ilacı aldığım gece hiç uyanmadan uyuyorum. Normalde geceleri birkaç defa uyanırım. Ama hemen düşürmüş. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama 11 gün boyunca soğan kürünü denedim.

Anladim tesekkurler.ben bugun baslicam gece yatmaya yakin alacagim.bebek dusunuyoruz insallah bi skinti yasamadan atlatirim bu sureci

Back