• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex klomen pco ve bitkisel kür Yardımm

Meraba kızlar aranızda yeniyim bayadır yazayım diyorum bugüne kısmetmiş düşünceler insanı yoruyor sizden fikir alıyım dedim 1 yıllık evliyim şubat ayına kadar bi sıkıntım yoktu benim her ay olurdum 5 gün sürer biterdi hastalığım şubat ayından sonra 2 ay olmadım doktorlardan bu yana yüzüm hiç gülmedi şimdiye kadar dahada karısık hale getirdiler mart ayında hasta oldum bana aile hekimim folbiol hapı verdi bi kutu kullandım nisan ayındada hasta oldum ikinci kutuya başladım hastalığım gecikti normalde öyle bişey yapmaz folbiol dediği için hastaneye gittim net bi cvp alamadım bekledim hep daha sonra pandemi dönemi falan derken yine 2 ay hasta olmadım kadın doğuma gittim bana genel olarak yumurta tembelliğin var küçük küçük kist var hep yumurtalıklarında dedi prolaktin değerin yüksek dedi tarlusal diye bi hap sanırsam onla hasta oldum ve başka hiç bişi demedi kadın doğum hapı yazdı vitamin yazdı ben bebek istediğim için k.doğum kontrol hapını kullanmadım vitaminde zaten vardı ama folbioldan olabilir diye ara vermiştim başka bir doktor dahasınıda sacmaladı emar kanser vs . Son adet tarihi 21 temmuz da başladı 27 temmuzda bitti Daha sonra ben bunu hasta olmadan 4 5 gün önce öğrendim öğrendikten sonra doğal yollara başvurdum soğan kürü uygulamak istedim 4 5 gün yapabildim soğan kürünü sonra bıraktım hastaydım o dönem hastalığım bitti ama bu esnada aslan pençesi çayı içtim bi hafta sonra prolaktin 49 dan 34 e düşmüştü göğüslerimde ağrı vardı ama gitti bida test yapılmdı üstüne devam ettim hayıt tahumuda içtim araştırdım benim gibi olanlar genelde klomen dostinex felan kullanıyormuş doktor bişey demediği için dedikleri bana sacma geldiğinden kendim uygulayım bi ay dedim çünkü tedavi sonuclu net birşey demediler 7 gün ara k. Doğum hapını 2 ay kullan gel dedi yan etkileri taşımak istemedim bi kutu dostinex 5 adet klomen hapı içtim vitaminde aldım yumurtlama takip ediyim dedim ovulasyon testini hemen yapamadım ama takvimde yumurtlama günü 6 ağustos yazıyodu hastalığım bittiğinden beri bi kaç günü değerlendiremedik geriye kalan günler nerdeyse hepsini değerlendirdik kasık ağrılarım sırt bel ağrılarım vardı 6 sında beyaz akıntıyı gördüğüm gün yakı da yapıştırdım belime duayla başladım hep yumurtlama tarihine 6 7 gün geçti hala kasık ağrım var adetimden 1 hafta sonra kahverengi leke oldu az bişi haptan dolayıdır dedim kendimce 2 gün önce falan ovulasyon test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan sol tarafımda batma var bazen iki taraflı kasık ağrısı iştahım açık normale bakarak sigarayıda cok içemiyorum ayaklarımda üşüme var bacaklarım bazen sızlıyor gaz var karnım seğiriyor ama piskolojiktir diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlama gününden sonra hapları kestim vitamin alıyorum bazen baş dönmesi bulantı oluyor göğüslerimde bazen batma hissediyorum dün itibari ile bitkisel çaylarıda bıraktım beklenen adet tarihim 20 ağustos diyor takvimde akıntım var bu ara eskiye bakarak biraz azaldı gibi ama geliyor yinede beyaz gibi çok afedersiniz vajina dar gibi hissediyorum ağrı giriyor bazen.. eşimede yansıtmak istemiyorum umutlanıp üzülmesin diye benim hikaye böyle şimdi sorum şu ki benim gibi yaşayan varmı ne oldu bilgileriniz neler nasıl yol izleyim açıkcası napcağımı bilmiyorum tedirginim takmayım diyorum ama olmuyor..
Esraa23 Esraa23 bak kuzum burda pozisyonlar hakkında bitkisel kürler hakkında hamileliğe yardımcı olacak bilgilerim yazıyor benim farklı sıkıntılarımda olduğu için kullandığım ilaçların isimleride var sen onlara takılma.

Esraa23 Esraa23 bak kuzum burda pozisyonlar hakkında bitkisel kürler hakkında hamileliğe yardımcı olacak bilgilerim yazıyor benim farklı sıkıntılarımda olduğu için kullandığım ilaçların isimleride var sen onlara takılma.
Teşekkür ederim kuzum bu şekilde hamile kaldın değil mi aslan pençesi çayını nasıl tükettin

Teşekkür ederim kuzum bu şekilde hamile kaldın değil mi aslan pençesi çayını nasıl tükettin
Valla Canım herşey Rabbim'in izniyle oluyor ama bunlar vesile oldu sanırım o ayda beklentim yokken geç döllenmem olmuş Rabbim'e bin şükür darısı sana ve isteyenlere Rabbim yaşatsın bu mutluluğu bendende duanı esirgeme sağlıklıca sıkıntısız ilerlerisn inşAllah hamişliğim sendende güzel haber beklerim.. 🌹🌹bi su bardağı suyu kaynatıyoruz 1 tatlı kaşığı o çaydan içine atıp 3 dkka daha kaynıyo kısık ateşte sonra 2 dakka demleniyo süzüp içiyoruz canım sabah akşam tok karnına hayıt tohumada kullanacak olurcan birini sabah birini akşam yapabilirsin. Soğan suyu denedn mi sen ?

Bide bazı ilaçlar var yardımcı vitamin vs onları denedin mi ? Son olarakda yakı yumurtlamana yardımcı oluyor yumurtlama tarhinden 2 gün önce ve yumurtlamadan 2 gün sonrasına kadar dursun belinde fakat ilişki esnasında çıkar spremler sıcağı sevmez duşda hemen alma alırkende ılık al.. ve 110 kere bismillahirrahmanirrahim yaz bi kağıda üstünde dursun ilişkiye girerken bile.. eşine bakıldımı peki ?

Valla Canım herşey Rabbim'in izniyle oluyor ama bunlar vesile oldu sanırım o ayda beklentim yokken geç döllenmem olmuş Rabbim'e bin şükür darısı sana ve isteyenlere Rabbim yaşatsın bu mutluluğu bendende duanı esirgeme sağlıklıca sıkıntısız ilerlerisn inşAllah hamişliğim sendende güzel haber beklerim.. 🌹🌹bi su bardağı suyu kaynatıyoruz 1 tatlı kaşığı o çaydan içine atıp 3 dkka daha kaynıyo kısık ateşte sonra 2 dakka demleniyo süzüp içiyoruz canım sabah akşam tok karnına hayıt tohumada kullanacak olurcan birini sabah birini akşam yapabilirsin. Soğan suyu denedn mi sen ?
Inşallah canım sağlıkla al kucağına bebisini canım bende soğan suyunu 1 hafta falan yapıp bıraktım dualarında bana et inşallah bende istiyorum allahım bana da isteyen herkezde versin 🌹🌹

Bide bazı ilaçlar var yardımcı vitamin vs onları denedin mi ? Son olarakda yakı yumurtlamana yardımcı oluyor yumurtlama tarhinden 2 gün önce ve yumurtlamadan 2 gün sonrasına kadar dursun belinde fakat ilişki esnasında çıkar spremler sıcağı sevmez duşda hemen alma alırkende ılık al.. ve 110 kere bismillahirrahmanirrahim yaz bi kağıda üstünde dursun ilişkiye girerken bile.. eşine bakıldımı peki ?
Evet canım onda bir sıkıntı yok banada kilo ver diyor doktor ama obezite değilim ki kilo ver diyor yumurtlama günlerimi bilmiyorum canım sen ovulasyon testiyle mi anladın

Inşallah canım sağlıkla al kucağına bebisini canım bende soğan suyunu 1 hafta falan yapıp bıraktım dualarında bana et inşallah bende istiyorum allahım bana da isteyen herkezde versin 🌹🌹
Amin inşAllah canım teşekkür ederim inşAllah sende yaşarsın bu mutluluğu aşırıya kaçmadan yani 15 günü geçmeden bunları uygula dene derim ben.

Evet canım onda bir sıkıntı yok banada kilo ver diyor doktor ama obezite değilim ki kilo ver diyor yumurtlama günlerimi bilmiyorum canım sen ovulasyon testiyle mi anladın
Obeziteyle alakası yok canım boyuna göre vucut kitle indeks bilmem ne ölçülüyor dr ona göre kilo ver diyor pco nedenlerinin arasında sağlıklık beslenme uykusuzluk stres egzersiz yapmamak varmış sanırım ne alaka bilmiyorum ama öyle deniliyor o yüzden fazlan varsa az da olsa o yüzden demiştir dr. Beslenmene uyku düzenine dkkat et stres yapma inan o çok büyük etken ben 6 ay stres yaptım bişe tokda niye olmuyo diye eşimede bişe diyemedim hadi srnde git diye son ay bu sıkıntıları öğrendim battı balık yan gider bunları deniyim olmadı doğum hapı kullanıyım sonrası Allah büyük saldım gitti dedim ve Mucizemle karşılaştım Rabbim bana bağışlasın ve tüm anne adaylarınada gönlündekini nasip etsin inşAllah.. benim adetim son ayla düzensizdi bende bilmiyordum yumurtlama günümü test falan yaptım ama ben günlük yapamadım o yüzden takvimden takip ettim uygulama indirip ordaki günde beyaz akan yumurtlama akıntısını görünce bugün yumurtlama dedim kendi kendime öyle oldu yani.

Evet canım gördük keseyi bebek için kontrol var işte sende dua et inşAllah görüp duyuyum bebişimi😕💕
Canim baya olmus ama durumun nasil merak ettim bebegi gordunuzmu kalp atisi bende bu ay dostinex kullandim ve hamile oldugumu ogrendim daha keseyi gormedik doktor cok kucuk daha dedi bakalim hayirlisi

Canim baya olmus ama durumun nasil merak ettim bebegi gordunuzmu kalp atisi bende bu ay dostinex kullandim ve hamile oldugumu ogrendim daha keseyi gormedik doktor cok kucuk daha dedi bakalim hayirlisi
Ne kadarlık gebesin canım?? gözün aydın Rabbim bağışlasın inşAllah sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı.. çektiğim için diyorum lütfen çok iyi bi doktor bul bu ilaçların üstüne hamile kalınca gerçekten genelde kontrollü gebelik olması lazım.. sakın stres yapma herşey güzel olacak de keseyide gör bebeğide kalbinide dinle inşAllah.. Herşey güzel gidiyodu fazla ayrıntıya griğ skıntıya sokmak istemem ama lütfen dkkat et bende ettimde gerçi şöylede bişe var nasipse ne olursa olsun gelir bunuda düşün rahat ol tevekkül et Gerisi Rabbimn bileceği iş erken öğrenmek hatada olsa geç döllenme flan dediler yavaş yavaş ilerliyomuş bana göre normal olsada sata göre ve haftasına göre öyleymiş bende keseyi bebeği gördüm 5 haftanın içinde lekelenme şikayeti ile hastane yattım baya ilaçlar flan gelişmesinde skntı var dediler en son 1 hafta şans dediler tamam dedik cıktık 1 hafta sonra dr. Gittim hersey iyi kalp atımı var gelişimi güzel vs dedi yani acizliğine uğradık meğer ölüymüş 2 gün sonrasında net bi şekilde cvp verdiler Fakat Rabbim kmseye ve bana yaşatmasın bida yani 6 haftalıkken ölmüş bebeğim karnımda 7 haftalıkken suni sancı ile düşük ve sonrasında kürtaj oldum 1 hafta önce yani.. inşAllah Rabbimn izniyle yüzümüzün güleceği günü bekliyoruz sıkıntısız bi şekilde olmasıyla bakalım araştoracağım..🤲🌹🤰🤱🤗

Son düzenleme:
Ne kadarlık gebesin canım?? gözün aydın Rabbim bağışlasın inşAllah sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı.. çektiğim için diyorum lütfen çok iyi bi doktor bul bu ilaçların üstüne hamile kalınca gerçekten genelde kontrollü gebelik olması lazım.. sakın stres yapma herşey güzel olacak de keseyide gör bebeğide kalbinide dinle inşAllah.. Herşey güzel gidiyodu fazla ayrıntıya griğ skıntıya sokmak istemem ama lütfen dkkat et bende ettimde gerçi şöylede bişe var nasipse ne olursa olsun gelir bunuda düşün rahat ol tevekkül et Gerisi Rabbimn bileceği iş erken öğrenmek hatada olsa geç döllenme flan dediler yavaş yavaş ilerliyomuş bana göre normal olsada sata göre ve haftasına göre öyleymiş bende keseyi bebeği gördüm 5 haftanın içinde lekelenme şikayeti ile hastane yattım baya ilaçlar flan gelişmesinde skntı var dediler en son 1 hafta şans dediler tamam dedik cıktık 1 hafta sonra dr. Gittim hersey iyi kalp atımı var gelişimi güzel vs dedi yani acizliğine uğradık meğer ölüymüş 2 gün sonrasında net bi şekilde cvp verdiler Fakat Rabbim kmseye ve bana yaşatmasın bida yani 6 haftalıkken ölmüş bebeğim karnımda 7 haftalıkken suni sancı ile düşük ve sonrasında kürtaj oldum 1 hafta önce yani.. inşAllah Rabbimn izniyle yüzümüzün güleceği günü bekliyoruz sıkıntısız bi şekilde olmasıyla bakalım araştoracağım..🤲🌹🤰🤱🤗
Canim daha hastaneye gitmedim 13 ekim adet gunumdu 109.7 cikti suan 10 gun gecti adetimden daha hastaneye gitmedim pazartesi randevum var bakalim hayirlisi rabbim yardimcin olsun hayirli bir evlat versin em kisa zamanda bemde tedirginim herkes kimyasal falan bos gebelik yasiyorlar bende korkuyorum bakalim insallah pazartesi keseyide bebegide goruruz adete gore hesaplayinca benim 5 hafta 4 gunluk suan pazartesi hastaneye gidecegim gun tam 5 hafta bitiyor 6 ya giriyor tabi adete gore bu hesap gec dollenme de olabilir bilmiyorum kafam karisik görmeyene kadar rahatlamicam😑😞

Canim daha hastaneye gitmedim 13 ekim adet gunumdu 109.7 cikti suan 10 gun gecti adetimden daha hastaneye gitmedim pazartesi randevum var bakalim hayirlisi rabbim yardimcin olsun hayirli bir evlat versin em kisa zamanda bemde tedirginim herkes kimyasal falan bos gebelik yasiyorlar bende korkuyorum bakalim insallah pazartesi keseyide bebegide goruruz adete gore hesaplayinca benim 5 hafta 4 gunluk suan pazartesi hastaneye gidecegim gun tam 5 hafta bitiyor 6 ya giriyor tabi adete gore bu hesap gec dollenme de olabilir bilmiyorum kafam karisik görmeyene kadar rahatlamicam😑😞
Birincisi bida beta yapmadın mı kuzum ikincisi böyle yapma korkma stres yapma bebeğini düşün en çok oda etkileniyor sen ye iç eğlen.. hatta konuşun bile bebekle hissetsin küçük deme hisseder o .. değere bakarsak 1 hafta geç gibi ama hakkında hyrlısı olsun gdince güzel haberler al inşAllah benide haberdar et.. emin ol görünce de başka bişeyi takıyor insan rahatlayamazsın anlıyorum biliyorum ama byle yapmakda yanlış ilk bebek mi ? Ve bide gittiğinde göremesen bile stres yapma erkende sayılır çünkü ayrıntı öğrenirsin ama 10 haftayı geçene kadar doktorlar hayırlı olsun bile demiyo yani görüp duymak için 8. Haftaya kadar yolu var bi doktora bağlı kalma kötü bişe duyduğunda..

Back
X