Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle geçmiş olsun..benim de prolaktinim senelerdir 50-60 larda..mr istedi benden dr um hipofiz bezimde tümör çıktı 5 mm..prolaktin yüksekliğinin bazen nedeni hipofiz bezi tümörü oluyor..yanii her yüksekliğin nedeni tümör değil fakat yine de bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor..çünkü 10 mm olunca ameliyat gerekebiliyor..bu konuda dr lar ilgisiz davranıyolar..çoğu dr mr istemiyor malesef..o yüzden sizide uyarmak istedim..ama korkutmıyım sizi..yanii prolaktini 70 çıkıp tümörü olmayan da var,ben gibi 50 çıkıp tümörü olan da var..
dostınex e gelince..o ilaçta zaten 2 tane oluyor..bi de 8 liği var..yanii içinde 8 tane olanı var..bende tümör olduğu için bana dr devamlı gelip gitme nasılsa kullancan diye 8 liğini yazdı..ben 1 ay içtim prolaktinim 0,5 e düştü..sonra hamilelik istediğim için gynodel e geçtik (benim isteğimle)..çünkü dostınex gebelikte kullanımı sakıncalı bi ilaç..sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım..yaklaşık 10 küsur senedir hormon sorunum var çünkü..
bu arada ilaç kullanımı bitince prolaktin tekrar yükselebiliyor..bu konuda da dikkatli olun..dr sizi tekrar çağırmaz muhtemelen (öyle yapıyolar çünkü)..arada gidip tahlilinizi tekrarlatın..hatta prolaktin düşünce de tekrar bi zaman sonra yükselebilen bi hormon..stres ve uyku düzeni bile etkiliyor..hatta prolaktin tahlili verirken dr um bana göğsüne sıkı bişey giyme dedi..o bile etkiliyo..yanii dikkat edilmesi gereken bi hormon..
bende bugün yanii pzt dr a gidicem..klomen başlatıcak bende de dr..adetin 3. günü gel ilacı vericem dedi..hakkımızda hayırlısı olsun..allah gönlümüze göre versin inş hamile kalırız..
görüşmek üzere..iyi geceler..