- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 27
-
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
Bende uzun zamandır kullandım ama hiç gecikme yaşamadım.Dostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..
Hamilelikten eminmisin ?Dostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..
Prolaktin yüksek olunca az olabiliyor adet.Evet eminim kızlar bugün oldum ama gene cok az geliyo adetim
Canım 1 aydır kullanıyorum düşmüştür diye tahmin ediyorum 51 enson sende mi aynısını yasadınProlaktin yüksek olunca az olabiliyor adet.
Pazartesi gene baktır cam kaç oldu diye adetin az gelmesi beni cıldırtıyoProlaktin yüksek olunca az olabiliyor adet.
Adetim gelmiyor damla damla yani sinir krizi geçirsem yeridir düştü eminim adetin ondan az geliyordur ilaçla artar dedi bir aydır tık yok yani bende ne sorun var o zaman ben tekrardan hamile kalmak istiyorumAslında düşmüştür büyük ihtimalle ama çok takılma bazen psikolojik mevsimsel az olabiliyoruz. Benim 188 di iki ayda 11 e düştü.
Canım bende kullanıyorum bu ılacı benımde prolaktın yüksek dıye vermıstı bende olamadım acaba ılac mı yaptı dıye düşündüm doktora sordum hastalığa sakıncası yok dedı stres yapma takmayınca hasta olmustumDostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..
Ben de aynı şekilde adet gecikmesi yaşıyorumDostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..
İlk ay birkaç gün oldu sonra adet oldum ilacın etkisiyle oluyor demekkiBen de aynı şekilde adet gecikmesi yaşıyorumüstelik dostinex kullanmadan önce gayet düzenliydi 28 güne bir olurdum prolaktinim 33 çıkmıştı anlamadım neden gecikiyor acaba hormonlar alt üst mü oluyor daha mı kötü oluyo anlamadım
Hımmİlk ay birkaç gün oldu sonra adet oldum ilacın etkisiyle oluyor demekki
canım adet gecikmesi yapmadı bende 8 aydır kullanıyorum nerdeyseDostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..