Dostinex adet gecikmesi yapar mı?

Katre-i Matemm

16.07.2020🕊️
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
672
700
27
Dostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..

Aslında düşmüştür büyük ihtimalle ama çok takılma bazen psikolojik mevsimsel az olabiliyoruz. Benim 188 di iki ayda 11 e düştü.

Aslında düşmüştür büyük ihtimalle ama çok takılma bazen psikolojik mevsimsel az olabiliyoruz. Benim 188 di iki ayda 11 e düştü.
Adetim gelmiyor damla damla yani sinir krizi geçirsem yeridir düştü eminim adetin ondan az geliyordur ilaçla artar dedi bir aydır tık yok yani bende ne sorun var o zaman ben tekrardan hamile kalmak istiyorum

Dostinex kullanıyorum 1 ay oldu 4 tane kullandım haftada 1 tane alıyorum adetim hala gelmedi başına böyle bişey gelen varmı hamilelikte yok..
Canım bende kullanıyorum bu ılacı benımde prolaktın yüksek dıye vermıstı bende olamadım acaba ılac mı yaptı dıye düşündüm doktora sordum hastalığa sakıncası yok dedı stres yapma takmayınca hasta olmustum

Ben de aynı şekilde adet gecikmesi yaşıyorum:KK43: üstelik dostinex kullanmadan önce gayet düzenliydi 28 güne bir olurdum prolaktinim 33 çıkmıştı anlamadım neden gecikiyor acaba hormonlar alt üst mü oluyor daha mı kötü oluyo anlamadım🤷🏼‍♀️

Ben de aynı şekilde adet gecikmesi yaşıyorum:KK43: üstelik dostinex kullanmadan önce gayet düzenliydi 28 güne bir olurdum prolaktinim 33 çıkmıştı anlamadım neden gecikiyor acaba hormonlar alt üst mü oluyor daha mı kötü oluyo anlamadım🤷🏼‍♀️
İlk ay birkaç gün oldu sonra adet oldum ilacın etkisiyle oluyor demekki

3haftadır dostinex kullanıyorum haftada 2gün yarım
69 çıkmıştı
Hipofiz mr vermedi doktor benim normalde çok baş ağrım olur
Dostinex kullandığımdan beri çok az hafif baş ağrısı oluyor
Daha öncekiler gibi şiddetli değil
Adet olmadım olmam gerekiyordu
Ben prolaktin tahlilimi
Erken menepoz var ailede acba bende de varmıdır diye hastaneye gitmiştim yaptırdım
Ekstra meme ucundan süt geliyordu arada

hipofiz mr çektiren arkadaşlarımızda ne gibi şikayetler vardı çekildiler ve sonuçları hipofiz çıktı

X