• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostineks kullanıp hamile kalamayanlar

aysglertgrl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
10
1
6
33
Merhaba , 5. Ay bebek denemesi de olmadı arkadaşlar geçen aylarda inofolik soğan suyu hatta hayıt macunu kullandım çok umutluydum olmadı gittim rahşm temiz yumurtlama flan sıkıntı yok prolaktin 24 tü bu ay dostineks verdi kullandım süt geliyordu kesilsin diye bu ay umutluydum olmadı şimdi de çok üzülüyorum olmassa diye bir çocuğum var o hemen olmuştu 😩 tekrar regenesis maks ve testere dişli Aslan pençesi kullancam bu ay da bakalım işe yarayacak mı 🤲🏻🤲🏻 Dua edin bana da

Arkadaşlar merhaba , bu ay adetim 3 gün geçti ve test yaptım hamileyim çok şükür inşallah sağlıklı bir gebelik olur bilgi vermek istedim bu süreçte neler yaptım kısaca anlatayım : öncelikle temmuzdan beri bebek istedik 2. Ayda doktor kontrolüne gittim he eşey normal dendi fakat benim göğsümden süt geliyordu sıkınca bende prolaktin hormonuna baktırdım 24 tü fakat gene de süt kesilmesi amaçlı dostineks kullandım ve gebeliğe engel olacağı söylenmişti sütün dostineks sonrası o ay değil 2. AyI hamile kaldım , 5 ay içerisinde hayıt macunu kullandım ve inofoc içtim 10 tanesi kalmıştı hepsini içemedim bir de beslenmeye dikkat ettim yeşillik ağırlıklı yedim o şekilde bilgi vermek istedim

Back
X