Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksekliği icin kullanılan bi ilaç. Ben şuan kullanıyorum . Pazartesi perşembe ol.ak üzre. Acaba prolaktin düşürdü mü kullananlar bilgi verebilir mi
Kullanımdan sonra ani bir düşüş olup zaman içinde biraz biraz yükseliyor. Ben kullandıktan sonraki ilk ölçümde 55 den 15 e düşmüştü. Sonraki ay 23 ile hamile kaldım
Bende transferden önce kullandım ilk defa yükselmişti Prolaktin o zaman ama olcmedi bir daha canım ise yarıyor zaten herkes onu kullanıyor Prolaktin için
Prolaktin yüksekliği icin kullanılan bi ilaç. Ben şuan kullanıyorum . Pazartesi perşembe ol.ak üzre. Acaba prolaktin düşürdü mü kullananlar bilgi verebilir mi
Düşüyor ama çıkabiliyor tekrar benim 150 idi 32 ye düştü 1 aydır gitmiyordum doktora kan verdim gebelik çıktı prolaktin de 50 yani yuksekken de gebe kalinabiliyor ilacı komple bıraktım artık
Düşüyor ama çıkabiliyor tekrar benim 150 idi 32 ye düştü 1 aydır gitmiyordum doktora kan verdim gebelik çıktı prolaktin de 50 yani yuksekken de gebe kalinabiliyor ilacı komple bıraktım artık