• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost...x kullananlar buraya

Seyrannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
143
132
28
Prolaktin yüksekliği icin kullanılan bi ilaç. Ben şuan kullanıyorum . Pazartesi perşembe ol.ak üzre. Acaba prolaktin düşürdü mü kullananlar bilgi verebilir mi

Kullanımdan sonra ani bir düşüş olup zaman içinde biraz biraz yükseliyor. Ben kullandıktan sonraki ilk ölçümde 55 den 15 e düşmüştü. Sonraki ay 23 ile hamile kaldım

Bende transferden önce kullandım ilk defa yükselmişti Prolaktin o zaman ama olcmedi bir daha canım ise yarıyor zaten herkes onu kullanıyor Prolaktin için

Prolaktin yüksekliği icin kullanılan bi ilaç. Ben şuan kullanıyorum . Pazartesi perşembe ol.ak üzre. Acaba prolaktin düşürdü mü kullananlar bilgi verebilir mi
Düşüyor ama çıkabiliyor tekrar benim 150 idi 32 ye düştü 1 aydır gitmiyordum doktora kan verdim gebelik çıktı prolaktin de 50 yani yuksekken de gebe kalinabiliyor ilacı komple bıraktım artık

Düşüyor ama çıkabiliyor tekrar benim 150 idi 32 ye düştü 1 aydır gitmiyordum doktora kan verdim gebelik çıktı prolaktin de 50 yani yuksekken de gebe kalinabiliyor ilacı komple bıraktım artık
Anladım canım teşekkürler

Back