- Konu Sahibi ffcamdankalp
-
Balığım yaa sen mi yazdın bunları, tebrik ediyorum seni Şeniz Kız sende daha ne cevherler var, yavaş yavaş gösterme öyle bize, mahrum etme:1hug:
He bu arada yarın yağmur yağacakmış sanırım, benim kokumu da duy e mi balığım :1hug:
Yağmurum sen de güzel anlatmışsın, öptüm iyi yüreklim Şeniz
"Toprak gibi olan dostlarıma sevgilerimle... Yağmur yağsada kokunuzu duysam."
Demişsin
yağmur yağdı,pembe köşkte duydum sesini ve dost kokunu..dostluk davetin için teşekkürler..her zaman yanında olacağım,bilmeni istedim... Canım vefalı kızım benim
Bir gün,bu güzel duygularınla güzel yazılar yazacağını biliyor,bekliyordum mutlu oldum,okudukça içim açıldı ellerine,yüreğine sağlık sevgin daim olsun
Teşekkür ederim. Öyle yaşıyorsunuz ki hissedebiliyorsunuz demekki. a.s.tuylerım dıken dıken oldu, kaybettigim bir dostumu hatirlattin bana gozlerim doldu okadar yurekten yazmissinki hepsini tek tek hissettim anlamlarini..
duygusallastımmı bikere, ucu kacıyor zaten paylasım ıcın cok sağol guzel yazılarının devamı dılegımle..
Teşekkür ederim, yeşilim... Sebebi sensin biliyorsun Şeniz Yani iticü gücüm.
ne mutlu bana yazmana sebep olduysam.. camdankalbim o kadar güzel yorumların ifadelerin var ki sen yazmaya devam et zevkle okuyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?