dost da yok arkadasta ne yapmalı

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
merhaba herkese uzun zamandr bu hesaptn gırmıyodum oyle okuyodum arada kk yıı neyse konuya geleyımm benn hıc bı arkadası daha dogrusu dostu olmayan yanlız bı ınsanımm bu gune kadar olanlarr hep menfaatı ıcınmısss ıslerı bıtınce aramayı kestıler benden bekler oldularr neysee su an oturdugum yerde var bı kac tane komsu amaa bakıyorum hıc soyle samımı olcagım yokk bulundgm apt vardıı neyse cagırıyo edıyo ama dıger komsularda cagrılıyoo gıdıncede onun bunun arkasndan atılıyoo yanı kım dost bılemedım kımseye bıse anlatılmıyoo ınanın cok bunalıdm yanlıs anlamayın benı noolur amaa ben artık burda bıkac tane arkadas ıstıyorumm yanı sureklı gorusecegımızz mesengerde falann normal arkadas olarak ne bıleyım konusuruz sıkıntımızı sevıncımızı paylasırız dıye dusunuyorum yoksa olmuyo ınanın bu sekılde herkes dusman kımseyede tavız vermek ıstemıyorum varmı bnm gıbı olan

Vaalla benimde normal hayatimda öyle sIkI FiKi oldugum arkadas/arkadaslarim yok..
bi tanesi calisiyor pek görüsemiyoruz muhtemelen baska arkadaslariyla görüsüyor
baska bi tanistigim kiz vardi onlada ya$ bakimindan ve düsünce yapisi olarak uyusmuyoruz fazla ben kendim aramadim
baskada kimseyle tanismadim mesela kendi memleketime sonradan tasindigim halde..
eski oturdugum sehirde bikac arkadasim vardi bi tanesiyle sIk görüsüyodum kiskanclik vs sacmaliklari oldu aramizda (onun tarafindan ) oda bitti bi sekilde..
pek arkadas tutamiyorum cevremde maalesef bu bakimdan basarisiz görüyorum kendimi..
ama kkdan tanidigim güzel insanlar var veya gecmiste intenette oyunda filan tanistigim eski dostlar var yani.. bu tamamen samimiyetle alakali ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…