• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

döşemelik koltuk kumaşı nereden alabilirim ??

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
merhaba arkadaşlar ;
benim turkuaz rengi köşeli bir koltuğum var ,7 yıllık filandır heralde çok beğenerek kullandım yıllardır ama artık hem sıkıldım hemde lekeleri çıkmaz oldu .şimdi bu tay tüyü diye bi kumaş çıkmış bizzat gittim baktım ,çok hoş biR kumaş ama istediğim renk kaplamacıda yoktu ,koltuklarımı bıraktım ama adam başka kumaş gelmeyecek isterseniz kendiniz bakın dedi ,şimdi istanbul avrupa yakasında hem ucuza çıkacak hemde seçeneğin fazla olduğu bildiğiniz bir yer varmı ,önerilerinizi bekliyorum.ben koyu füme düşünüyorum ,aralarada 4 adet yastığı var onları da fuşya düşünüyorum .sizce nasıl olur ..

uygun ve güzel kumaşları imç ve bayrampaşadan bulabilirsin. bayrampaşa daha uygunmuş fiyat olarak. imç de gezersen her dükkanı gez ve pazarlık et çok fiyat oynuyor. yeni döşemelik kumaş bakan biri olarak tavsiyem.

merhaba arkadaşlar ;
benim turkuaz rengi köşeli bir koltuğum var ,7 yıllık filandır heralde çok beğenerek kullandım yıllardır ama artık hem sıkıldım hemde lekeleri çıkmaz oldu .şimdi bu tay tüyü diye bi kumaş çıkmış bizzat gittim baktım ,çok hoş biR kumaş ama istediğim renk kaplamacıda yoktu ,koltuklarımı bıraktım ama adam başka kumaş gelmeyecek isterseniz kendiniz bakın dedi ,şimdi istanbul avrupa yakasında hem ucuza çıkacak hemde seçeneğin fazla olduğu bildiğiniz bir yer varmı ,önerilerinizi bekliyorum.ben koyu füme düşünüyorum ,aralarada 4 adet yastığı var onları da fuşya düşünüyorum .sizce nasıl olur ..

Kızlar merhaba, bu sıcaklarda niye dolaşacaksınız ki, evinizden www.evimstil.com a girin istediğiniz kumaşın numunesini 1 TL ye alın ertesi güne numuneler kapınıza gelsin..kumaşınızı seçin ve isterseniz ödemeyi kapıda yapın, benden size ufak bir tavsiye, çok fazla da ürün çeşidi var, kumaşların mobilyaya uygulanmış hallerini de görebiliyorsunuz..

İsterseniz bir bakın..

:72:

Kayseri ve Türkiye"nin en bilinen mobilya markasının üretim fazlası döşemelik kumalarını alabileceğiniz adresler. Lütfen mağaza yorumlarını okuyunuz.
UYGUN FİYAT & BİRİCİ SINIF KUMAŞ

NUMUNE KUMAŞ GÖNDERİMİ VARDIR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X