- 24 Aralık 2022
- 17
- 4
- 16
- 25
- Konu Sahibi lavinyaaa25
İkili tarama testim normal çıktı. Ama dörtlü tarama testim yüksek riskli çıktı (down sendromu 1:95) yaşım 25. Fetal dna yaptırmak istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Lütfen yazar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum yaptır dedi, ikili taramaya ek bebekten ve anneden salgılanan hormonlara bakılıyor, bunlar önemli dediği için yaptırdım ama dün sonuçları öğrendiğimden beri kötüyüm.Dörtlü tarama çok güvenilir değil diye biliyorum. İkili düşük risk çıktıktan sonra neden dörtlü yaptırdınız ki
Bence çok ciddiye almayın ya hangi şehirdesiniz?Doktorum yaptır dedi, ikili taramaya ek bebekten ve anneden salgılanan hormonlara bakılıyor, bunlar önemli dediği için yaptırdım ama dün sonuçları öğrendiğimden beri kötüyüm.
Ankara. Çoğu kişi bunu yazmış internette çok okudum :) biraz içim rahatlıyor. sadece istatistiksel bir rakam olduğunu biliyorum ama yinede insanın canını sıkıyor. down sendromlu olsa dahi asla bebeğimi aldırmak söz konusu bile olamaz ama acaba fetal DNA yaptırıp öğrenmem daha mı iyi olur kararsızım. Doktorum eğer aldırmak gibi bir düşüncen yoksa yaptırma dedi.Bence çok ciddiye almayın ya hangi şehirdesiniz?
Eskişehir’de Osmangazi üniversitesi hastanesine fetal dna yapılıyor 400/500₺ arası bir şey. İsterseniz yaptırın içiniz rahat eder
İlk önce muayene mi olmam gerekiyor? süreci biliyorsanız rica etsem yazabilir misiniz?Eskişehir’de Osmangazi üniversitesi hastanesine fetal dna yapılıyor 400/500₺ arası bir şey. İsterseniz yaptırın içiniz rahat eder
Benim temiz çıkmasına rağmen doktor yinede yapalım dedi. Ama yaptırdığım için biraz pişmanım. Dünden beri kötü hissediyorum. Detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?İkili temiz çıkınca 3lü 4lü tarama istemiyorlar genelde. Benim temiz çıktı sadece detaylı istediler onu yaptırdık
Ben gitmedim burada gidenleri görmüştüm Tıbbi genetikten sanırım randevu oluşturuluyorİlk önce muayene mi olmam gerekiyor? süreci biliyorsanız rica etsem yazabilir misiniz?
teşekkür ediyorum, birde Ankara'daki laboratuvarlara fiyat bilgisi soracağımBen gitmedim burada gidenleri görmüştüm Tıbbi genetikten sanırım randevu oluşturuluyor
Yine de dörtlüyü çok ciddiye almayın bende ikilide düşük risk çıktım dörtlü yaptırmayacağımteşekkür ediyorum, birde Ankara'daki laboratuvarlara fiyat bilgisi soracağım
Yine de dörtlüyü çok ciddiye almayın bende ikilide düşük risk çıktım dörtlü yaptırmayacağım
Evet haklısınız ama o sonucu görmek üzdü. Fetal Dna araştırıyorum ama çok yüksek rakam veriyorlarBenim doktorum ikiliye bile tamamen sizin kararınız istemezseniz yapmayalım demişti. İkili temiz çıktı rutin bir şekilde devam edelim sadece 20. hafta detayli ultrason yapalım dedi. Ki çoğu doktor üçlü ve dörtlüyü önermiyor çok yanlış çıkıp anneyi strese soktuğu için. Sonuca bakıp kendinizi heba etmeyin çoğu yanlış çıkıyor diye biliyorum. Detaylı iyiyse zaten genelde bebek iyidir. Korkmayın.
21 haftadaBenim temiz çıkmasına rağmen doktor yinede yapalım dedi. Ama yaptırdığım için biraz pişmanım. Dünden beri kötü hissediyorum. Detaylı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?
Şuan araştırıyorum yaptırıcam galibaFetwl dna neden istemiyorsunuz hamilelik şüpheyle mi geçecek
Fetwl dna neden istemiyorsunuz hamilelik şüpheyle mi geçecek
Fetwl dna neden istemiyorsunuz hamilelik şüpheyle mi geçecek
Daha soğru sonucu var ama yine de kötü sınuçta test yapılıyor sıvı testi. Kürtaj düşüncesi varsa acele etmen lazımŞuan araştırıyorum yaptırıcam galiba
Hayır kürtaj düşünmüyorum, down sendromu olsada benim için bir şey değişmeyecek ama bilmek istiyorumDaha soğru sonucu var ama yine de kötü sınuçta test yapılıyor sıvı testi. Kürtaj düşüncesi varsa acele etmen lazım
O zaman fetal dna 1 haftada çıkıyorHayır kürtaj düşünmüyorum, down sendromu olsada benim için bir şey değişmeyecek ama bilmek istiyorum