Merhaba 18+6 haftalık hamileyim ikili tarama testi yaptırdım sonucum çok iyi geldi dörtlü yaptırdım riskli çıktı çok kötü oldum yarına detaylı ulturasona gireceğim başına böyle bir durum gelenvar mı?
Merhaba benim ikili test biraz riskli dedi doktorum. Salı günü için detaylı ultrason verdi dörtlüye gerek görmüyorum dedi. Detaylı ultrason nasıl yapılıyor siz yaptırdıktan sonra bilgi verirmisiniz. Ben de 18+6 yım
Merhaba benim ikili test biraz riskli dedi doktorum. Salı günü için detaylı ultrason verdi dörtlüye gerek görmüyorum dedi. Detaylı ultrason nasıl yapılıyor siz yaptırdıktan sonra bilgi verirmisiniz. Ben de 18+6 yım
Bebeğin kol bacak uzunlukları kalp böbrek kalbe giden damarlar kalp kapakçıkları bağırdaklar beyin burun boyun ense kalınlığı kulakları anomali görünü mü gibi tüm ultrasonik bulgular inceleniyor. Eğer risk yada anormal bir durum ile karşılaşırsa ileride ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Detaylı ultrasonu perintoloji uzmanı tarafından yaptırmanız daha güvenilir olabilir. Üste belirtiğim incelemeleri yaptıktan sonra risk durumunu yeniliyor düşük ve ya yüksek risk grubunda olduğunuzu söylüyor.