- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Geçmiş olsun olayın üstünden ne kadar zaman geçti? Umarım geçer. Çok ufakta olsa evet var.Herkese merhaba kızlar.ben dört sene önce burnumu yaptırmıştım ve son derece memnundum sanırım nazara geldim ve bir ay önce birazda kafam güzelken cok ciddi darbe aldım salondaki lambader kedilerim yüzünden burnuma çat diye düştü.tabi şişti hemen doktorumu aradım görüntülü konuştuk hiçbirşey olmadıgnu söyledi yinede için rahat etsin haftaici gelirsin dedi gittim kırık olmadgnı söyledi sorun şu ki kimsenin fark etmedigi ama benim kesin emin oldugum bir şekil değişikligi var yani cok kücük bir çıkıntı var kemer kısmında doktor masaj yap dedi ve bant verdi ama yok değişmiyor hayır kırıkda degilse nası şekil değişebilir aklım almıyor böyle bir durum yaşayan bilgi sahibi birileri varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim önceki ve şimdi ki halini ekliyorum kızlar orta bölümde görceksiniz şişliği
Teşekkür ederim canım.1ay olduGeçmiş olsun olayın üstünden ne kadar zaman geçti? Umarım geçer. Çok ufakta olsa evet var.
Ciddi misinizBence de sana öyle geliyor iki foto da aynı.
Tekrar burun törpüsü yaptırabilirsin ameliyat kadar zor olmuyor . Çok küçük ama insan taktı mi takıyor kafaya maalesef:/Teşekkür ederim canım.1ay oldu
Yok valla olsa direk söylerim ,büyütüp baktım bana aynı geldi hiç bir fark yok.Ciddi misinizüzülmeyeyim diye demeyin
Ya benim doktorum törpü yaparsam bütün yapı bozulabilir dedi doğrumu bu?Tekrar burun törpüsü yaptırabilirsin ameliyat kadar zor olmuyor . Çok küçük ama insan taktı mi takıyor kafaya maalesef:/
Dolguyla hallolurmu sizceTekrar burun törpüsü yaptırabilirsin ameliyat kadar zor olmuyor . Çok küçük ama insan taktı mi takıyor kafaya maalesef:/
Dolgu ile hallolur muhtelemen ama ileride burun ameliyatı olmak istersen dokulara yapışıyor pek onerilmiyorDolguyla hallolurmu sizce
Yoo bozulmaz vazgeçirmek için söylemiş olabilir.hatta kesisiz girse yapsa tampon olmuyor ztn sadece bantlama oluyor o kadar minimal bir şey yapacak ki . Eğer başka işlemler istemiyorsan .Ya benim doktorum törpü yaparsam bütün yapı bozulabilir dedi doğrumu bu?
Sağolun aynı nişanlım ve annem gibi konuştunuz ama vallahi ben görüyorumYok valla olsa direk söylerim ,büyütüp baktım bana aynı geldi hiç bir fark yok.
Ya adam cok doğalcı.resmen burnun cok güzel kafanda büyütme gereksiz işlere girme diyorYoo bozulmaz vazgeçirmek için söylemiş olabilir.hatta kesisiz girse yapsa tampon olmuyor ztn sadece bantlama oluyor o kadar minimal bir şey yapacak ki . Eğer başka işlemler istemiyorsan .
Sen görürsün çünkü takıntı yapmışsın. Milimetrik bile olsa sana tuhaf geliyordur. Ben olsam oynamazdim açık konusayim burada çok burun gorduk aşırı yapay duruyor sizin fotoya bakarken de dedim kesin yapay burun ama güzel ve doğal bir burun olmuş, ne eksiği var ne fazlası siz de oynamayı bırakın bence. Darbe almış zaman tanıyın.Sağolun aynı nişanlım ve annem gibi konuştunuz ama vallahi ben görüyorum
İşte bakış açısı farklı. seni bu saatte buraya yazdıracak kadar etkiliyorsa kafandan atamayacaksan eğer yani tek çözüm bu. Ama zamana bırak acele etmeYa adam cok doğalcı.resmen burnun cok güzel kafanda büyütme gereksiz işlere girme diyor
Tekrar burun törpüsü yaptırabilirsin ameliyat kadar zor olmuyor . Çok küçük ama insan taktı mi takıyor kafaya maalesef:/
Haklısın canımmmSen görürsün çünkü takıntı yapmışsın. Milimetrik bile olsa sana tuhaf geliyordur. Ben olsam oynamazdim açık konusayim burada çok burun gorduk aşırı yapay duruyor sizin fotoya bakarken de dedim kesin yapay burun ama güzel ve doğal bir burun olmuş, ne eksiği var ne fazlası siz de oynamayı bırakın bence. Darbe almış zaman tanıyın.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için❤Ben bir fark goremedim, guzel hokka gibi bir burun iste
Yaşadığım yerde gecenin 4ü değildi içinizi rahatlatacaksa