Dört mevsim set (Complete)

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Kullanan varsa fotoğraflı olarak marka ve fiyat hakkında bilgi verebilir mi?
Memnun musunuz?

Canım ben de arastırma içindeyim ev tekstili olarak hiç bir ceyiz esyamı almadım netden arastırıyorum, complete setler kullanıslı diye okudum yorumlarda kışın yorganına kılıf olarak kullan yazında yatak örtüsü olarak kullan bir de şuna dikkat et ranforce olsun kumaşı o daha sağlıklıymış.Benim korkum şu aldığım ürünlerde renk solması ya da kumaşının kalitesizliği :( markalar hakkında pek bilgim yok

Canım ben de arastırma içindeyim ev tekstili olarak hiç bir ceyiz esyamı almadım netden arastırıyorum, complete setler kullanıslı diye okudum yorumlarda kışın yorganına kılıf olarak kullan yazında yatak örtüsü olarak kullan bir de şuna dikkat et ranforce olsun kumaşı o daha sağlıklıymış.Benim korkum şu aldığım ürünlerde renk solması ya da kumaşının kalitesizliği :( markalar hakkında pek bilgim yok

Çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için
araştırmaya devam :)

Özdilekten çok beğenerek aldım ben yengemin tavsiyesiyle. henüz nişanlı oldugum için kullanma imkanım olmadı ama kumaşı filan kaliteli tavsiye ederim. İlk başta karacanın bakmıştım ben ama pazarlarda satılanlardan hiç farkları yoktu bi de o kadar para istiyorlardı.

Son düzenleme:
Kupon Tek Kişilik Uyku Seti Lilyum v1
Bu ürünün markalı ve kaliteli olduğunu biliyordum. Kullanıyorum bir problem yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ama benim dediğim bu değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz kış sürekli kullanmak bana çok hoş gelmese de luoca patisca'nın ürünleri çok hoşuma gidiyor. 2 renk almıştım. biri pastel ağırlıklı diğeri de daha canlı pembe, yeşil tonlarındaydı. Bir bak derim renkleri çok güzel gerçekten.

Back
X