• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi dort aylik bebekle oynanabilecek oyunlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
Normalde cok sessiz sakin biriyim ama bebwgim ilfiyi cok seviyor bu yuzden bol bol konusuyorum onunla mantikli sacma ne gelirse aklima ..
Ama artik yetmedigini yeni yeni seyler bulmam getektigini dusunuyorum.
uzun bir sure konusmadigim zaman ufacik bir sozume tepki veriyor ozaman vijdan azabi cekiyorum isyedigi ilgiyi veremedigim icin.

Onunla evde vakit gecirecek oyun onerilerinizi bekliyorum..

benm prensesimde 4 aylık,sesli oyuncaklar aldık çok güzel oynuyo,kukla kedimiz var değişik ses çıkartarak onunla konuşuyorum nasıl hoşuna gidiyo,artık almak istediği nesneye elini uzatıyo ve tutuyo,çıngıraklı oyuncakları ona yakın tutup uzatıyorum o da alıyo oynuyo ses çıktıkça çıldırıyo:))) ce ee oynuyoruz,müzik açıp şarkıyo göre ritim tutuyoruz,dans müziğiyse alıyorum kucağıma sarılıp dans ediyoruz,hareketli bişeyse ellerini,kollarını oynatıyorum bayılıyoo zilli kızım:))) değişik sesler çıkarıyorum ,mesala hapşuruyo gibi yapıyorum bunun gibi şeyler o da ilgiyle takip ediyo beni, onunla sürekli konuşuyorum hoşuna gidiyo,aklıma gelenler bunlar canım,günümüz dolu dolu geçiyo,bide altını açtığım zaman artık döndüğü için yerde açıyorum altını,minder koyuyorum bide bebek bakım örtüsü serip serbest bırakıyorum onu çok seviyo altı açıkken dönmeyi,giydirirken mızırdanıyoo

cee oyununu severler ve el kol cimnastik hareketleri bilirsiniz onlarada bayılırlar.Ve çıkardığı sesleri taklit edebilirsiniz onada bayılır.Hikayede okuyabilirsin, annesinin sesini duymak her zaman çok hoşuna gider.Güzel birşey yaptığında onu aferinn diyerek bol bol övün.:) ve şunu eklemek isterim ki bebekler sıkılmazlar.onlara göre dünyada keşfedilecek daha çok şey var.ara sıra kendi halinede bırakın.hatta çogunlukla bunu yapın.sizden bağımsız özgür bir bebek olsun.siz içeri ya da başka bir alana geçtiğinizde arkanızdan çığlığı basmasın:) sizede yol gösterici bebek ve çocuk gelişimi kitaplarından bol bol okumanızı tavsiye ederim.her ay bebeğinizin neler yapabileceğini sizinde ona nasıl yardımcı olabileceğinizi daha detaylı anlatıyor.

Son düzenleme:
Back