İki yıldır nefes alma sorunum vardı. Kışları burnumdan sağlıklı nefes alamadığım için sürekli boğazım şişiyordu.
Kulak Burun Boğaz'da muayene olduğumda ameliyat olmadan düzelmeyeceğini söylediler. Kemik Eğriliği vardı.
İşin içine estetik de girince Ankara Üniversitesi Plastik Cerrahi'de Prof.Dr. Zeki CAN Hocaya gittim. Bir hafta içinde tetkiklerimi yaptırıp ameliyatımı oldum.
Bir gece hastane de kaldım herşey çok rahat ve sıkıntısız geçti. Çok fazla ağrım sızım olmadı sadece tampon'dan nefes alamamak falan yordu.
Ameliyat olduğum halde maalesef sağlıklı nefes alamıyordum hatta eskisinde daha kötü oldum. Kontrollere gittiğimde sıkıntımı anlattım. Asistanları muayene etti ve burun içerisinde yapışıklık kaldığını söylediler. Tekrar ameliyat bu ameliyatın komplikasyonlarında biriymiş. Dört ay sonra tekrar ameliyat oldum ama bu sefer kapalı bir ameliyattı. Farklı olarak silikon tampon koydular ve bu tampon 10 gün kaldı burnumda. Tampon çıkalı bir hafta oldu. Allah'ıma şükür çok güzel ve sağlıklı bir nefes alıyorum. Burnum da estetik de oldu tabi ilk ameliyatta törpülendi ama burnumun ucu kalkmadı sevmiyorum zaten çok yapma duruyor. Şekli de gayet doğal ve güzel. Doktorumdan çok memnun kaldım. Ankara Üniversitesi'nin Plastik Servisi Hizmet olarak gayet iyi Ankara'da oturanlara tavsiye ediyorum