Dore Parfümlerini Kullananlar

Bir tane kullandım, hatta dibinde kaldı kıyamıyorum kullanmaya, harika bir kokusu var, dore satan bir bayan çalıştığım daireye gelmişti testerdan koklayınca istemiştim, kadın şimdi gelmiyor, bu arada bir sürü parfüm aldım onları bitireyim bir yolunu bulup tekrar dorenin parfümünü alacağım, üzerinde la rive woman yazıyor.

ben de bir arkadaşımdan duymuştum DORE markasını.. baktım fiyatlar çok uygun 100 ml lik bir princess isimli parfümü aldım. piyasadaki pembe SHE parfümüne benziyor kokusu .. evet cidden çoook kalıcı... zaten ülker markasının bir ürünüymüş dore.. ve AVON gibi sıkar sıkmaz uçmuyo... çok yaygın değil ama ben beğendim..

Önümüzdeki ay birtanesinden başlıyayım bakalım.. Kalıcı olduğunu duymak daha çok dikkatimi çektiii

ya bu ay ki katalog 2 parfüm arasında seçim yapmam gerekiyo daha öncede hiç kullanmadım. kullananlar varsa music party mi yoksa nice girl mü?? acill cvp lütfen

ya bu ay ki katalog 2 parfüm arasında seçim yapmam gerekiyo daha öncede hiç kullanmadım. kullananlar varsa music party mi yoksa nice girl mü?? acill cvp lütfen

uzun zamandır Dore satan ve tüm parfümlerini özellkle erkek parfümlerine hayran olan ve en çok satışını yapan biri olarak bayan parfümlerinin de aşırı kalıcı olduğunu Avon gibi 30luk veya 50 ml lik değil hep 90lık ve 100lük büyük parfümler olduğunu fiyatlarının da yarı yarıya ucuz olduğunu belirtmek ister;

nice girl ya da music party hiç fark etmez, o serinin tüm parfümlerinin hem kendim hem satışını yaptığım bayanlar tarafından çok beğenildiğini söylemek isterim.. yine de seç birini dersen kesinlikle Music Party..

la rive dream bu parfümü kullandım.kokusu tanındık bir kokuya benziyor ama hatırlayamadım.beğendiğim bir kokuydu.kalıcıydı.tavsiye ederim.

nice girl kullandım.arkadaşım genç kızlar kullanıyor demişti.ama hiç öyle gelmedi.şekerli,vanilyalı gibi ağır bir kokuydu.hiç beğenmedim.her sıktığımda başımı ağrıttı,kıpkırmızı oluyordum.bana göre ağır bir kokuydu.beyaz tenliyim belki de tenime uymadı.

Son düzenleme:
Dore'nin özellikle parfümünden parayı kazananlardanım.. Osmanlı sarayı bardak takımları da çok gider diğer mutfak eşyaları da ama gel gelelim parfümde ya ben parfümden analayan ve anlatmasını bilen biri olduğum için çok iyi satabiliyorum ya da gerçekten kokular cidden çok iyiler..

Yeni yeni kokular ekliyorlar,hepsi de yurt dışında özellikle Fransa'da ünlü parfümler, &95i de güzel oluyor.
Yenilerden Very Me güzel bir meyveli kokuydu mesela onu da tuttum. ve bayan Incıdence süper mi süper bir koku..

Bende Dore satış temsilcisiyim.. Parfümleri hem kendim kullanıyorum hemde birsürü sipariş alıyorum, gerçekten çok kalıcı kokular, Avon falan hikaye.. Gerçekten çok güzel kokuları var tabi güzel olmayanlarıda var , çogunu bılıorum parfümlerin, hepsi Edp bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…