Hanımlar merhaba, burada da 2 yıldır piyasada olan ama geniş bir kitleye ulaşmayı başarmış Dore'nin parfümlerini konuşalım..
Dore , diğer tüm ürünlerinin yanında en çok parfümleri ile ses getiriyor..
Birebir hem kendim hem de ailem ve çevremce kullandığımız için ilk sözü ben alıyorum..
en iddialı erkek kokularından biri; La Rive Grey Point. koku itibarıyla inanılmaz kalıcı ve orijinal bir koku, kimileri yeşil Dunlop'a benzetse de kokusunu bence ondan çok daha farklı notalara sahip hoş bir erkek kokusu.
Kendi açıklamasında da 21. yüzyıl erkeğinin ve hayattan zevk alanların sembolü diyor :)
Koku;
davetkâr ve çekici bergamot ve menekşenin karışımıyla açılır. Aynı davetkârlığı orta notada tazelik ve enerji ile birleştiren menekşe, yasemin ve elma ile devam eder. Sonda dinamik ve eğlenceli hayatın kapısını açan sedir ağacı, misk, vetiver yer alır.
Bir diğer beğendiğim kokusu; Play Up. bir koku bu kadar mı zaman geçtikçe değişip güzelleşir .. inanılmaz bir şekilde saatler geçtikçe hafifleyip çekici bir yumuşaklığa bürünüyor koku, yüzünüzde bir gülümse yaratacak türde tatlı bir etkisi var bu kokunun, genelde genç beyler ve anneler oğulları için tercih ediyor bu kokuyu ve tabii ki ben de eşim için ..
Koku içerik olarak şöyle ;Rahatlatan ve serinleten etkisiyle mandalina,elma ve ananas yer alır üst notalarda,
Florental kokusuyla yasemin menekşe ve inci çiçeği beyaz ve pembe biberle birleşerek orta notayı oluşturur,
Son notada enerji dolu kokusuyla karamel agar ağacı,tütsü,amber ve misk bulunur... Gerçekten hoş bir koku, denemeye değer.