DORE parfümleri

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
98
Diğer
Hanımlar merhaba, burada da 2 yıldır piyasada olan ama geniş bir kitleye ulaşmayı başarmış Dore'nin parfümlerini konuşalım..

Dore , diğer tüm ürünlerinin yanında en çok parfümleri ile ses getiriyor..

Birebir hem kendim hem de ailem ve çevremce kullandığımız için ilk sözü ben alıyorum..

en iddialı erkek kokularından biri; La Rive Grey Point. koku itibarıyla inanılmaz kalıcı ve orijinal bir koku, kimileri yeşil Dunlop'a benzetse de kokusunu bence ondan çok daha farklı notalara sahip hoş bir erkek kokusu.
Kendi açıklamasında da 21. yüzyıl erkeğinin ve hayattan zevk alanların sembolü diyor :)
Koku;
davetkâr ve çekici bergamot ve menekşenin karışımıyla açılır. Aynı davetkârlığı orta notada tazelik ve enerji ile birleştiren menekşe, yasemin ve elma ile devam eder. Sonda dinamik ve eğlenceli hayatın kapısını açan sedir ağacı, misk, vetiver yer alır.

Bir diğer beğendiğim kokusu; Play Up. bir koku bu kadar mı zaman geçtikçe değişip güzelleşir .. inanılmaz bir şekilde saatler geçtikçe hafifleyip çekici bir yumuşaklığa bürünüyor koku, yüzünüzde bir gülümse yaratacak türde tatlı bir etkisi var bu kokunun, genelde genç beyler ve anneler oğulları için tercih ediyor bu kokuyu ve tabii ki ben de eşim için ..

Koku içerik olarak şöyle ;Rahatlatan ve serinleten etkisiyle mandalina,elma ve ananas yer alır üst notalarda,
Florental kokusuyla yasemin menekşe ve inci çiçeği beyaz ve pembe biberle birleşerek orta notayı oluşturur,
Son notada enerji dolu kokusuyla karamel agar ağacı,tütsü,amber ve misk bulunur... Gerçekten hoş bir koku, denemeye değer.

Son düzenleme:
Bayan parfümlerinde Sweet Rose etkisini en çabuk gösteren parfümlerden.
Pek çok kişi ilk kokladığı anda hemen " aa bu Amor amor" diyor.. evet ilk notalarda kesinlikle aynı etkiyi gösteren bir koku ama saatler içinde amor amor a göre çok daha hafif bir hal alıp, gittikçe limonumsu bir etki gösteriyor, ağırlaşmak yerine hoş bir etki bırakıyor gitgide.

" Turunçgillerin rahatlatıcı etkisini taşıyan mandalina ve greyfurtla başlayan koku, beyaz zambağın hoş etkisiyle devam eder. Sonda misk, amber, vanilya ve beyaz sedir
ağacının cezbedici kokusu yer alır. "

bir diğer en çok talep gören ve benim de hayranlığımı kazanan kokusu Princess Beauté!
adı gibi prenses bir koku.. kokladığınız da dahi insana bir prensesmiş gibi hissettiren bu koku hem gayet uzun ömürlü olması hem fiyat olarak beklentiyi karşılaması ile çok sevilen bir koku oldu. Herkese tavsiye ediyorum, ve tavsiyem doğrultusunda bu kokuyu alanlardan hep olumlu geri dönütler alıyorum..

"Canlı, doğal kokusuyla duyguları harekete geçiren meyve karışımı armut, erik ve elma çiçekleri ile açılır koku. Ortada özgürlüğün simgesi ananas, inci çiçeği ve şeftali yer alır. Koku gençliğin ve güzelliğin gizli bahçesi gri amber, zambak ve miskle sonlanır."

bugün size Dore'nin diğer talep gören erkek parfümlerinden "X change by Karen Low" u anlatmak istedim..
talep edenlerin devamlılığını kazanan bir koku bu da.. Bir alanın bir daha vazgeçemediği cinsten yani..
Koku ilk anda diğer klasik bilindik "fresh ve traş kolonyası" gibi erkek kokularından uzak oryantal baharatlı bir hat ile açılıyor ,sonrasında bu baharatımsı koku ağırlaşmaktansa gittikçe uçmuş gibi duruyor fakat aksine tene daha çok oturuyor ve alttan ve yavaştan kendisini saatler içerisinde hissetirmeye devam ediyor.. güzel ve orijinal bir erkek kokusu,öyle herkeste duyacağınız türden değil. Fransa'da çok tutulan ve ünlü bir koku olduğunu Fransa'da uzun yıllar kalmış bir beyden ,bizzat duydum,bilmekte fayda var.

"Koku, insanı ılık bir rüzgarın sakinleştiren etkisiyle; bergamot, menekşe, elma, kakule ile karşılar. Adaçayı, ananas, sardunya, küçük hindistan cevizi romantik bir gün batımını getirir gözlerin önüne. Sonda sandal ağacı, paçuli, tatlı amber, karamel hoş bir tat bırakır. "

Dore'nin pek çok kokusu piyasadaki halihazırda en bildik ve en sevilen kokuların bir az biraz değişimle yansıması gibi..

aklıma ilk gelenlerden La Rive Grey Point ilk etapta pek çok kişiye Dunlop(yeşil) gibi geliyor ama ondan daha hafif ve spor bir koku ve karizmatik..

Flame of love isimli koku ise Lacoste un Touch of Pink i gibi fakat daha limonsu daha güzel,bence tabii :) touch of pink çok şeker geliyor bana

şişeler 100 ml lik ve fiyatlar da gayet uygun olunca diğer markalara göre, pek çok kişinin tercih sebebi olmaya başladı DORE..

bana bikaç gün önce Dore'nin 50 tane bayan erkek karışık yeni parfüm numuneleri geldi..

Aman allahım her biri de birbirinden harikaydı ama bir tanesi vardı ki onun için özel bir yazı yazıcam kesinlikle ama adını yazmak istiyorum Incidence!!!

mükemmel bir kokuydu bugüne kadar numunesi olmadığı için kimseye tavsiye edememiştim ama eminim ki bu katalogtan itibaren en iyi satışı o yaptıracak..

Gucci rush a benzeyen ama ondan daha karakterli 2 tane kokusu var biri ; Bueno Sexy diğeri; 305 Femme.

bu bahsettiğim parfümler 90 ml. şişede ve fiyatları taş çatlasın 40 lira..

Konyada ilgilenen varsa burdayım..

Katılıyorum...

Avonun da beğendiğim parfümleri var ama onlar 50 ml.ye göre daha pahalı..

Dore hep 90ml. ve 100ml. şişelerde ve gerçekten ucuz.. kokuları da çooooookkk güzel... :))

yine de tercih kişinindir..

Bide çoğu edp :) .. Prenses miydi neydi .. O kokusu çok güzel :)

Dore parfumlerinden la Rive for woman yazan lacoste pour femme şişesinin aynisi. Kokusuda ayni mi bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…