Saç Rengi ve Saç Boyama Dore kumralda küllü sarıya dönüş (palette 10.1)

franny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
29
1
Merhaba kızlar, saçlarım normalde 7.0 kumral rengin aynısı. Açık sarı kullandım bir süre fakat bir gün bir hata yapıp 6.7'ye boyadım. O günden beri kendi rengime dönmeye çalışıp durdum. Hep bi kızıllık kaldı saçımda. Küllü renkler biraz yeşillik de yaptı. Kısacası saçım yıprandı. Şu an saç rengim şu:

Ama florasan ışıkta biraz yeşil duruyor, güneşte yukarıda olduğu gibi turuncumsu. Bana yakışmadı bu renk. (Kıza yakışmış mesela) Ben de palette 10.1 aldım iki kutu. Boyamadan önce sizlerin yorumunu almak istedim. Turunculaşma, yeşillenme yapıyor mu bu renk?

renkli gözlü ya ondan yakışmış canım bana da yakışmıyor bu ton.. ben de aynı durumdayım valla boyamaya korkuyorum ama çok yıprandı.. 10.1 yeşillenme yapabilir ya bence 10.0 falan kullan hem yeşilliği hem turunculuğu biraz da olsa nötrlesin..

Boya boyayı pek açmaz malum, saç rengin pek değişmeyecektir.Hatta diplerin çıktıysa dipler daha fazla açılıp kötü bir görüntü olabilir.bence 2 kutu 7 numara profesyonel boya alıp kendi saç rengine dönmeye çalışman daha mantıklı.sonra istersen aralara veya uçlara ışıltı attırırsın.

zaten kendi saç rengime döndü saçım. diplerim nerdeyse 3 cm geldi. bu yukarıdaki renkten daha küllü bir renk doğal rengim ama 2 aydır filan boya yapmadığım için boyanın tutacağını düşünmüştüm. yani çok fazla açmayacağını biliyorum ama bu markayı hiç kullanmadım. acaba nasıl bir renk olur bilemiyorum. sonuçta küllü renkler biraz mat oluyor.

"Hemen 10.1 ile başlamaktansa, 7.1 ile başlayın. Yavaş yavaş dönüş yapın" dedi 2 senedir istediği saç rengine kavuşamayan kadın . Ama suç benim değil, kuaförlerin.

ama cidden öyle 7.1, 8.1 derken bir bakmışsın sarı olmuş saçın. işte böyle cort diye 6.7'ye boyamasaydım bunlarla uğraşmazdım. bu arada saçımı boyadım. birazdan yıkamaya gidicem. kesin kötü oldu. neyse evden çıkmam, kimse görmez.

arkadaşlar palette 10.1 cidden güzel bir boya. 2 tona kadar açıyor saçı. ben memnun kaldım. saçım küllü açık kumraldı. 2 ay boyunca akmıştı boya ve diplerim 7.0dı. iki kutu boya kullandım. şu an saçım şöyle oldu:
Bu kızda ayrıca parıltı uygulanmış. O yüzden onunki çok güzel parlıyor ve tabi sağlıklı. Ama renk buna çok yakın oldu. Birazcık yaktı ensemi, alerjik bünyesi olanlar dikkatli olsun. Mutlaka alerji testini yapın. Bakalım, şu an florasan, sarı ışık ve günbatımında baktım, evdeki aynaların hiçbirinde turuncumsu filan durmuyor. sabah aynaya bakınca bir şok yaşamam umarım. müsait olduğumda fotoğrafını da atarım mutlaka.

merhaba cnm..nasıl oldu saçlar gün ışığındada beğendinmi..hemen hemen aynı dertten müzdaribiz..bende 10.1 var boyamaya bi türlü cesaret edemedim 1 aydır duruyor..denesemmi bilemedim

Bir boyanın vereceği en az zararı veriyor fazla bekletmedim ben istediğim buydu.yeşillik vermiyor. ama tavsiyem uçlarına başlayip sac diplerine doğru sürün ve daha iyi sonuç için folyo ile sarıp saç kurutma makinası ile ısıtın.

Eklentiler

• 2015-09-12 18.25.14.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 1.755
Bayildim bu renge. Ne ile boyadiniz acaba harika olmus. Soldaki fotodan bende muzdaribim sinir oluyorum turuncu yansimaya

Hangi boyayı kullanıldınız acaba

Bnmde oleydi düzelttim bn Turuncudan küllü sari yapma yontemim okuyabilirsin yontemimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…