Merhaba kızlar, saçlarım normalde 7.0 kumral rengin aynısı. Açık sarı kullandım bir süre fakat bir gün bir hata yapıp 6.7'ye boyadım. O günden beri kendi rengime dönmeye çalışıp durdum. Hep bi kızıllık kaldı saçımda. Küllü renkler biraz yeşillik de yaptı. Kısacası saçım yıprandı. Şu an saç rengim şu:
Ama florasan ışıkta biraz yeşil duruyor, güneşte yukarıda olduğu gibi turuncumsu. Bana yakışmadı bu renk. (Kıza yakışmış mesela) Ben de palette 10.1 aldım iki kutu. Boyamadan önce sizlerin yorumunu almak istedim. Turunculaşma, yeşillenme yapıyor mu bu renk?
Bayildim bu renge. Ne ile boyadiniz acaba harika olmus. Soldaki fotodan bende muzdaribim sinir oluyorum turuncu yansimayaBir boyanın vereceği en az zararı veriyor fazla bekletmedim ben istediğim buydu.yeşillik vermiyor. ama tavsiyem uçlarına başlayip sac diplerine doğru sürün ve daha iyi sonuç için folyo ile sarıp saç kurutma makinası ile ısıtın.
Hangi boyayı kullanıldınız acabaBir boyanın vereceği en az zararı veriyor fazla bekletmedim ben istediğim buydu.yeşillik vermiyor. ama tavsiyem uçlarına başlayip sac diplerine doğru sürün ve daha iyi sonuç için folyo ile sarıp saç kurutma makinası ile ısıtın.
Bnmde oleydi düzelttim bn Turuncudan küllü sari yapma yontemim okuyabilirsin yontemimiMerhaba kızlar, saçlarım normalde 7.0 kumral rengin aynısı. Açık sarı kullandım bir süre fakat bir gün bir hata yapıp 6.7'ye boyadım. O günden beri kendi rengime dönmeye çalışıp durdum. Hep bi kızıllık kaldı saçımda. Küllü renkler biraz yeşillik de yaptı. Kısacası saçım yıprandı. Şu an saç rengim şu:
Ama florasan ışıkta biraz yeşil duruyor, güneşte yukarıda olduğu gibi turuncumsu. Bana yakışmadı bu renk. (Kıza yakışmış mesela) Ben de palette 10.1 aldım iki kutu. Boyamadan önce sizlerin yorumunu almak istedim. Turunculaşma, yeşillenme yapıyor mu bu renk?