hallibo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2010 Mesajlar 188 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Balıkesir 4 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hallibo #1 almayı düşünüyorum çok şık ama dışı çabuk çiziliyor muş diye duydum kullanan varsa yazabilir mi böyle bir sorun yaşadı mı
almayı düşünüyorum çok şık ama dışı çabuk çiziliyor muş diye duydum kullanan varsa yazabilir mi böyle bir sorun yaşadı mı
iremguzum LA TAHZEN, İNNALLAHE MEANA.. Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2011 Mesajlar 4.329 Emoji Skoru 2.889 Puanlar 248 4 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hallibo #2 kararıyor ve cok iz bellı edıyor tavsıye etmıyorum..
hallibo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2010 Mesajlar 188 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Balıkesir 4 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hallibo #3 iz derken su lekesi falan mı? birde ateşin değdiği yerler mi kararıyor yani is mi oluyor notunda sert temizleyiciler kullanmatın elde yıkayın yazıyordu
iz derken su lekesi falan mı? birde ateşin değdiği yerler mi kararıyor yani is mi oluyor notunda sert temizleyiciler kullanmatın elde yıkayın yazıyordu