DORE(ALTIN) RENGİ HOTİÇ AYAKKABI ve adidas erkek ayakkabı

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
41
İstanbul
buradan bir arkadaştan bayılarak almıştım ama büyük geldi malesef 37 numara aldığım gibi satıyorum ben hiç giymedim ama 1 2 kez giyilmiş sanırım temiz bir ayakkabı önlerinde derisinde hafif kırılmalar var o kadar ben 25 liraya almıştım aldığım fiyattan satmak istiyorum umarım beğenen olur...

birde başka bir ilanımda eşimin ayakkabıları vardı adidas ona küçük geldiği için satmak istiyorum adidas 42.5 numara (us:9) çok az kullanabildi 60 tl düşünüyoruz pazarlık payı var.

.Eki Görüntüle 856453 Eki Görüntüle 856452

hotiçleri 25 liraya aldım 20 liraya satacağım giyemeyeceğim çünkü elimde kalmasın..adidaslarda çok indirim yapamıyorum çünkü temizler ve çok pahalıya almıştık..

hotiçler yeni sahibine doğru yola çıktı iyi günlerde kullanılsın inşallah..adidaslar hala satıştalar..

Beklemedeyim :) bende gönderiyi bugün halledicem inş. Çocuklar bir fırsat versin ilk işim o :) şu anda bunu yazarken oğlum anne cocopops cocopops diye bağırıyo

Beklemedeyim :) bende gönderiyi bugün halledicem inş. Çocuklar bir fırsat versin ilk işim o :) şu anda bunu yazarken oğlum anne cocopops cocopops diye bağırıyo

sorun değil çocuklar herşeyden önemli umarım beğenirsiniz ben çok beğenmiştim kullanamadım siz iyi günlerde kullanırsınız inşallah..

Ayakkabılar geldi :) çok çok beğenmedim ama ayağıma uydu :) kombin yapınca oluyo ama uzun süreli rahat bi ayakkabı değil. Bu arada eşim şok oldu başkasının ayakkabısını aldım diye :))) o kimsenin bişeyini giyemez, heleki ayakkabı aslaaa :)))))

ayağınıza uymasına sevindim ben çok beğenmiştim istediğim bir renkti ama olmadı umarım siz kullanabilirsiniz...iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…