Dora hospital den vazgeçtim

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
arkadaşlar,ben Dr. Demet Dikmenden hiç ama hiç memnun kalmadım,hastaneyi beğendim parasına da razı oldum ama yok ya,5 kez gittim,hep alakaız,soğuk,bana mantar için bi fitil yazdı meğer hamilelikte sasla kullanılmazmış.şimdi Hizmet hastanesi dr. meltem eğilmez kalkavana gidiyorum,çok da memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.napalım doktora gidiliyomuş demekki,hastaneye değil...

ay sitede meltem hanımla ilgili ne kötü şeyler yazıyo öyle,şok oldum.kafam iyice karıştı.arasam sekreterimi açıyo,sert mi,korktum şimdi ya üffff tam sevinmiştim buldum diye

ay sitede meltem hanımla ilgili ne kötü şeyler yazıyo öyle,şok oldum.kafam iyice karıştı.arasam sekreterimi açıyo,sert mi,korktum şimdi ya üffff tam sevinmiştim buldum diye

:):) canım en zor kısmı doktor bulma işi,Allah yardımcın olsun diyelim. nerde oturuyodun Anadolu yakasıysa önerebilirim.

:):) canım en zor kısmı doktor bulma işi,Allah yardımcın olsun diyelim. nerde oturuyodun Anadolu yakasıysa önerebilirim.

avrupa yakasındayım canım yaa,ay ne zormuş bi kişi bile kötü dese moralman çöküyorum.oyda çok umutlu gitmiştim doraya olmadı işte,bakalım hizmetten de memnun kalamazsam nolcak,hayırlısı hepimiz için

Öncelikle umarım herkes bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşur. Eşim ve ben Şubat ayında ufaklığı bekliyoruz. Dora Hospital konusuna gelince size tek verebileceğim tavsiye aşağıdakilerden çıkaracağınız özet olur.

- Fatma Nur Hanım bilgili ve iyi bir doktor. Kendisinden gerçekten memnunduk. Aşağıdaki diğer çıkarımlar kendisinden bağımsızdır.

- 5,5 - 6 ay boyunca gittiğimiz bir randevuya bile zamanında giremedik, en az 15-20 dakika bekledik. Hastanede hangi işlem için olursa olsun ne kadar bekletileceğimiz konusunda bilgi alamadık.
- En az 4 farklı doktor asistanı gördük ki bunlar arasında dirsekten nabız ölçmeye çalışanlar vardı.
- Poliklinik katında (doktorumuzun odasının olduğu kat) karşınızda telefonuyla mesajlaşan ve tartışan çalışanlar görmeyi doğru bulmadık.
- Reçetelerdeki ilaçları bilmeyen asistanları bizim için uygun bulmadık.
- NST cihazına bağlanıp 25 dakika boyunca yattıktan sonra "Aaa, yazdırmayı başlatmamışız, olsun en azından ses dinlediniz diyen ve bir yandan cep telefonunda mesajlaşan uzmanlar görmeyi doğru bulmadık.
- NST'ye bağlanırken "bu jeli sürmeyecek misiniz?" sorusuna duruma göre sürüyoruz gibi bir cevap vererek süren ve NST'te sırt üstü yatmanın zorunluluk olduğunu belirten uzmanların görüşlerini doğru bulmadık.
- Biz size tahlil sonuçlarını arayarak bildireceğiz dedikten sonra aramayan ve ancak siz 5 veya 6 kez aradıktan sonra tahlil sonuçlarına ulaşabildiğiniz durumları doğru bulmadık.
- Yapılacak bir iğneyi 45 dakika boyunca getiremeyen ve ecza depomuzun sorumlusunu bulamıyoruz, bulunca getireceğiz cevabını yeterli ve doğru bulmadık. Yapılacak işlem önceden belli olduğu halde akşamın 7 sinde hala eczane açtırılıp oradan ilaç alınmasını bekledik
- Bu şikayetlerimiz üzerine 36 haftalık eşimle başhekimin odasına indiğimizde "Niye buraya geldiniz? Sizi kim gönderdi? " şeklinde bir tavırla sizi oturduğu yerden karşıla ve 10 dakika boyunca "Buyurun, oturun" bile demeyen bir ilgi düzeyini, ne hakla buraya gelirsiniz tavırlarını doğru bulmadık.
- Sonuna gelmişsiniz bizim doğum ekibimiz iyidir, büyük çerçeveyi bakın deyip, doğum sürecini sadece doğumun yapıldığı günden ibaret sayan bir mantığı doğru bulmadık.
- Sonuç olarak biz bu gidişatı doğru bulmadık ve doğum ünitesi "ne kadar iyi olursa olsun" (başhekimin tabiriyle), biz doğum sürecinin son 2 günden ibaret olmadığını düşündüğümüz için 36. haftamızda hastanemizi değiştirmeye karar verdik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dora hastanesine gidiyorum ve dr memnun kaldım ki fatma nur hanım acıbadem hastanesine geçmiş ve bize gideceğini söylemedi. Dr konusunda gerçekten sürekli değiştirmek çok zor. Ben dr çok beğendim ama muayne ücretini geçtim bunun tahlil ve dğr işlemleri ve hatta hatta doğum ücreti var. 60 tl nerdee 240 tl nerde. Şimdi burcu diye dr gelmiş inş fatma nuru aratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…