Doppler testi (4d ultrason)

Gerçekten çok ilginç doktorunun ısrar etmesi benim doktorumda bana eğer bi sorun olursa aldırmayı düşünüyorsam yaptırmam gerektiğini ama yoksa kendi kararım olduğunu söyledi bende zaten hiçbir şekilde kararım değişmicek yaptırmıyorum dedim 2 lide 3 lüde oda bu şekilde dosyana işliyorum dedi ne ısrar nede ikna etme çabası olmadı

Ağustos ayında Zeynep Kamil'e gideceğim dopller için ücretsiz tabi sgk olduğu için. Ama bilmiyorum açıkçası 3 boyut 4 boyut farkını filan bence yeterli.
İkili testi de bu hastanede yaptırdım yine ücretsiz şükür sorun çıkmadı. 3lü 4 lü filan da yaptırmicam zaten. Bazıları hepsini yaptırmaktan yana bence yeterli 1 test diğerleri sadece kafa karışıklığı.

Canım bende oraya gidecektim ama eylüle kadar dolu dediler. Sorun çıkmaz merak etme

Canım bende oraya gidecektim ama eylüle kadar dolu dediler. Sorun çıkmaz merak etme

Aaaa dolumuymuş o kadar yaa .Sanırım oraya gebelik izlemesine gidenler kolay randevu alıyorlar. Ben gitmiyorum ama bir tanıdık doktor vardı öyle aldım randevuyu.Desene epey yardımı olmuş bana..Sende uygun biryer bulursun umarım Koşuyolu görüntüleme merkezi iyi diyorlar hatta nakitte yardımcı oluyormuş İstersen ara orayı da. Çok uzak olmaz heralde sna z.kamile gitmeyi düşündüğüne göre.

geçen hafta yaptırdım bende. RADİSTANBUL ümraniyede.. 150 tl tuttu.
Ben Üsküdarda oturuyorum canım Zeynep Kamil yakın olacaktı.
Yunus Emre Hastanesine gidiyorum Doktorum orda :)

Merhaba ben test sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktılar. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Merhaba ben test sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktılar. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Çok sevindim :) darısı bütün isteyenlere. Bügünde benim 16:30 doppler randevum var gayet iyiydim ama bugün bedense kalbim çıkacak çok heyecanlıyım. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin.

En son 1 ay önce sormuştum ümraniye afiyet hastanesinde 126 liraydı kızlar.Ama içeriğinde ne var bilmiyorum ben çektirmedim onu bi eksiklikte görmedim açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…