- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
öyle tabi ne güzel örnek Maşallah diyelim sizede.. hayatım altüst olur diye korkma belki altı üstünden daha iyi nerden biliosun.. değerini bilmeyen insan için çekme ömrünü çürütme.. seninde arsına birileri illaki çıkar ve eminim cok daha değer verip saygı duyar.. dua et erkenden kurtardım basımı diye..iyi ki ayrıldın. benimde başımdan böyle bişey geçti. ama ben ayrıldım ne pahasına olursa olsun. ondan ayrıldım 2 yıl boyunca nasıl yaparım bu durumda nasıl evlenirim diye umutsuzluga düşmüştüm. sonra karşıma biri cıktı gercekten beni seven. ilişkimiz ciddiye bindi aileler tanıştı ama ben gecmişi bi türlü anlatamadım. saklamayı bile düşündüm ama vicdanım rahat vermez diye oturup anlattım. olgunlukla karşıladı herkez hata yapar ben senin nasıl biri oldugunu biliyorum dedi. o gündn sonra konusunu dahi yapmadı.şimdi sözlendik ve yakında evlenicez inş. aileme cok saygılı ve bana cokk düşkün. yani rabbimizin bizlere nasıl bir kader yazdıgını bilemeyiz. allaha sıgın ve arkana bakma derim...
peki bu cocuk da aynı sizin gibi düşünüyor mu ?Vallahi delirecem ne kadar dogru bi karar verdigimi simdi birkez daha anladim. Bi ortak arkadasimiz var beni sormus nasil falan diye. Ayrildim artik umrumda olmaz gezer tozar hayatimi yasarim ben demis. Kendisi ayrildigini soylemis yani. Gercekten asağılık kompleksi var bu cocukta. Bu sekilde prim yapacagini saniyor.
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
aklınca delikanlı sahip oldum bıraktım diyemicek ya sana senin ayrılmanı beklemis iste.. aranizda geceni de millet bilmediğinden milleti kandırıyo demekki,, boşver tıka kulaklarını herseye.. haa bi de bu aralar müzik dinleme sakın müzikler sarkılar psikolojini bozar..Vallahi delirecem ne kadar dogru bi karar verdigimi simdi birkez daha anladim. Bi ortak arkadasimiz var beni sormus nasil falan diye. Ayrildim artik umrumda olmaz gezer tozar hayatimi yasarim ben demis. Kendisi ayrildigini soylemis yani. Gercekten asağılık kompleksi var bu cocukta. Bu sekilde prim yapacagini saniyor.
Salak mısın kız sen ? Bak 2 hafta 3 yıllık ilişkim bitti hemde bi hiç uğruna. Biz de olmuştuk aileler bu ay geliyodu herşey hazır söz yapacaktık. Baktım bana köpek gibi davranıyor aynı senin yaşadıklarının beterini yaşatıyo sonra kendisi saçma sapan şeyleri bahane etti ve gitti. 2 haftadır hayatımın da afedersin benimde a.. koydu gitti. sen ağlarsın zırlarsın o seni takmaz bile hepsi aynı bok. Düşünki ailesi gelecek bizimkiler bekliyo bu durumda bizim bittiyse siktir edeceksin. vE EMİN OL HİÇ KORKTUĞUN GİBİ OLMUYO HAYAT ALIŞIYOSUNMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Hoşgeldin Serotonin..
Çoktandır yoktun yanılıyor muyum?
Özlemiştim yorumlarini..
peki bu cocuk da aynı sizin gibi düşünüyor mu ?
yanı ben ıstedıgım gıbı kotu davranırım nasılsa bana mecbur gıbılerınden
yoksa ona gore normal mı ? yanı sadece sız mı dert edıyorsunuz
bırakın her turlu de kardasınız bakın pesınıze dusecek bırı de degılmıs
burda nelerını okuyoruz herkese yaymalar tehdıt etmeler rezıl etmeler falan allahtan bu yok
tovbe edın yolunuza bakın elbet mutlu olursunuz ummadıgınız yerden
iyi ki ayrıldın. benimde başımdan böyle bişey geçti. ama ben ayrıldım ne pahasına olursa olsun. ondan ayrıldım 2 yıl boyunca nasıl yaparım bu durumda nasıl evlenirim diye umutsuzluga düşmüştüm. sonra karşıma biri cıktı gercekten beni seven. ilişkimiz ciddiye bindi aileler tanıştı ama ben gecmişi bi türlü anlatamadım. saklamayı bile düşündüm ama vicdanım rahat vermez diye oturup anlattım. olgunlukla karşıladı herkez hata yapar ben senin nasıl biri oldugunu biliyorum dedi. o gündn sonra konusunu dahi yapmadı.şimdi sözlendik ve yakında evlenicez inş. aileme cok saygılı ve bana cokk düşkün. yani rabbimizin bizlere nasıl bir kader yazdıgını bilemeyiz. allaha sıgın ve arkana bakma derim...
Canım benim bu anlatiiklarin bana moral oldu. Simdiye kadar hic duzgun biri cikmadi karsima surekli aldatildim yalan soylendi vs. Cevrem tarafindan cok begenilen sevilen bir insanim. Ama karsima merhametli saglam karakterli bi adam cikmiyor. Uzerime yapisip kalmis bi ugursuzluk var sanki.
inan ki senin gibi düşünüyordum. bazen yasadıklarımı hak ettiğimi düşünüp kendimden nefret etmişliğimde oldu. ama şimdi çektiklerimin karşılığı gibi bir ilişki yaşıyorum. sen allaha güven. ben hep öyle yaptım. hersey imtihan en hayırlı şekilde bu imtihanı geçmek için dua ettim. hem ruhun ferahlar dua ettikçe hemde zamanla iyi şeyler yaşamaya başlarsın. sen yoluna bak arkana asla bakma ..
Şuanda durumun ne acaba?inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etmiştir.Cok tesekkur ederim canım tavsiyelerin icin. İnsallah dedigin gibi olur birgun karsima biri cikar iyi ki gitmis derim. Bu kabustam uyanirim
Köprüyü geçen erkek malesef evlensende değişmez yol yakınken vazgeç hem vazgeçilmez olmadığını görsün hayatını mahvetme herşey iki bacak arasında değildir birşeyler yaşadın diye kölesi olacaksın hemde evlendikten sonra bütün ömrün böyle geçecek iyi düşünMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana