dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

öyle tabi ne güzel örnek Maşallah diyelim sizede.. hayatım altüst olur diye korkma belki altı üstünden daha iyi nerden biliosun.. değerini bilmeyen insan için çekme ömrünü çürütme.. seninde arsına birileri illaki çıkar ve eminim cok daha değer verip saygı duyar.. dua et erkenden kurtardım basımı diye..

peki bu cocuk da aynı sizin gibi düşünüyor mu ?
yanı ben ıstedıgım gıbı kotu davranırım nasılsa bana mecbur gıbılerınden
yoksa ona gore normal mı ? yanı sadece sız mı dert edıyorsunuz

bırakın her turlu de kardasınız bakın pesınıze dusecek bırı de degılmıs
burda nelerını okuyoruz herkese yaymalar tehdıt etmeler rezıl etmeler falan allahtan bu yok
tovbe edın yolunuza bakın elbet mutlu olursunuz ummadıgınız yerden

Adam sen ayrıl diye bunu yapıyor çünkü kendi ayrılırsa vicdan yapar kendi cücük beynince. Ayrıl, dünyanın sonu değil bu. Annen baban elin adamına kul köle ol diye mi yetiştirdi seni?

aklınca delikanlı sahip oldum bıraktım diyemicek ya sana senin ayrılmanı beklemis iste.. aranizda geceni de millet bilmediğinden milleti kandırıyo demekki,, boşver tıka kulaklarını herseye.. haa bi de bu aralar müzik dinleme sakın müzikler sarkılar psikolojini bozar..

Salak mısın kız sen ? Bak 2 hafta 3 yıllık ilişkim bitti hemde bi hiç uğruna. Biz de olmuştuk aileler bu ay geliyodu herşey hazır söz yapacaktık. Baktım bana köpek gibi davranıyor aynı senin yaşadıklarının beterini yaşatıyo sonra kendisi saçma sapan şeyleri bahane etti ve gitti. 2 haftadır hayatımın da afedersin benimde a.. koydu gitti. sen ağlarsın zırlarsın o seni takmaz bile hepsi aynı bok. Düşünki ailesi gelecek bizimkiler bekliyo bu durumda bizim bittiyse siktir edeceksin. vE EMİN OL HİÇ KORKTUĞUN GİBİ OLMUYO HAYAT ALIŞIYOSUN

Yani aslında yapisi boyle asabi, saygisiz, bencil. Sadece bana karsi degil ailesine arkadaslarina herkes karsi böyle çıkışları var. Mesela kiz kardesi var ona cok duskundur ama gecen gun kizi dovmus gozunu morartmis. Benim gibi dusundugunden eminim. Cunku sevgime cok guveniyor onu ne zaman gelse inat etsem de sonunda affettim. O yuzden benden ayrilir diye bir korkusu yok. Ayrilsa da kendisi geri gelir kafasinda.

Canım benim bu anlatiiklarin bana moral oldu. Simdiye kadar hic duzgun biri cikmadi karsima surekli aldatildim yalan soylendi vs. Cevrem tarafindan cok begenilen sevilen bir insanim. Ama karsima merhametli saglam karakterli bi adam cikmiyor. Uzerime yapisip kalmis bi ugursuzluk var sanki.

Bence kendini bi halt saniyor egosu tavanda ama iyi bir ders lazim.Ailesi tarafindan pohpohlanmis gibime geliyor sende yuceltmissin onu o da bundan destek alarak boyle davraniyor.Ama ayril gitsin daha gencsin tovbe et emin ol karsina dogru insan cikar

inan ki senin gibi düşünüyordum. bazen yasadıklarımı hak ettiğimi düşünüp kendimden nefret etmişliğimde oldu. ama şimdi çektiklerimin karşılığı gibi bir ilişki yaşıyorum. sen allaha güven. ben hep öyle yaptım. hersey imtihan en hayırlı şekilde bu imtihanı geçmek için dua ettim. hem ruhun ferahlar dua ettikçe hemde zamanla iyi şeyler yaşamaya başlarsın. sen yoluna bak arkana asla bakma ..

Cok tesekkur ederim canım tavsiyelerin icin. İnsallah dedigin gibi olur birgun karsima biri cikar iyi ki gitmis derim. Bu kabustam uyanirim

Cok tesekkur ederim canım tavsiyelerin icin. İnsallah dedigin gibi olur birgun karsima biri cikar iyi ki gitmis derim. Bu kabustam uyanirim
Şuanda durumun ne acaba?inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etmiştir.

Kesinlikle ayrıl o eli mahkum ne yapsam çekecek tarzında davranıyor.bir hata yapmışsın daha büyük hat an onla hayatını karartmak olur.
adam ol ne demek önce kendi insan olsun.
intiharı aklından bile geçirme onu hayatından def et sonrada yoluna bak

Bir şeyler yasandiysa yaşandı. Sakın kendini mahkum etme bu adama. Saygısız terbiyesiz gaddar. Ayrıl gülüm. Mutlaka karşına seni hakeden biri çıkacaktır. Gerçekten seven biri böyle birseyi sorun etmeyecektir emin ol. Senin kafanda buyuttugun gibi birsey değil seven kişi için.

Köprüyü geçen erkek malesef evlensende değişmez yol yakınken vazgeç hem vazgeçilmez olmadığını görsün hayatını mahvetme herşey iki bacak arasında değildir birşeyler yaşadın diye kölesi olacaksın hemde evlendikten sonra bütün ömrün böyle geçecek iyi düşün

Ne demek susmayı bil adam ol, bana yazma ... Bence bu adamın sana sevgisi saygısı hiçbirşeyi kalmamış, bana eli mahkum diye düşünüyor. Ben kendi hayatımda 2 kere aynı şeyi acı şekilde yaşadım ve gördüm ki, bir ilişki bu boyuta geldiyse geri dönüşü olmuyor. Bunu da genellikle erkekler yapıyor. Kadın aciz, kadın zavallı, kadın eli mahkum. Hayır efendim kadınlar böyle saygısız erkeklere haddini bildirmedikçe bu düzen böyle sürüp gidecek, lütfen kendi değerinin farkına var ve sana sevgisi saygısı bitmiş biri için daha fazla üzülme . Yol yakınken kurtar kendini bu saygısızdan.

Yazik canina ya dusunme kotu seyler.olmuşla ölmüşe care yok olan olmus.ayrildiginda yaşadiginiz iliskiyle tehdit etmiycekse direk ayril hatta şu an ayril hemen.ama tehdit durumu varsa alternatif düsün oyle ayril.yada hic arama sorma onun ayrilmasini bekle.boyle pis adamlardan her sey beklenir

Nolmuş birlikte olduysan öldün mü yani, ne eğilcen böylesinin karşısında ya. Bas tekmeyi bi afallasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…