dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

Canm yıl 2015 hala birlikte oldum ayrılamam diyorsun.Evleneceksin çocuk yapacaksın ve yine buraya yazacaksın çocuklarım var ayrılamıyorum ömrünü bu adamla zehir mi edeceksin.Tövbe duası et ve o adamı defet hayatından!!!

Ben gıyabınızda başka bayan arkadaşlarıma bir mesaj vermek isterim,

Eğer biriyle birlikte olmaya karar verirseniz, sevdiğiniz için... Kararın öncesini değil, sonrasında olabilecekleri uzun uzadıya düşünün..
- Bekaret konusunu takıyor muyum?
- Ayrıldığımda bu bana duygusal bir zarar verir mi?
- Sosyal çevrem (Arkadaş & Aile) bu tarz durumlara nasıl bakıyorlar? Nasıl bir çevre sahibiyim?
- Evlenmeyi düşünüyor muyum?

İlk soruya kuşkulu bir hayır ya da kesin bir evet verilirse, son soruyu sorduktan sonra da mümkünse şu döngüye girilmeli "Evlenmeyi önemsiyorsam, birlikte olduğum kişiyle evlenecek miyim? Evleneceksem, birlikte olmak için neden beklemiyorum? Evlenmeyeceksem, ki ihtimal bu, birlikte olmayı neden istiyorum? Benden ayrılmasın diye mi, yoksa onunla birliktelik yaşamak istediğim için mi? Sonuçlarına katlanabilecek miyim?"

Bence ayrılın..

Hoşgeldin Serotonin..

Çoktandır yoktun yanılıyor muyum?

Özlemiştim yorumlarini..:KK66:

Canlarım cok tesekkur ederim. Hepinizin yorumlarini tek tek okudum ve dun gece bu aptalca iliskiyi bitirdim. İçimdekileri bir msja döktüm ve sonunda ben artık hayatında yokum dedim. Okudu ve cevap bile vermesine fırsat vermeden engelledim. Simdilik sesi çıkmıyor ama eminim iki üç gün sonra arayacak. Telefonlarına msjlarına dönmeyeceğim. Benim için çok zor oldu bunu yapmak canım çok yandı ama biliyorum ki en hayirlisi bu. Sizden aldigim güçle kendime geldim ben napıyorum dedim. Eminim birgun iyi ki bitmis diyeceğim. Allah razı olsun sizlerden. Zor günler de beni bekliyor :KK43:

Canlarım cok tesekkur ederim. Hepinizin yorumlarini tek tek okudum ve dun gece bu aptalca iliskiyi bitirdim. İçimdekileri bir msja döktüm ve sonunda ben artık hayatında yokum dedim. Okudu ve cevap bile vermesine fırsat vermeden engelledim. Simdilik sesi çıkmıyor ama eminim iki üç gün sonra arayacak. Telefonlarına msjlarına dönmeyeceğim. Benim için çok zor oldu bunu yapmak canım çok yandı ama biliyorum ki en hayirlisi bu. Sizden aldigim güçle kendime geldim ben napıyorum dedim. Eminim birgun iyi ki bitmis diyeceğim. Allah razı olsun sizlerden. Zor günler de beni bekliyor :KK43:
en mantıklı olanını yapmışsın.. tek hata yapan sen değilsin bi de bunu unutma herkesin türlü türlü hataları var.. bu karsndaki insanla ömür geçermiydi?

en mantıklı olanını yapmışsın.. tek hata yapan sen değilsin bi de bunu unutma herkesin türlü türlü hataları var.. bu karsndaki insanla ömür geçermiydi?

Asla geçmezdi. Benim son zamanlarda neredeyse ağlamadığım sinir krizi geçirip hastanelik olmadığım gece kalmamisti. Hergüm cekmektense bir süre çeker kurtulurum bu psikolojiden. Kendime saygımı kaybetmistim artik özgüvenimi falan yerle bir etmisti aşağılık kompleksine soktu..

Asla geçmezdi. Benim son zamanlarda neredeyse ağlamadığım sinir krizi geçirip hastanelik olmadığım gece kalmamisti. Hergüm cekmektense bir süre çeker kurtulurum bu psikolojiden. Kendime saygımı kaybetmistim artik özgüvenimi falan yerle bir etmisti aşağılık kompleksine soktu..
kendine zaman ayır biraz kafanı topla değişik ortamlara gir yeni arkadaşlar edin... yeni uğraşlar bul kendine :KK66:

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:
eğer birlikte oldunuz ve başkasıyla evlenemeyeceksen ,bu adamla evlenip boşanacağına ayrıl hiçkimseyle de evlenme değmez bu muameleye. sen bi ayrıl bi baktın karşına çok iyi biri çıktı

Tek bir mesaj ve veda... Allah güzel insanlarla karşılaştırsin seni. Bu adam şimdi böyle, evlenince nasıl geçer bir ömür. Seninki de can, canına yazik

Beraber oldum diye bütün hayatını cehennem yapma. Sen yine aynı sensin, değişen bir şey yok beraber olunca. Bu kişiyle sırf beraber oldum diye evlenmek için bu birlikteliği sürdürme. Böyle biriyle evlilik yürümez.
Adamın zerre saygısı yok. Sen önemlisin. Sana önem veren kişiyle birlikte ol.
Hatalar insanlar içindir. Birlikte olman hataysa aynı hataya devam etmek hatayı düzeltmez. İki eksi bir artı yapmaz. Bu kişiyi bırak ve yepyeni bir hayata başla.
Ayrıca evli ve çocuklular onca yıldan sonra boşanıyorlar, sen niye bu kişiden ayrılamayasın ki?
Mutluluk senin hakkın. Zulum etme kendine, ayrıl...

senin kendine saygın ve özgüvenin olmazsa başkasının hiç olmaz. kendini ağırdan sat madem cinsellik de var işin içinde her istediğinde teslim olma. hatta olayı abart bu kadar rahat olma ailem birlikte olduğumuzu duysa ikimizi de öldürür falan de biraz da o düşünsün.

siz ona evlenmeden sahip olması gereken birşeyi verirseniz oda size evlenmeden boyle davranır ve kendini haklı çıkarır neden mi? çünkü siz ona mecbursunuz ??? bence o insandan vazgeçin er geç yapacağınız bu en azından zararın neresinden dönerseniz kardır size hakkımı helal etmiorum benim gelecegımı çaldın diyin yol verin sonrada kendinize rota çizin bu hayatınızı batırıp öbür dünyanızıda batırmayın sizi seven insanlara bu acıyı yaşatmayın bari burda biraz anlayışlı olun bu şekilde evlenemem diyosanız illa evleneceksiniz diye bişi yok hayat evlilikten ibaret deil.

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:
Olan olmus katlanma.. Yapmadan once dusunseydinde demiyorum.. Sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapar allah bilir.. Seni elde ettigini asla ayrilamicagini falan dusunuyor bence.. Hayatini zehir etme.. Allah korusun boyle birinden hamile falan kalirsin. Kurtul bence bir an once dunyanin sonu degil..

Vallahi delirecem ne kadar dogru bi karar verdigimi simdi birkez daha anladim. Bi ortak arkadasimiz var beni sormus nasil falan diye. Ayrildim artik umrumda olmaz gezer tozar hayatimi yasarim ben demis. Kendisi ayrildigini soylemis yani. Gercekten asağılık kompleksi var bu cocukta. Bu sekilde prim yapacagini saniyor.

Vallahi delirecem ne kadar dogru bi karar verdigimi simdi birkez daha anladim. Bi ortak arkadasimiz var beni sormus nasil falan diye. Ayrildim artik umrumda olmaz gezer tozar hayatimi yasarim ben demis. Kendisi ayrildigini soylemis yani. Gercekten asağılık kompleksi var bu cocukta. Bu sekilde prim yapacagini saniyor.

Çalışıyorsun da büyük nimet. Sakın ola dönme geriye. Sen bir hata yaptın diye Allah seni silmez. Bekaret ne eksiklik ne fazlalık. Evlenene kadar onca adamla ilişkiye girip bekareti duran ve kocasina hic bir sey olmadi baak namusluyum diye gezen onca kız var. Bunlar gibi değilsin en azından bir hata yaptım diyosun. Sadece bundan sonra bu durumundan erkeklerin faydalanmasina izin verme. Kendini topla, hem sevip hem sevileceksin. Şu manyaktan da uzak dur ruh hastası.

iyi ki ayrıldın. benimde başımdan böyle bişey geçti. ama ben ayrıldım ne pahasına olursa olsun. ondan ayrıldım 2 yıl boyunca nasıl yaparım bu durumda nasıl evlenirim diye umutsuzluga düşmüştüm. sonra karşıma biri cıktı gercekten beni seven. ilişkimiz ciddiye bindi aileler tanıştı ama ben gecmişi bi türlü anlatamadım. saklamayı bile düşündüm ama vicdanım rahat vermez diye oturup anlattım. olgunlukla karşıladı herkez hata yapar ben senin nasıl biri oldugunu biliyorum dedi. o gündn sonra konusunu dahi yapmadı.şimdi sözlendik ve yakında evlenicez inş. aileme cok saygılı ve bana cokk düşkün. yani rabbimizin bizlere nasıl bir kader yazdıgını bilemeyiz. allaha sıgın ve arkana bakma derim...

X