Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gıyabınızda başka bayan arkadaşlarıma bir mesaj vermek isterim,
Eğer biriyle birlikte olmaya karar verirseniz, sevdiğiniz için... Kararın öncesini değil, sonrasında olabilecekleri uzun uzadıya düşünün..
- Bekaret konusunu takıyor muyum?
- Ayrıldığımda bu bana duygusal bir zarar verir mi?
- Sosyal çevrem (Arkadaş & Aile) bu tarz durumlara nasıl bakıyorlar? Nasıl bir çevre sahibiyim?
- Evlenmeyi düşünüyor muyum?
İlk soruya kuşkulu bir hayır ya da kesin bir evet verilirse, son soruyu sorduktan sonra da mümkünse şu döngüye girilmeli "Evlenmeyi önemsiyorsam, birlikte olduğum kişiyle evlenecek miyim? Evleneceksem, birlikte olmak için neden beklemiyorum? Evlenmeyeceksem, ki ihtimal bu, birlikte olmayı neden istiyorum? Benden ayrılmasın diye mi, yoksa onunla birliktelik yaşamak istediğim için mi? Sonuçlarına katlanabilecek miyim?"
Bence ayrılın..
en mantıklı olanını yapmışsın.. tek hata yapan sen değilsin bi de bunu unutma herkesin türlü türlü hataları var.. bu karsndaki insanla ömür geçermiydi?Canlarım cok tesekkur ederim. Hepinizin yorumlarini tek tek okudum ve dun gece bu aptalca iliskiyi bitirdim. İçimdekileri bir msja döktüm ve sonunda ben artık hayatında yokum dedim. Okudu ve cevap bile vermesine fırsat vermeden engelledim. Simdilik sesi çıkmıyor ama eminim iki üç gün sonra arayacak. Telefonlarına msjlarına dönmeyeceğim. Benim için çok zor oldu bunu yapmak canım çok yandı ama biliyorum ki en hayirlisi bu. Sizden aldigim güçle kendime geldim ben napıyorum dedim. Eminim birgun iyi ki bitmis diyeceğim. Allah razı olsun sizlerden. Zor günler de beni bekliyor
en mantıklı olanını yapmışsın.. tek hata yapan sen değilsin bi de bunu unutma herkesin türlü türlü hataları var.. bu karsndaki insanla ömür geçermiydi?
kendine zaman ayır biraz kafanı topla değişik ortamlara gir yeni arkadaşlar edin... yeni uğraşlar bul kendineAsla geçmezdi. Benim son zamanlarda neredeyse ağlamadığım sinir krizi geçirip hastanelik olmadığım gece kalmamisti. Hergüm cekmektense bir süre çeker kurtulurum bu psikolojiden. Kendime saygımı kaybetmistim artik özgüvenimi falan yerle bir etmisti aşağılık kompleksine soktu..
kendine zaman ayır biraz kafanı topla değişik ortamlara gir yeni arkadaşlar edin... yeni uğraşlar bul kendine
eğer birlikte oldunuz ve başkasıyla evlenemeyeceksen ,bu adamla evlenip boşanacağına ayrıl hiçkimseyle de evlenme değmez bu muameleye. sen bi ayrıl bi baktın karşına çok iyi biri çıktıMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
git gez toz tabi ,... bak ne güzel işin gücünde varmış.. kendi ayaklarının üstündesin..Oyle yapıc canım benim yarın yıllık izne ayriliyorum zaten biraz olsun kafam dağılır biyerlere gitmeye calıscam :)
git gez toz tabi ,... bak ne güzel işin gücünde varmış.. kendi ayaklarının üstündesin..
karsina daha güzel insanlar çıkacaktır emin ol.. o zaman geldiğinde bize hak verirsin.. niye katlanmışım ona dersin..Evet canım Allaha şükür :)
Olan olmus katlanma.. Yapmadan once dusunseydinde demiyorum.. Sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapar allah bilir.. Seni elde ettigini asla ayrilamicagini falan dusunuyor bence.. Hayatini zehir etme.. Allah korusun boyle birinden hamile falan kalirsin. Kurtul bence bir an once dunyanin sonu degil..Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Vallahi delirecem ne kadar dogru bi karar verdigimi simdi birkez daha anladim. Bi ortak arkadasimiz var beni sormus nasil falan diye. Ayrildim artik umrumda olmaz gezer tozar hayatimi yasarim ben demis. Kendisi ayrildigini soylemis yani. Gercekten asağılık kompleksi var bu cocukta. Bu sekilde prim yapacagini saniyor.