dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:

Ah be kotu olmus 2 yil da guvenmek kotu . .
katlanilmaz Bi birlikte oldun diye yani . Konussaydin yeter deseydin .

Haberlerde olsun etrafımızda olsun insanın canı yanıyor kötü bişeyler olduğu zaman belli ki bu arkadaş pek ileri görüşle bakmak istemiyo gibi illa ki başka sebepleride vardır ama bildiğimz kadarıyla fikir alışverişi yapıyoruz umarım hakkında hayırlısı olur ama unutmasın her şerde bi hayır her hayırda bi şer var işte :KK35:

Canim kimseye katlanmak zorunda degilsin. Her seyi gectim, bir omur çile keder çekmektense yalnizlik dahi daha saglikli ve huzurlu bir seçenek boyle dusun. Yeni bir iliskiden once insan kendine yetebilmeli. Sonrasi zaten kendiliginden gelir. Şu bakirelik cok onemseniyor ya hani, ne yapalim her boşanan veya eşi vefat eden bir daha evlenemesin mi mesela? Bu mantikla bak. Hepimizin yanlis tercihleri olmustur, olabilir, olacaktir. Senin mutlulugun ve ruh sagligin her seyden onemli. Herkes bir gun kendine kalir o yuzden sen en cok kendine deger ver ve kendini sev. Seni de oldugun gibi seven sevsin, sevmeyene de gerek yok zaten kardeşim.

Büyük konuşmak istemem fakat bana hiçbir insan ne olursa olsun kim olursa olsun o şekilde davranamaz arkadaş .....
sen kimsinnn kii yaaa ne pahasına olursa olsun haaddini billdiririm sizde hatayı buluyorum kusura bakmayında valla çok sinir yaa pf

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:

erkek milleti işte istediğini aldığı zaman seni devamlı elinde tutacağını biliyor ve sende artık onu bırakamayacağını hissettiriyorsan oda bunu kullanıyor istediğinde arıyor istediğinde ilgileniyor ama zararın neresinden dönsen kar bence yaptığını onayla mı yorum ama hatasız kul yok şimdi muhtaçsın peki evlenince muhtaç olmayacak mısın böyle biriyle asla ilerisini düşünmemelisin saygı anlayış güven olmadan mecburiyette o evlilik te yürümez zaten evlenince başına kakar durur bence sen ayrıl kurtul

Siz yapışıyosunuz adamlara. Adam bana yazma diyor, arıyorum açmıyor diyosun. Ben bekarete önem veren biriyim ama insan kendini nasıl bu kadar küçük düşürebilir. Birlikte olman hata ise bu adam da senin cezandır o zaman

komediye gel yaa. sırf birlikte oldun dıye evlenmek zorunda mısın yani?
daha şimdiden katlanamıyorsun evlendıkten sonra mı katlanacaksın, sen evlılıgı kolay bişi mi sanıyorsun?heleki öyle bir insanla...:KK66:

Bişeyler yaşayınca mecburen o adamla evlenek zorunda olduğunu sanan nesil bi türlü bitmek bilmedi.Çekme kızım çekmeeeeee ayrıllllllllllllllllllllll.Erkekler sadece bekaretlemi ilgileniyor sanıyorsunuz ya.Ayrılllllll

geri dönüşü olmayan mı haşa öyle şey olur mu
sen bu hayatını zindana mı çevirmek istiyorsun
bu adam evlendikten sonra nasıl olur Allah bilir

Ben gıyabınızda başka bayan arkadaşlarıma bir mesaj vermek isterim,

Eğer biriyle birlikte olmaya karar verirseniz, sevdiğiniz için... Kararın öncesini değil, sonrasında olabilecekleri uzun uzadıya düşünün..
- Bekaret konusunu takıyor muyum?
- Ayrıldığımda bu bana duygusal bir zarar verir mi?
- Sosyal çevrem (Arkadaş & Aile) bu tarz durumlara nasıl bakıyorlar? Nasıl bir çevre sahibiyim?
- Evlenmeyi düşünüyor muyum?

İlk soruya kuşkulu bir hayır ya da kesin bir evet verilirse, son soruyu sorduktan sonra da mümkünse şu döngüye girilmeli "Evlenmeyi önemsiyorsam, birlikte olduğum kişiyle evlenecek miyim? Evleneceksem, birlikte olmak için neden beklemiyorum? Evlenmeyeceksem, ki ihtimal bu, birlikte olmayı neden istiyorum? Benden ayrılmasın diye mi, yoksa onunla birliktelik yaşamak istediğim için mi? Sonuçlarına katlanabilecek miyim?"

Bence ayrılın..

Yani şu ergenlik durtuleriyle beraberlik yaşıyorsunuz sonra ne yapayım. Bu durumda yapılacak Şey, ayriliyorsun, bir daha insan olmayanla sevgili olmuyorsun , cinselliği de hayvanı durtulerinle değil, sevgin, mantığın la yaşıyorsun. Ki ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım özellikle dinen uygun olmadığı için. Ama senin yerinde olsam sonsuza kadar evlenmeyecegimi de bilsem bu manyağı cekmem. Bu arada aynı durumda bir arkadaşım yeni nisanlandi ben hala evlenemedim :KK70: bu işler nasip bir hata yaptım diye iyice b.ka batmanin bir anlamı yok. Ablalarim demişsin bu da abla tavsiyesi sana

O derece manyak bi adamla omur gecirmeyi dusunme bile yasamissin bi sey onun pismanligini da fazlasiyla yasiyosun zaten gordugum gibi kendine daha fazla aci cektirme insanin kendisinden daha onemlisi yoktur dunyada her insanin hatasi olabilir olmuşla ölmüşe care yok demisler olan olmus artik sen gelecegine bak hayatini daha fazla zindana cevirmesine musade etme ne hali varsa gorsun insan kiliginda gezen ayı

X