Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
bekareti önemseyen bir çevre, aile içinde yaşıyorsanız söz yerine nişan yapın ve herkesin önünde imam nikahı kıydırın. yalnız boşanma hakkı isteyin nikah öncesi. bir süre sonra da boşayın ve nişanı atın. neden olarak da şu an yaşadığınız mecburiyeti itiraf edersiniz. en azından ömür boyu yalan söylemek zorunda kalmazsınız.Bir aya kadar söz takilacak yaza dugun dusunuyorduk ama evlensem ne olacak ki bununla. Daha sevgiliyken boylr evlenince belki hergun susmasini bil diye dayak da atacak. Cok asabi cunku.
dönüşü olmayan bir şey mi kuzum aklını mı kaçırdın bu dönüşü olmayan bir şey değil ve bu adam seni sadece onun içinkullanıyor kusura bakma bu nasıl bir davranış ayrıl gitsin seni sen olduğun için sevecek o kadar çok kişi bulursun ki inan bana seni sevecek kişi sırf zaten bakiresin diye sevecekse bence sen o adamı tenezzül edip sevmeMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Saçmalık. Bende 3 yıl bu sekılde dusundum bızım ılıskımızde aynıydı sonra aklım basına bır geldı pır geldı yahu bı hata yaptın dıye neden bu hatayı butun omrune yayasın? Hayatına gırecek olan adam emın ol senı sevıcek tabulasmıs olan dısısel bı ozellıgını degıl.Bi bıraksan ah vah edersın cektıgın zamanlara.Mutluyum şahsen.Çekme bosuna degmez ınankı degmez.Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Vee parantez (Bekarlık sultanlıktır) atalarımız doğru söyler çok mutluda olsak bekarlığın tadı başka yani :)Sırf birlikte oldun diye kendini ona mecbur hissetme. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Fakat birlikte olduğun için eğer kimseyle evlenemem gibi bir düşüncen varsa emin ol bir ömür boyu bekar kal gerekirse daha iyidir onunla evlenmektense. O da şuan senin fikirlerinin farkında belli ki avucundaymışsın gibi hissediyor.
Bir an önce kendini kurtar.