dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:
:KK47:KeSİNLİKLE BIRAKMALISIN DÜNYANIN SONU DEĞİL HİÇBİRŞEY İÇİNDe GEÇ DEĞİL gelecekte sana değer veren insanlar bekliyo bence seni
Hayatından geçenleri anlatırsın seni seven her türlü sever katlanır ama sen sevmiyosan şuannn katlanmamalısın derhal hayatını düzene sokmalısın abla tavsiyesi...

• Beğen
Reactions: anu
hayatını mahvetme cok insan var birlikte olupta sonra da baskasıyla evlenen hatta bunu söylemeyen sen sadece tövbe et karsına seni mutlu etcek ve kabul etcek biri elbet cıkar cıkmasa bile bundan daha mutlu olcagına emin olabilirsn

Bir aya kadar söz takilacak yaza dugun dusunuyorduk ama evlensem ne olacak ki bununla. Daha sevgiliyken boylr evlenince belki hergun susmasini bil diye dayak da atacak. Cok asabi cunku.
bekareti önemseyen bir çevre, aile içinde yaşıyorsanız söz yerine nişan yapın ve herkesin önünde imam nikahı kıydırın. yalnız boşanma hakkı isteyin nikah öncesi. bir süre sonra da boşayın ve nişanı atın. neden olarak da şu an yaşadığınız mecburiyeti itiraf edersiniz. en azından ömür boyu yalan söylemek zorunda kalmazsınız.

tabi keşke baştan bu hata olmasaydı ama insanız, hatasız olmaz.

dönüşü olmayan bir şey mi kuzum aklını mı kaçırdın bu dönüşü olmayan bir şey değil ve bu adam seni sadece onun içinkullanıyor kusura bakma bu nasıl bir davranış ayrıl gitsin seni sen olduğun için sevecek o kadar çok kişi bulursun ki inan bana seni sevecek kişi sırf zaten bakiresin diye sevecekse bence sen o adamı tenezzül edip sevme

Saçmalık. Bende 3 yıl bu sekılde dusundum bızım ılıskımızde aynıydı sonra aklım basına bır geldı pır geldı yahu bı hata yaptın dıye neden bu hatayı butun omrune yayasın? Hayatına gırecek olan adam emın ol senı sevıcek tabulasmıs olan dısısel bı ozellıgını degıl.Bi bıraksan ah vah edersın cektıgın zamanlara.Mutluyum şahsen.Çekme bosuna degmez ınankı degmez.

Dönüşü olmayan tek şey ölümdür. Pişman olduğun şeyi her gün her gece bu kadar insan yapıyor. Benim gözümde değil, ama diyelim ki bir hataydı, hiçbir hata mutluluğundan vazgeçmeye değmez. Çek ipini gitsin. Sen artık arkana değil, önüne bakacaksın.

Adami çok mu seviyorsunuz da ayrılık yerine ölüm fikri geliyor akliniza? İntihar etmek ayrılmaktan daha mi kolay? Zarınızı düşünüyorsaniz da o zaman yapmayacaktiniz. Bu sekilde yorum istemediğini söylemişsin ama yazmadan edemeyeceğim. Yahu 24 yasinda kadinsin işin gücün var. Madem zar meselesini bu kadar sorun edeceksin neden birlikte oluyorsun? Evlilik öncesi iliskiye karşı değilim isteyen istediğini yaşar saygi duyarim fakat arkasinda duramayip kendini kopek yerine koyduracaksan da bi zahmet yapmayacaksin. Bi de bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun. Bizim kadinlarimizin en büyük sorunu kendilerini sevmemeleri ve kendilerine saygi duymamalari.

Uzak kalmadan yarar var kendini yıpratmak sakın beraber oldun diye ömrünü ona adamanin anlamı yok.. yol yakinken durrr ve bitir.. ne evlenilir ne hayat geçer bu adamla

Oha ya adam senin durumundan yararlanarak seni eziyo nasil katlanirsin ayril gitsin bekledigin hata yazik etme gencligne seni öyle sevecek adamda cikar karsina merk etme

sevgiline daha dogrusu seni o üzen adama katlanmani gerektirecek hic bir sey yok ortada... Bence hemen ayrilmalisin eger evlenirsen hersey daha berbat olur sakin diyeyim canim benim... Her ne olursa olsun hayat yasamaya degecek kadar güzel bence... Bende suan cok zorluklar cekiyorum senin gibi ama inan bana allahim yardim edip kaldiriyor ayaga....üzme kendini canim benim... Mutlu olmaya bak

Birlikte olmuş olabilirsin o Ozamanki duygun isteğinmiş, ama şimdi şartlar başka, ayrıl, o kadar büyütülecek konu değil, rahat ol, sağlıklı karar ver ama kararında dur ve asla geri adım atmaaa.

Kendinizi ezdirmeyin, sizi böyle yok sayan bir adama bir dakikanızı dahi harcamayın ayrılın. Hem ne olmuş bir şey yaşadıysanız? Bir sürü insan yaşıyor. İstemiş yaşamışsınız, kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinize saygı duyun ki başkaları da size saygı duysun. Böyle biriyle zaten evlenilmez. İleride karşınıza düzgün bir insan çıkar, yeter ki kendi değerinizi bilin.

Evlenince mutlu olamayacağına göre.. Neden ayrılık çözüm değil?

Sırf birlikte oldun diye kendini ona mecbur hissetme. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Fakat birlikte olduğun için eğer kimseyle evlenemem gibi bir düşüncen varsa emin ol bir ömür boyu bekar kal gerekirse daha iyidir onunla evlenmektense. O da şuan senin fikirlerinin farkında belli ki avucundaymışsın gibi hissediyor.

Bir an önce kendini kurtar.

ARAMA SORMA.
Asla mecbur hissetme kendini ona beraber oldun diye. Bu dinde de yok. Mecbur değilsin. O senin mecbur hisstettiğini biliyor kesinlikle arama zaten öyle yapa yapa kaldırmışsın poposunu...
Birlikte olduysan oldun o da senle birlikte oldu ki onun ilk olduğunu hiç sanmıyorum...o bunun manevi ve psikolojik ağırlığını hisstemiyorsa sen niye hissedesin?
Birazcık bencil ol çok kıymet ver kendine küstah ol ayrıl gitsin.
Kaygın bekaretse tıp ilerledi kardeşim. Hiç bozma moralini. Herkes hata yapar. Sakın ola kimseye anlatma ilerde evleneceğin kişinin de bilmesine lüzum yok. Hiç olmamış gibi davran. Mutlu olmaya odaklan. Duygusal düşünme,mantığı asla elden bırakma. Erkekler duyguları ile değil mantıkları ile düşündükleri için mutlular.
Bencil düşün duygusal olma kısaca.

Bacım senden 1 yaş küçüğüm fakat sana söyleyebilirim ki ; şuan çocukluk yapıyorsun. Seviştiysen seviştin, mahkum mu olacaksın yahu bir ömür bu ayıya? Gençsin, eminim güzelsindir de. Neleri gelir geçer mazoşistlik yapma. Katlanılır mı yahu böylesine? Kendini bu hale düşürmeni istemezdim. Bir kadınlık gururumuz var bunu ezip geçme. Kadınlar güçlüdür. Olmayanları da yaşadığı sorunlar güçlü olmaya iter. Sende bu sıkıntından beslen ve dimdik ol. Kendini biraz seviyorsan ve biraz saygın kaldıysa şayet daha fazla uzatmazsın zaten. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu namus belde değil dildedir.

Sırf birlikte oldun diye kendini ona mecbur hissetme. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Fakat birlikte olduğun için eğer kimseyle evlenemem gibi bir düşüncen varsa emin ol bir ömür boyu bekar kal gerekirse daha iyidir onunla evlenmektense. O da şuan senin fikirlerinin farkında belli ki avucundaymışsın gibi hissediyor.

Bir an önce kendini kurtar.
Vee parantez (Bekarlık sultanlıktır) atalarımız doğru söyler çok mutluda olsak bekarlığın tadı başka yani :)

X