süpersin,evet hep farkındalar,ama yınede evlenıyorlar
cümleyi ters kurmuşum,hepsi farkında demedim,hep farkındalar(yanı böle durumları olanlar için dedim,)Hep farkındalar demedim. Bazıları da görücü usülü tanımadan evleniyorlar.
Ama normal bir ilişkide, sevgililik döneminde çoğu karakterini az buçuk belli eder. Öfke kontrol problemi olan, baskıcı erkek evlenmeden önce de aynı tavırları sergiler. Bunu görmek yada görmezden gelmek kişiye kalmış.
ben dayanmadım.
ondan kaçamayacağımı hissettiğim her an daha çok içine çekti beni..
saplantılıydı ne olursa olsun senden geçmem benden geçersen yaşatmam insan içine çıkamazsın diyordu..
korkuyordum.
reşit bile değildim onu tanıdığımda,
kıskançlıkları, baskısı, saplantılı duygu yoğunluğunu beni seviyor olarak adlandırdım..
sonra bi gün kaçtım.
onun bulamayacağı tahmin dahi edemeyeceği bi şehirde kaldım bi süre.
orada hayatımı anlamlandıran adamla,
eşimle tanıştım.
sonra nemi oldu?
söylediğini yaptı.
beni insan içine çıkılamaz duruma getirdi..
çarşaf çarşaf resimlerimi basıp herkese yolladı.
öncelikle eşim ve eşimin ailesine.
karakola ve savcılığa suç duyurusunda bulundum..
bağlantıları çok fazla olduğu için ifadelerim ve dosyam hep ortadan kayboldu.
o beni acıtıp kanatmaya devam ettikçe ben eli boş kaldım.
çevremde ki herkes benden uzaklaştı..
arkadaşım sandıklarımın meğer onun arkadaşı olduğu gerçeğiyle yüzleştim..
bi gün eşimin telefonundan arandım..
eşiniz kavga etmiş kendinde değil dendi.
birbirlerini öldüresiye dövmüşler.
hastaneye gittiğimde eşim başından darbe aldığı için baygın o ise vucudunda ki kırıklar yüzünden acıdan kıvranıyordu.
zor zamanlardı ama geçti.
bu süreçte yanımda olan ailem ve eşimdi.
korkma ve sakın kendini ezdirme.
evet sular bulanacak yeri gelip üzerine çamurda sıçyacak lakin bi gün yeniden durulmuş olacak.
ben atlattım..Canım benim İnsallah guzel olacak hersey
ayrılıcaksın elbette. başka bi yolu kesinlikle yok. sen ona güvenmişsin ve ilk ilişkini onunla yaşamışsın yanlış da olsa doğru da olsa. buna saygı duyması gerekirken sana çöp gibi davranıyor. ayrıl.Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
ben atlattım..
geçti artık.
ne yapıyor nasıl yaşıyor hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.
umarım sen bocalamadan sonuçlandırabilirsin.
hatanın neresinden dönersen kardır.. ee tabi vakti zamanında dikkat etseydin keşke demedende duramıcam.. davranişlarından halinden hareketlerinden nasıl bi insan olduğunu tahmin etmedinmi düşünmedinmi basına gelebilcekleri birlte olmadan önce.. sana diebilceğim bırak biraz kendi haline anladığım kadarıyla cok değer vermişsin vazgecemiceğini hissetmiş o da bi erkeğin eline en güçlü kozu vermişsin.. hatan içinde olmuş bitmiş bi kere artık düşünüp durma.. ona sırf bu yüzden katlanmak zorunda değilsin !Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Dünyanın sonu değil cnm yol yakınken bırak senin ona mecbur olduğunu düşünerek hayatı sana zindan edip kendi hayatını yaşıyo değersizmisin sen sende bi ananın kuzusu değilmisin tutki senin evladın bu durumda cesaret gösterip sana söyledi ne yapmasını isterdin körü körüne çok afedersin o hayvanla evlenmi dersin yoksa bana sen lazımsın ufacık bi zar parçası değil vur kıçına gitsinmi dersin?bu adam şimdi böyleyse evlensen düşün neler olur ailende durumu bilmek zorunda değil seni sen olduğu için seven bi damla kana bakmaz nerden mi biliyorum benimki öyle yaptı çünkü ve 12 senelik evliyim 3 çocuğumuz var ve birgün bile söylemedi yol yakınken onu arkanda bırak nacizane fikrimMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana