dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

süpersin,evet hep farkındalar,ama yınede evlenıyorlar

Hep farkındalar demedim. Bazıları da görücü usülü tanımadan evleniyorlar.

Ama normal bir ilişkide, sevgililik döneminde çoğu karakterini az buçuk belli eder. Öfke kontrol problemi olan, baskıcı erkek evlenmeden önce de aynı tavırları sergiler. Bunu görmek yada görmezden gelmek kişiye kalmış.

cümleyi ters kurmuşum,hepsi farkında demedim,hep farkındalar(yanı böle durumları olanlar için dedim,)

ayril kizim ugrasma ipleri tmamen kopar sana guvendim ama hata etmisim de ve git cevresiyle bile gorusme umarim foto falan yoktur elinde seni zor durumda birakacak varsa bunlari bi sekilde al yok et

Canım benim İnsallah guzel olacak hersey

Böyle şeyler duyunca tek bir şey söylemek geliyor icimden, yaşamasaydın arkadaşım. Net. Bu Düşüncede bir insansan yaşamayacaktın. Bile, isteye yaptın.adamın alnında mı yazıyor %100 güvenilirim diye. Bir şeyler yaşadıktan sonra 'ayrılmak çözüm değil ' diye Düşünen kadınlar, yaşamayın o zaman.

Şimdi ipler adamın eline geçmiş. sen bu yaşadığını hata,bir leke olarak gördüğün ve kendini ona mecbur hissettiğin için adam sana terbiyesizlik de yapar, sus da der; kendine çeki düzen de var der, fazlasını da yapar, yapar yani.

Kendi iyiliğiniz ve mutluluğunuz için ayrılın.

ayrılıcaksın elbette. başka bi yolu kesinlikle yok. sen ona güvenmişsin ve ilk ilişkini onunla yaşamışsın yanlış da olsa doğru da olsa. buna saygı duyması gerekirken sana çöp gibi davranıyor. ayrıl.

hatanın neresinden dönersen kardır.. ee tabi vakti zamanında dikkat etseydin keşke demedende duramıcam.. davranişlarından halinden hareketlerinden nasıl bi insan olduğunu tahmin etmedinmi düşünmedinmi basına gelebilcekleri birlte olmadan önce.. sana diebilceğim bırak biraz kendi haline anladığım kadarıyla cok değer vermişsin vazgecemiceğini hissetmiş o da bi erkeğin eline en güçlü kozu vermişsin.. hatan içinde olmuş bitmiş bi kere artık düşünüp durma.. ona sırf bu yüzden katlanmak zorunda değilsin !

kendını ona mecbur hıssettırmıssın demekkı oda bunu farketmıs canına okuyor
nasılsa benden ayrılamaz- ayrılmaz dıyor
hasta oldugunda nıye aramadın sormadın dıye uzulup soruyorsun kı?
o senı aramalı sormalı sen ona nıye aramadın dememelısın
senın hastalıgında senle ılgılenmeyenın ıyı gununde ne ısı var?
ıcıne sınmeyen senı mutsuz eden bırıyle asla hayatını bırlestırme

Dünyanın sonu değil cnm yol yakınken bırak senin ona mecbur olduğunu düşünerek hayatı sana zindan edip kendi hayatını yaşıyo değersizmisin sen sende bi ananın kuzusu değilmisin tutki senin evladın bu durumda cesaret gösterip sana söyledi ne yapmasını isterdin körü körüne çok afedersin o hayvanla evlenmi dersin yoksa bana sen lazımsın ufacık bi zar parçası değil vur kıçına gitsinmi dersin?bu adam şimdi böyleyse evlensen düşün neler olur ailende durumu bilmek zorunda değil seni sen olduğu için seven bi damla kana bakmaz nerden mi biliyorum benimki öyle yaptı çünkü ve 12 senelik evliyim 3 çocuğumuz var ve birgün bile söylemedi yol yakınken onu arkanda bırak nacizane fikrim

Ama bu adam zaten evlenmez ki senle ne cekiyosun bunu. Cunku hic deger vermiyo sana. Bana mecbur nasil olsa diye dusunuyo. İgrenc heref sanki sen onun esyasisin. Hicbiseyin sonu degil valla ayril iki secenegin var; ya sana kopek olup donucek, ya da ikiniz de kendi hayatiniza bakicaksiniz, sonuc olarak mutlu mesut olucaksin yani. Anan baban senin tek damla gozyasina kiyamazken onun seni her gun aglatmaya hakki yok!

Bu boyle cekilmez. Mecbur falan degilsin hicbirseye. Madem yaptiginin hata olduguna da inaniyorsun gonulden tovbe et be Alah'in merhametine sigin. Inan harika bir insan karsina cikar ve sana ne kadar degerli oldugunu hissettirir birgun. Gecmisini de yuzune vurmaz. Daha cok gencsin. Bu okuzle korku ve umitsizlikten evlenip daha fazla hata yapma. Yanlis baska bir yanlisla duzelmez!

Mutluluklar dilerim

Ne demek dönüşü yok? Özür dilerim belki kırıcı olacak ama bence geri dönüşü olmayacak tek şey insanın öz saygısını yitirmesi.
İnsanlar evlenip boşanıyor, kucaklarında bebekleri ile. Öyle bir sindirilmişsin ki sağlıklı düşünemiyorsun. Hayatını yaşamak için ille bir sevgiliye, eşe şuna buna ihtiyacın yok. Ayağa kalk silkelen sen bu kadar değersiz misin? Sevgilin kim oluyorda sana kendine çeki düzen ver diyor, bu cüreti nereden alıyor? Uyuşturucu bağımlısı mısın? Pedofili misin? Hırsız mısın? Fahişe misin?
Neyin varmış ya neyini düzeltecekmişsin? O olmadan bilmem kaç sene sürdüğün ömür komple yanlış, senin kişiliğin karakterin yanlış ise seninle ne işi varmış defolsun gitsin, kafasına göre bulsun o zaman. Sevgi asla bu değil, yalnız kalma korkusu, bağlılık ihtiyacı ve pişmanlığı sevgi ile karıştıyorsun. Defet gitsin ya.
Çok kafana takıyorsan ufacık bir operasyona bakıyor bazı şeyler. Mutsuzluğa mahkum etme kendini, hayat çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…