Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem
az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
insan beşer, bir gün şaşar.
hepimiz insanız, hata da günah da bizler için
her ne olduysa oldu, ne yaşandıysa yaşandı yol verin o pisliğe siz de kendi geleceğinize odaklanın.
bir erkek iki damla kan aktı diye ömrünü çürütür mü?
biz kadınlar niye bu yüzden ömür feda etmeyi ve hatta ölmeyi göze alalım.
bırakın Allah aşkına
bu herif evlenelim diye yalvarsa yine de hayır deyin.
seviyor musunuz bilmem ama başlarım sevgisine öyle adam da, böyloe ilişki de, bu türlü bir mecburiyet de yerin dibine girsin.
denize köpek girdi diye, o deniz kirlenmez.
siz avuç içi kadar zardan ibaret değilsiniz, sizi sevecek bunu hiç düşünmeyecek biri illa ki vardır.
farzedelim yok
bütün herkes bu duruma karşı ve evlenemiyorsunuz.
tek başına huzurla geçirilecek bir hayat, bu sadist herife katlanarak evli kadın olmaktan kat kat iyidir.
çoluk çocuk sahibi kadınlar "ehhhh yeter" deyip çekip gidiyor. boşversenize.
adam yerine bile koymayın.