- 13 Temmuz 2015
- 32
- 27
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne evliliği yalvarsa evlenme delimisin sen bu adamla evlilik olmaz ömür boyu bekar kal daha iyiOyle ahım sahım olmasa da bir isim maasım var beni rahat rahat idare eden canım. İssizligini yuzune vurmadim hic ama bir ay sonra istemeye gelecekti normalde. Ve buna ragmen bir ise girme çabası yoktu.
yorumları okumadım belki cevaplamışsınızdır ama ben sorayım da.
ufukta evlilik falan mı var. hayır yani yoksa bu adam sizi illa bırakacak sonuçta. o zaman, bunca zaman tüm bu yazdığınız şeyleri bir hiç uğruna çekmiş olacaksınız.
kaldı ki böyle davranan biri sizinle, çok özür dilerim ama bence evlenmez.
İnşaallah doğruyu ve hakkınızda hayırlısını en kısa zamanda bulursunuz.
yazdığım yorumu okudum da, evlenmeniz normal gibi yazmışım. özür dilerim.Bir aya kadar söz takilacak yaza dugun dusunuyorduk ama evlensem ne olacak ki bununla. Daha sevgiliyken boylr evlenince belki hergun susmasini bil diye dayak da atacak. Cok asabi cunku.
Bir aya kadar söz takilacak yaza dugun dusunuyorduk ama evlensem ne olacak ki bununla. Daha sevgiliyken boylr evlenince belki hergun susmasini bil diye dayak da atacak. Cok asabi cunku.
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
süpersin,evet hep farkındalar,ama yınede evlenıyorlarYa yazılanları okuyorum da, şoka giriyorum. Yok bu senle evlenmez zaten, neden katlanıyorsun tarzında yorumlar var. Evlenmek için katlanılır mı yani?
Tv de her gün görüyoruz, burada bdvde okuyoruz. Eşinden şiddet gören, boşanamayan ve hatta öldüren nice kadın var. Onlarda sanırım en başından herşeyin farkındaydılar ama 'geri dönüşü olmadığını' düşünerek evlenmek zorundaydılar. İnsanların karakterleri değişmez. Düzelicem dese, yarın gel nikah kıyalım dese gidip evlenecek misin yani? Kafayı mı yedin? Herşey bu kadar ortadayken.