Masallah canım benim Rabbim bozmasin. Peki sende mi ayni durumda kaldin ve herseyi goze alarak bitirdin?
Canım yaşın kaç ? şu an 24 yaşındayım 18 yaşındaylen birine deli divane aşıktım hayatımın merkezi oydu o olmasa ölürüm falan.. o da bana öyle köpek çekiyodu en sonunda ayrıldım şimdi diyorum ki boşuna üzülmüşüm. karşıma çok çok daha iyileri çıktı böyle bi erkek için değmez hatta erkeklerin hiç birine değmez bundan sonrada aklında bulunsun kimseye bu kadar bağlanma kimse senden değerli değil.. o dediğim çözümde diktirebilirsin öncelikle bi jinekologla görüş bi arkadaşım bunu da yaptı şimdi evli bi sorunu yok.Nasıl bir çözüm yolu canım ? Ayrilinca yine acı ceken ben oluyorum ama hergun acı cekmekten her gece aglamaktan iyidir ayrilip onune bakmak...
Yok bir piskolojik şiddet söz konusu değildi evlenmeyi sürekli erteliyordu korkuları vardı ne hikmetse ben ayrıldım 2 ay sonra annesini istedi kızla nişanlandı
Eşimle tanıştım daha ilk buluşmada herşeyi anlattım atlatmamız biraz zaman aldı ama cok şükür atlattık seviyorum seviliyorum kendini buyüzden suclama ve bi şans ver kendine
Canım yaşın kaç ? şu an 24 yaşındayım 18 yaşındaylen birine deli divane aşıktım hayatımın merkezi oydu o olmasa ölürüm falan.. o da bana öyle köpek çekiyodu en sonunda ayrıldım şimdi diyorum ki boşuna üzülmüşüm. karşıma çok çok daha iyileri çıktı böyle bi erkek için değmez hatta erkeklerin hiç birine değmez bundan sonrada aklında bulunsun kimseye bu kadar bağlanma kimse senden değerli değil.. o dediğim çözümde diktirebilirsin öncelikle bi jinekologla görüş bi arkadaşım bunu da yaptı şimdi evli bi sorunu yok.
Cok haklisin canım. Yalniz olmadigimi bunlari sadece benim yasamadigimi bilmek guc veriyor. Bu is bugun bitecek insallah.
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
aynen öyle senin bi işin imkanın var mı bilmiyorum ama başkasıyla evlenemem diye düşünme bu durumu kabul edecek erkek bulunur ayrıca jinekologla bi görüş onlar sana eğer o dediğim yolu düşünürsen yol gösterirler24 yasindayim canım. Elimi kolumu gercekten bagladi bu durum. Onu gectim evlenmeye kalksam isi yok gucu yok herkes bu cocuk senin dengin degil diyor. Cok hatasi oldu bana aldatmalar falan. Keske o zaman gitseydim bu iliski olayi olmamis olurduzaten sadece iki kez birlikte olduk bu zamana kadar. Zararin neresinden dönersem kardır.
Evli değilsin, neden dönüşü olmayan bir durumda olasın ki?
Bak ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Doğru bulmuyorum ama bir hata yaptın diye ömür boyu itin tekini çekmek zorunda değilsin.
Ayrıl. Hatta kesinlikle ayrıl. Seni olduğun gibi kabul edecek birisi çıkar elbette karşına. Kadınlar erkekleri o haliyle kabul ediyorlar neticede.
Bir dahada böyle şeyler yaşamamaya dikkat et. Bu lanet heriften ayrıldığını öğrendiğimde çok sevineceğim. Allah yolunu açık etsin.
aynen öyle senin bi işin imkanın var mı bilmiyorum ama başkasıyla evlenemem diye düşünme bu durumu kabul edecek erkek bulunur ayrıca jinekologla bi görüş onlar sana eğer o dediğim yolu düşünürsen yol gösterirler
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana