dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

Masallah canım benim Rabbim bozmasin. Peki sende mi ayni durumda kaldin ve herseyi goze alarak bitirdin?

Yok bir piskolojik şiddet söz konusu değildi evlenmeyi sürekli erteliyordu korkuları vardı ne hikmetse ben ayrıldım 2 ay sonra annesini istedi kızla nişanlandı
Eşimle tanıştım daha ilk buluşmada herşeyi anlattım atlatmamız biraz zaman aldı ama cok şükür atlattık seviyorum seviliyorum kendini buyüzden suclama ve bi şans ver kendine

Evli değilsin, neden dönüşü olmayan bir durumda olasın ki?

Bak ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Doğru bulmuyorum ama bir hata yaptın diye ömür boyu itin tekini çekmek zorunda değilsin.

Ayrıl. Hatta kesinlikle ayrıl. Seni olduğun gibi kabul edecek birisi çıkar elbette karşına. Kadınlar erkekleri o haliyle kabul ediyorlar neticede.

Bir dahada böyle şeyler yaşamamaya dikkat et. Bu lanet heriften ayrıldığını öğrendiğimde çok sevineceğim. Allah yolunu açık etsin.

Nasıl bir çözüm yolu canım ? Ayrilinca yine acı ceken ben oluyorum ama hergun acı cekmekten her gece aglamaktan iyidir ayrilip onune bakmak...
Canım yaşın kaç ? şu an 24 yaşındayım 18 yaşındaylen birine deli divane aşıktım hayatımın merkezi oydu o olmasa ölürüm falan.. o da bana öyle köpek çekiyodu en sonunda ayrıldım şimdi diyorum ki boşuna üzülmüşüm. karşıma çok çok daha iyileri çıktı böyle bi erkek için değmez hatta erkeklerin hiç birine değmez bundan sonrada aklında bulunsun kimseye bu kadar bağlanma kimse senden değerli değil.. o dediğim çözümde diktirebilirsin öncelikle bi jinekologla görüş bi arkadaşım bunu da yaptı şimdi evli bi sorunu yok.

bence de ayrıl bu kişiden. herşey bitti diye düşünme kendine yazık etme. Elbet karşına sana değer veren biri çıkar.

Ne mutlu sana canım insallah bende bu isin sonunda mutlu olurum :)

Aman seninki de dert mi. Ayrıl kurtul. Bu kadar basit. Kafanda büyütme bu kadar birlikteliği

tabi ki de katlanmazdım! bir an önce kurtul o pislikten! ayrıldıktan sonra yalvar yakar gelecektir gerçi eminim ama gelse de asla asla geri dönme!

24 yasindayim canım. Elimi kolumu gercekten bagladi bu durum. Onu gectim evlenmeye kalksam isi yok gucu yok herkes bu cocuk senin dengin degil diyor. Cok hatasi oldu bana aldatmalar falan. Keske o zaman gitseydim bu iliski olayi olmamis olurdu zaten sadece iki kez birlikte olduk bu zamana kadar. Zararin neresinden dönersem kardır.

aaaa şakamı yapıosunuz ya dönüşü olmayan bişeyler yaşamak ne demek bu hayatta sadece ölümün dönüşü yok sırf birlikte oldum die bu gerizekalıya katlanmak zorunda değilsiniz afedersiniz ama tekmeyi basında görsün ... mal gibi kalsın kendi köpek olsun ona mecbur değilsiniz kimseye hiç bi erkeğe mecbur değilsiniz bunu asla unutmayın
sen kimsin ya adam ol kendine çeki düzen ver hadi ordan haddini bil elimin kiri :S

aynen öyle senin bi işin imkanın var mı bilmiyorum ama başkasıyla evlenemem diye düşünme bu durumu kabul edecek erkek bulunur ayrıca jinekologla bi görüş onlar sana eğer o dediğim yolu düşünürsen yol gösterirler

Aminn canım benim cok tesekkur ederim. Kimseye anlatamadim paylasamadim ama sizden aldigim gücle bugun bu iskenceye son vericem

Cok net ayril o okuzden adam bilio ki ceptesin egosunu tatmin edio asla bu zevki yasatma ona. Evli deilsin seni baglayyan hicbisey yok.

Oyle ahım sahım olmasa da bir isim maasım var beni rahat rahat idare eden canım. İssizligini yuzune vurmadim hic ama bir ay sonra istemeye gelecekti normalde. Ve buna ragmen bir ise girme çabası yoktu.

peki bu ilişkiye tüm sıkıntılara rağmen katlandığını düşün
evleneceğiniz kesinmi
araman bile başağrısı yaratıyor ise
evlilik niyeti olduğunu düşündürmedi bana

ayrıca böyle bir hayat yaşamak
bekar bir kadın olarak yaşamaktan
çok daha kötü

Bir şeyler yaşandı diye kimse kimseye mecbur değil ne sen ona ne de o sana resti çekeceksin kendi kıymetini bil. Yaşarken nasıl arkasında durduysan şimdide öyle dur

yorumları okumadım belki cevaplamışsınızdır ama ben sorayım da.
ufukta evlilik falan mı var. hayır yani yoksa bu adam sizi illa bırakacak sonuçta. o zaman, bunca zaman tüm bu yazdığınız şeyleri bir hiç uğruna çekmiş olacaksınız.
kaldı ki böyle davranan biri sizinle, çok özür dilerim ama bence evlenmez.
İnşaallah doğruyu ve hakkınızda hayırlısını en kısa zamanda bulursunuz.

Ayrıl.. Hayatın sonu değil ayrılmayacağını bildiği için sana öyle davranıyor. Seni artık kimse kabul etmez filan diyerek psikolojini mi bozdu bilmiyorum ama ömrünü çürütmek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…