dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

kesinlikle ayrıl o konuyu da kafana takma onun ayrıca çözüm yolları var ki öyle kabul eden biride çıkar sana böyle davranan biriyle ne kadar geleceğin olabilir ki

Nasıl bir çözüm yolu canım ? Ayrilinca yine acı ceken ben oluyorum ama hergun acı cekmekten her gece aglamaktan iyidir ayrilip onune bakmak...

Ayrıl yoluna bak . Bir daha gelirse de sen ona de ' adam olmaz senden , beni arama tansiyonum çıkıyor ' de . Sana söylediği lafları bir güzel yedir ona . Ama sakın ha sakın barışma . En iyi insanlara layıksın unutma . Yapmışsın bir hata ama ucunda ölüm yok ya . Hayat yaşamaya en önemlisi güzel yaşamaya sevilmeye değer.

Buna benzer bir konu açmıştım bende yakın arkadaşımın başında bir pislik vardı 4 senesini zehir etti ama arkadaşım ondan çok korkuyordu onlarda adamın zoruyla bir şeyler yaşamışlardı. Defalarca uyardık ama bizi hiç dinlemedi en sonunda ailesi adamın kötü olduğunu duyunca arkadaşımın elinden telefonu aldı ve görüştürmediler onu o adamla. Tabi durmadı şerefiz yaşadıklarını açık açık anlatan bir mail attı arkadaşımın babasına kuzenlerine. Ama kimse ona inanmadı kızı hiç yalnız bırakmadılar. Hakaret şantajlar nedeniyle birde dava açtı arkadaşım ona. 1 sene sonra kendisi arayıp arkadaşımdan davadan çekilmesini kapanmasını istedi arkadaşımda artık uğraşmak istemiyordu çünkü hayatında başka biri var böylece konu kapandı. Her ne yaşadıysan bunların devamı gelecektir adam zaten senle bir gelecek düşünmüyor arkadana bakmadan kaç uzaklaş ondan daha fazla hata yapma.

hemen ayrıl. sana geçmişini soran, bunu dert eden biriyle de birlikte olma. bir kere birlikte oldum diye bundan sonra yaşayacağın ilişki veya ilişkilerde rahatça yaşayacağını düşünme ve de düşündürtme. dinen veya sosyal olarak konuya nasıl baktığını bilemem ama, tövbe et ve kimseyle paylaşma. bu kimseyi ilgilendirmez.

Yani birlikte oldun diye bu adamla evleneceğine hiç evlenme, ömrünce bekar kal daha iyi.

Ayrılmaya bak ve herşeyi zamana bırak. Zamanla bu acılar kabuk bağlayacak ve iyileşecek, o sürede hayatına kimseyi sokmamaya çalış ve kafanı toparla.

İleride karşına iyi birisi çıkar tabi tövbe eder, Allah'tan af diler ve kendini değiştirirsen.

Ama ilk adım bu adamı defetmek...

23 yaşındayım o ise 25. Beni tehdit edeceği hiç bişey yok. Ayrilmak istesem amenna der gider sonra geri gelir pismanim der adam oldum dee bir iki hafta duzelir sonra yine aynı. Simdiye kadar hep boyle oldu.

Canım o zaman tüm bunlara katlanman için bir neden göremiyorum ben. Hayat kısa. Sana değer verecek birileriyle birlikte olmak varken, neden hayatı kendine zindan edesin? İnsanlar evleniyor, birsürü çocuk yapıyor, sonra ayrılıyorlar. Geri dönüşüm yok diye birşey yok. Bas tekmeyi gitsin. Peşine bela falan olacak biri mi?

Millet cocuk yapiyorda katlanmiyor sen birlikte oldun diye kan mi kusacaksin ayril biran once

Hayir canim. Zaten pesime bela olacak kadar beni sevse niye boyle davransin ki. Bir zaman sonra gelir oturdugu yerden iki kere arar uc msj atar sonra da ben elimden geleni yaptim diyip baskalarinin koynuna atlar. Boyle biri yani cigerini öğrendim artık.

canim yapacağın en buyuk hata o adamla bi hayat kurmaya calismak olur. Aklından bile gecirme derhal ayril ne kendine yazik et nede bu adamla boşa gecirdigin ömrüne.

seni sevmiyor diye sen kendinden niye nefret ediyorsun ya?
bu kadar değersiz misin sen?
yaptığından pişmansan, allah'tan af dile
sonra da önüne bak artık..

Zaten bela olanlar da çok sevdiklerinden değil ki. Sahipleniyorlar, evcil hayvan gibi. 'Ya benimsin, ya kara toprağın.' diye. Kadınlar ayrılmak istedikleri eşleri tarafından öldürülüyor. Çok sevdikleri için mi öldürüyorlar? Erkekliklerine(?) yediremiyorlar.

Eğer böyle psikopatta değilse, yerinde olsam bugün ayrılırdım. 2-3 kere arar açmazsın, olur biter.

Böyle bir beraberliğim vardı. Beni görüntülerle, yaşanılanlara tehdit etmesine rağmen ayrıldım.
Böyle bir insanı asla ve asla çekmemelisin.
Her şeyden önce kendine saygın olsun canım. Namus bacak arasında değildir :)

Ayrıl canım hiç arkana bile bakma. Resmen zaafını kullanıyor sen kendini ona mecbur hissediyorsun diye sana kötü davranıyor. Ayrıl canım hayatını zehir etmeye değmez. Karşına seni her halinle çok sevecek biri mutlaka çıkacak merak etme

Çok haklısın canım. Bitti bile demeden gideceğim. Zaten bana son msji bana yazma sen yazinca basım agriyor tansiyonum cıkıyor olmustu. O da bahanem olur aramam sormam cevap vermem. Dusunsun dursun.

aklın yolu bir herkes ne diyorsa onu yap ayrıl mantıklı düşünemiyorsun adam ol demesi bile yeter çoluk yok çocuk yok nikah yok anlaşmalımı boşanayım donunu nasıl alırım gibi derdinde yok ne arıyosun dövüp sövüp sokakta bıçaklayıp haber olmayımı.

Cok haklisin canım. Yalniz olmadigimi bunlari sadece benim yasamadigimi bilmek guc veriyor. Bu is bugun bitecek insallah.

Birlikte oldun diye ona katlanmak zorunda değilsin.Önce işe kendine değer vermekle başla , sonra terk et o mahluku.Yazık etme kendine karşına çok daha iyi insanlar çıkacaktır.Hayır ama ben birlikte oldum kimse kabul etmez diye sakın düşünme emin ol sana kıymet veren insanlığa önem veren kişiler çıkacaktır karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…