kesinlikle ayrıl o konuyu da kafana takma onun ayrıca çözüm yolları var ki öyle kabul eden biride çıkar sana böyle davranan biriyle ne kadar geleceğin olabilir ki
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
23 yaşındayım o ise 25. Beni tehdit edeceği hiç bişey yok. Ayrilmak istesem amenna der gider sonra geri gelir pismanim der adam oldum dee bir iki hafta duzelir sonra yine aynı. Simdiye kadar hep boyle oldu.
Katlanmadım
Eşimi tanıdım şuan evli mutlu cocuklu bir bayanım
Canım o zaman tüm bunlara katlanman için bir neden göremiyorum ben. Hayat kısa. Sana değer verecek birileriyle birlikte olmak varken, neden hayatı kendine zindan edesin? İnsanlar evleniyor, birsürü çocuk yapıyor, sonra ayrılıyorlar. Geri dönüşüm yok diye birşey yok. Bas tekmeyi gitsin. Peşine bela falan olacak biri mi?
Hayir canim. Zaten pesime bela olacak kadar beni sevse niye boyle davransin ki. Bir zaman sonra gelir oturdugu yerden iki kere arar uc msj atar sonra da ben elimden geleni yaptim diyip baskalarinin koynuna atlar. Boyle biri yani cigerini öğrendim artık.
Zaten bela olanlar da çok sevdiklerinden değil ki. Sahipleniyorlar, evcil hayvan gibi. 'Ya benimsin, ya kara toprağın.' diye. Kadınlar ayrılmak istedikleri eşleri tarafından öldürülüyor. Çok sevdikleri için mi öldürüyorlar? Erkekliklerine(?) yediremiyorlar.
Eğer böyle psikopatta değilse, yerinde olsam bugün ayrılırdım. 2-3 kere arar açmazsın, olur biter.
Böyle bir beraberliğim vardı. Beni görüntülerle, yaşanılanlara tehdit etmesine rağmen ayrıldım.
Böyle bir insanı asla ve asla çekmemelisin.
Her şeyden önce kendine saygın olsun canım. Namus bacak arasında değildir :)