Güzel kardesim beş para etmez bu adamla devam etme. Ne birlikte olduğun için nede başka bir korkundan. Yaşın daha çok genç. Önüne çok iyi insanlar çıkacak. Inan şuan sana kötü davrandığı için sevdiğini zannediyorsun ama hata ediyorsun. Önünde çok güzel bi hayat var. Binlerce erkek seni sen olduğun için sevmeye hazır. Kendine yazık etmeMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
dönüşü olmayan bir şey yaşadıysan yaşadın keşke olmasaydı ama olmuş bu seni ona göbek bağıyla bağlamaz kesinlikle onun aşağılamalarına katlanmak zorunda değilsin.kim bilir nasıl güvendirdi kendine nasıl sevdirdi yazıklar olusn bu tip erkeklere inşallah karşılığını alırlar yaptıkları ş....liğin..Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
ohh cok güzel aldatmış size karsı terbiyesiz işsiz güçsüz birde gencecik kızsın gitmiş kızlığını bu pisliğe vermişsin ben karsıyım evlilik öncesi birlikte olmaya tutki evlenmeye kalktınız biriyle bu durumu söylüyeceksiniz tmm ama adam bi tartışmanızda bunu yüzünüze vursa eminim kahrolursunuz neyse bu şerefsizden ayrıl kesinlikle ayrıl o kim oluyoda seninle öyle konuşuyo şimdiden böyleyse evlenincede döver seni kimseyle beraberde olma derim artk seviyeli ilişkiler yaşa Allah yolunu acık etsin .Beraber oldun diye sakın devam etme cok pişman olursun24 yasindayim canım. Elimi kolumu gercekten bagladi bu durum. Onu gectim evlenmeye kalksam isi yok gucu yok herkes bu cocuk senin dengin degil diyor. Cok hatasi oldu bana aldatmalar falan. Keske o zaman gitseydim bu iliski olayi olmamis olurduzaten sadece iki kez birlikte olduk bu zamana kadar. Zararin neresinden dönersem kardır.
Canım beraber oldun diye onu çekmek zorunda değilsin bunu aşın artık yaMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Hay Allah iyilini versin emiOhooo konu sahibi herifi postalamış başka biriyle nişanlanmış bile. Siz hala yazmaya devam edin
Hadi canımm ay cok sevindim mutlu olur inşallahhHay Allah iyilini versin emi
nasıl bi surat be öylecok sevindim nişanlandına inşalllah mutlu bi yuvası olupküçücük minişleri olur