dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

Güzel kardesim beş para etmez bu adamla devam etme. Ne birlikte olduğun için nede başka bir korkundan. Yaşın daha çok genç. Önüne çok iyi insanlar çıkacak. Inan şuan sana kötü davrandığı için sevdiğini zannediyorsun ama hata ediyorsun. Önünde çok güzel bi hayat var. Binlerce erkek seni sen olduğun için sevmeye hazır. Kendine yazık etme

dönüşü olmayan bir şey yaşadıysan yaşadın keşke olmasaydı ama olmuş bu seni ona göbek bağıyla bağlamaz kesinlikle onun aşağılamalarına katlanmak zorunda değilsin.kim bilir nasıl güvendirdi kendine nasıl sevdirdi yazıklar olusn bu tip erkeklere inşallah karşılığını alırlar yaptıkları ş....liğin..
ondan en kısa zamanda ayrıl seninle iletişime geçmesine izin verme.seviyorum falan demezsin değil mi seni u kadar aşağılayan adamı? unut hayatına devam et yeni bir sayfa aç bundan böyle de hiçbir erkeğe güvenme evlenmeden ilişki yaşama.

Dimdik ol canim.her ne yasarsan yasa hatalar insanlara mahsus..bu sekilde devam edersen hata ustune daha cok hata yaparsin.ama arkana bakmadan ayrilirsan yolun açılır ve daha iyi insanlarla karsilasirsin.tovbe et.Af dile.Rabbimin kapilari her zama aciktir.evliligi dert etme.evlilik nasip isidir.karsina cikan insana da asla bu yuzden kendini ezdirme..kendini zayig hissetme.bu durum gucune guc katsin.senin icin bi basamak olsun ve yuksel.ayni hatayi bir daha tekrar da etme.senin icin dua edecegim.Insallah her sey duzelir

Umarım şu an iyidindir atlatabildinmi bu durumu inşallah atlatmissindir
hic cevap yazmiyosunda şimdi nasilsin..

Niye dönüşü olmasın ki..
Merak etme hayatının dönüşü olur hatta.
Huzurlu ve mutlu hayatın olur hatta. Stres ve mutsuzluk yaşamandan bin kat iyidir.
Hazır olduğunda da günü geldiğinde de mutlu eden birini bulduğunda da iyi ki saçmalamamışım da ayrılmışım dersin.
İlk seviştiğiyle evlenmeyen kadın o kadar çok ki. Hatta ben dahil çevremde evlenen arkadaşlarımın büyük çoğunluğu geçmişte ilişki yaşamıştı. Bu tip saçma sapan şeyler yüzünden kendini ömür boyu mutsuzluğa mahkum etme.

ohh cok güzel aldatmış size karsı terbiyesiz işsiz güçsüz birde gencecik kızsın gitmiş kızlığını bu pisliğe vermişsin ben karsıyım evlilik öncesi birlikte olmaya tutki evlenmeye kalktınız biriyle bu durumu söylüyeceksiniz tmm ama adam bi tartışmanızda bunu yüzünüze vursa eminim kahrolursunuz neyse bu şerefsizden ayrıl kesinlikle ayrıl o kim oluyoda seninle öyle konuşuyo şimdiden böyleyse evlenincede döver seni kimseyle beraberde olma derim artk seviyeli ilişkiler yaşa Allah yolunu acık etsin .Beraber oldun diye sakın devam etme cok pişman olursun

Canım beraber oldun diye onu çekmek zorunda değilsin bunu aşın artık ya

Seni çözmüş ve bu sebeple gidemeyeceğinide bildiğinden istediği gibi eziyo üstünlük kurup üzerinde
Sana istediği şekli vereceğini sanıyo
Kim istemezki ne yapsa böyle ses çıkaramayacak birini
Ben olsam bende isterim

Kendini topla kendine güven
Ona muhtaç değilsin
Bu bi son değil
Restini çek

Hem senin kendine olan güvenini ve gidebileceğini görürse eminim geri adım atacaktır

Hic bisey icin gec degildir.
Ve intihar asla bi cozum degildir bunu kafandan at.

Bırak gitsin ya eyvallahın olmasın. Biriyle tanışırsan da ondan öncesi seni bağlamaz de. Kabul ederse kişiliği böyleyse mutlu olursun. Yeter ki kendini ezdirme.

Birlikte olman hayatın sonu değil. Olduysan oldun. Senin mutluluğun önemli cnm yatıp yatmadıgın değil. Mutlu degılsen kıcına tekmeyı bas.. Yarın evlendiğinde "birlikte oldugun adamla evlendin" diye takdir görmeyeceksin.

Birlikte oldun diye çekmek zorunda değilsin evlenirsen evlendim diye daha çok çekeceğin durumların olur

ayrılık tek çözüm çek restini ya adam olursun de ya da seni çekemem kendi ayaklarım üzerinde dururum de güçlü dik dur.. gerekirse de ayrıl ne yani birlikte oldun die kocan mı oldu.. namusu bacagının arasında arayan erkek cıkarsa karsına defedersin.. hiiiççç kafana takıp olayı büyütme.. zorunlu deilsin ona koy tekmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…