canım diktirmek diye bişey var. tabi ilerde kocanı kandırmak oluyo ama böyle insanlada sırf kızlık zarı için yaşanmaz.Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Sen bu kadar degersiz misin? Adam seni kaybetme korkusu yasamiyir ki. Tum ömrünü böyle biriyle gecireceksen tabi ki ayrilma devam et. Ama sence onla bi ömür gecer mi onuda iyi düşünMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Benim eşimde aynısıydı sende kendimi gördüm birden ... Ama ben ayrılamadım tabi aileler falan Dilan evlendik .. Bu durumları devam etmıyor desem yaşan olur bu aileden gelen bir şey Nasıl gördüyse oyle gdiyor bende zamanın da ayrılamadım aşkımdan gebermişim sanki bırak ayrıl gitsin ... Evlenip de onun olgunlaşmasını bekleyene kadar sen yıpranacaksın .. Ben 20 yasındayım eşim 28 yasına giriyor 17 yaşında evlendim gecen yıl doğum yaptım kızım 11 aylık ve ben tekrar hamileyim şu anda .. Mutluyuz beni seviyor fakat ben onun suyuna gidersem alttan alırsam bir ömür boyu böyle yasamak istersen git evlen ama tavsiye etmem daha iyileri çıkacak karşına emin ol o erkek kafası düz mantık gidiyor nasılsa bırakamaz diyeMerhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Ne yapmayi dusunuyorsun, adam belliki amacina ulasmis simdide senden kurtulmanin yolunu ariyor. Sen ne icin bu adamin pesindesin hala anlamadim. Ne bekliyorsun bundan. Simdiden intiharin pesindeysen evlenince olacaklar acik ve net ortada .yazik etme kendine kurtul bi an once.Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricemaz once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana
Nerelisin yaşadığın yer küçük bi yermi yoksa büyük sehirdemisin onunla oldunu ailen biliyomu23 yaşındayım o ise 25. Beni tehdit edeceği hiç bişey yok. Ayrilmak istesem amenna der gider sonra geri gelir pismanim der adam oldum dee bir iki hafta duzelir sonra yine aynı. Simdiye kadar hep boyle oldu.