dönüşü olmayan birşeyler yaşandı diye katlanır mıydınız ?

sana bir sey diyim, sevgilim geleneksel bir ailede büyümüş, geleneksel kafada bir adam. ben ona laf arasinda bakire oldugumu yaklasik 6 ay sonra soyleyiverdim. şok oldu, inanmadi. uzun bi surede inanmadi dalgasini gecti. artik inaniyor. yani beni zaten 30 a gelmis tabiki bakire degildir diye dusunuyormus. etrafimda hic bir arkadasim bakire degil, hala secici davraniyorlar. ya Allahaskina kendine gel! bitti onlar adamlar zeka, kultur, işve cilve istiyor. hemen ayril zaten pesinden koşar, carp kapiyi suratina.cok sinirlendim ya ne hakki var öyle davranmaya!! öyle bekaret arayacak seni, kisiligini, dusuncelerini bi kenara birakacak biriyle evlenip ne yapacaksin zaten!

Geri dönüşü olmayan şey ne? Neden yaptığınız bir hatayla böyle dehşete düşürücek cahillikte yüzleşiyorsunuz çok sinir oluyorum. Ki ben evlilik öncesi cinselliğe ılımlı bir insanda değilim ama yaşadıysan yaşadın, et tövbeni geç karşıya.

Adamda senle aynı şeyi yaşadı. Niye o düşünmüyor? Çünkü onun zarı yok bu mudur? Olaylara bu kadar sığ bakmayın. O ilişkiyi yaşarken istediğiniz için yaşadınız. Bundan pişmanlık duyuyorsanız tekrarlamaz yolunuza bakarsınız. Amele amele tiplere sırf bu yüzden prim vermeyin yahu. Kadınız diye namus-utanmak bize monteli duygular değil. Erkek içinde geçerli. Böyle böyle kendimizi ezikliyoruz zaten ya neyse.

Edit: bunca yazıyı bana yazdıran, bu konun hortlamasında emeği geçen tüm arkadaşlara selam olsun :)

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:
canım diktirmek diye bişey var. tabi ilerde kocanı kandırmak oluyo ama böyle insanlada sırf kızlık zarı için yaşanmaz.

Ay ne alaka o salakla birlikte oldun diye 2 senedir eziyet çekiyorsun. Bas tekmeyi salaga dünyada biriyle birlikte olan tek senmisin sanki. Böyle saçma sapan şeyler düşünme ona muhtaç değilsin ki millet 5 çocuklu olduğu halde kötü muamele görünce bosaniyor sen bu salaga sırf birlikte olduğun için çekiyorsun. Ayrıl hemen

Hangi zamanda yasıyorsun
Sırf beraber oldun diye mi katlanacaksın
Sana yazık değil mi
Neden intihar düşünüyorsun komik olma

O da bu durumu kullanıyor belki de
Ayrıl gtsın
İlerde daha mutlu olacagın biri cikar karsına ve bu durumu sorun etmez merak etme

Merhaba kızlar. İki senedir bana kan kusturan bir iliskim var. Kafayi yemis durumdayim. Bana köpek gibi davraniyor azarliyor üzüyor ve bu umrunda bile olmuyor. Beni elestirmeden yaparken dusunecektin diye yargilamadan ablalarım olarak bir yol gösterin nolur. İntiharın eşiğine geldim dayanamaz oldum. Ben onunla birlikte oldum ve bu yuzden ayrilik çözüm değil gibi geliyor. Ne yapmaliyim deliricem :KK43: az once yine kavga ettik ben hastaydim aramadi sormadi neden deyince de bana susmayi bil adam ol kendine ceki duzen ver diyor. Bana yazma sen yazinca basim agriyor tansiyonum firliyor diyor. Ariyorum acmiyor. Kendimden nefret ettirdi bana :KK43:
Sen bu kadar degersiz misin? Adam seni kaybetme korkusu yasamiyir ki. Tum ömrünü böyle biriyle gecireceksen tabi ki ayrilma devam et. Ama sence onla bi ömür gecer mi onuda iyi düşün

başlığı okur okumaz mevzuyu anladım dönülmez yol dediği bizim milletin birliktelikten başka bir şey olamaz gerçekten içeriği okumadım ama her ne olursa olsun sen seni sen olduğun için sevecek birini bul sırf birlikte oldun diye kimseyi çekme arkadaşım çekme

Donusu olmayan tek sey ölum geriye kalan herseyde care var ayrilirsan muhtemelen ailene soyleyecek ve ayrilmaman icin tehtidler savuracak cok guclu olmalisin bu durumda.

Benim eşimde aynısıydı sende kendimi gördüm birden ... Ama ben ayrılamadım tabi aileler falan Dilan evlendik .. Bu durumları devam etmıyor desem yaşan olur bu aileden gelen bir şey Nasıl gördüyse oyle gdiyor bende zamanın da ayrılamadım aşkımdan gebermişim sanki bırak ayrıl gitsin ... Evlenip de onun olgunlaşmasını bekleyene kadar sen yıpranacaksın .. Ben 20 yasındayım eşim 28 yasına giriyor 17 yaşında evlendim gecen yıl doğum yaptım kızım 11 aylık ve ben tekrar hamileyim şu anda .. Mutluyuz beni seviyor fakat ben onun suyuna gidersem alttan alırsam bir ömür boyu böyle yasamak istersen git evlen ama tavsiye etmem daha iyileri çıkacak karşına emin ol o erkek kafası düz mantık gidiyor nasılsa bırakamaz diye

Ne yapmayi dusunuyorsun, adam belliki amacina ulasmis simdide senden kurtulmanin yolunu ariyor. Sen ne icin bu adamin pesindesin hala anlamadim. Ne bekliyorsun bundan. Simdiden intiharin pesindeysen evlenince olacaklar acik ve net ortada .yazik etme kendine kurtul bi an once.

Konu eski ama yine de yazayim; belki baska birine yarari olur..
Boyle davranan herifle devam ettigin zaman, ya mutsuz sekilde yasamaya devam edeceksin ya da bosanacaksin..
Ayrilirsan, Rabbim buyuk,belki karsina mukemmel biri cikacak.. Hic degilse boyle bi umudun olacak..
Yani bu herifin degisip düzelmesi gibi bi sey olmayacagindan, devam ediyim demek bile bile ladestir..

Bize sordugun için söylüyorum asla devam etmezdim.Adamın yaptıklarına, söylediklerine baksana resmen senden kurtulmak istiyor. Namus bekaret değil canım, kalptedir namus, beyindedir. Evlenip boşanmak daha zor tavsiyem ayrıl, çekme bu adami. Seni olduğun gibi kabul edecek şahsiyetli İNSAN olan adam çıkacaktır karşına.

O da bu yüZden ayrılmıyor senle. Yazık değil mi kendine. Yaptığının arkasında dur güçlü ol. Ayrıl bir anda engelle her yerden gör bak nasıl köpek olucak sana. Ama barışma tabi..
Ayrıca, ben evlenmeden birliktelik yaşanmasını istemiyorum. Ama yaşayanıda garipsemiyorum. Bütün arkadaşlarım da yaşadılar. Yarısı da evlendi. Ne onları bu yüzden yargılayan birileri oldu hayatlarında ne de kendilerini ezdirip suçladılar.

23 yaşındayım o ise 25. Beni tehdit edeceği hiç bişey yok. Ayrilmak istesem amenna der gider sonra geri gelir pismanim der adam oldum dee bir iki hafta duzelir sonra yine aynı. Simdiye kadar hep boyle oldu.
Nerelisin yaşadığın yer küçük bi yermi yoksa büyük sehirdemisin onunla oldunu ailen biliyomu

X