Dong Quai ???

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
Kızlar benden başka Dong Quai kullanan var mı hiç aramızda acaba? Kullandığım DHEA, L-Arginine ve Vitex(hayıt) Macununa ek olarak GNC'den aldığım Dong Quai'yı da ekledim. Ama bugün TV'de izlediğim bir herbalist hamilelik öncesinde Dong Quai kullanmayın gibi birşeyler söyledi ve kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:
ben duydum hatta kullanmak için araştırıyorum yumurta toplanıncaya kadar dongquai ve l'argine toplandıktan sonrada wheat grass diye bir ürün üye olduğum başka bir sitede bunları kullanarak başarılı olmuş arkadaşlar var.Bende üçüncü denememe başlamadan alıp kullanacağım.Bunlar bitkisel kökenli ilaçlar mesela wheat grass bugday çimi tutunmayı sağlıyormuş.Dongquai ve l'argine yumurtaları arttırıyormuş.

ben kullanmıştım .fsh yı yükselttiğini düşünüyorum.herkeste olumlu etki yapmayabilir...fayda görenler var diye okumuştum..

kistleri olan bayanların kullanmaması gerekiyormuş.doktorunuza danışmadan kullanmayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…