• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler döner fırcalı fön makinası

kuzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
42
0
86
Bursa
arkadaslar biara reklamları vardı fırca kendi kendine dönerek sacına fön cekebiliyosun elektrikli bi alet tv de satış yapıyolardı acaba tanıdık markaların böyle bi aleti var mı haberiniz var mı bende sinbonun sac düzlastiricisi var ama yorucu oluyo hem de cok güzel olmuyo bu konu hakkında bilginiz varsa yazın lütfen simdiden tessekkrler:enbuyukkk:

hiç tavsiye etmiyorum gama markası pres ya da plhps düzleştrici başka da bunların üstüne yok

nette biraz arastırdım king thunderbird döner fırcalı fön makinasını pek bi met ediyolar ama sen öle diyosan yeni bi düzlestirici almalımıyım acaba sinbo markasına pek güvenmiyorum da

ben kuaförlük okudum yedi yıl bu işi yaptım eşiminde koaför salonu var o yüzden iyi biliyorum bu tür makinaları.bana sorarsan.bulabilirsen gama hem dalga verebiliyosun hemde düzleştirebiliyosun

cevapların icin tesekkrler ben bi arastırıyım gamayı onu alırım ozaman kuaförlük okumuşsun sonucta sen daha iyi bilirsin mutlaka

Sac duzlestırıcı almak ıstıyorum fiyatta 200-400 arası verebılırım gama markasına cok ıyı dıyorsunuz gama markasından ote dahada ıyı dıyebılecegınız bır marka varmıdır acaba ???

Back