• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Dönen fırçalı saç şekillendiriciler?

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
116
Manisa
Kızlar fırçası dönen saç şekillendiriciilerden kullanan var mı bana yardımcı olur musunuz saclarım uzun ve çok hafif dalgalı ama cok yıpranık düzleştirici cok yıpratıyor bunlardan almayı planlıyorum ama iyi mi kötü mü bilemedim :26::26::26:

geçen gün internette gördüm ben de remingtonda var böyle bir ürün ben de nasıldır diye merak ettim. ben daha önce kingin bu tarz bir ürününü kullandım üflemeliydi benim saçlarımı daha çok yıprattı ama çok ucuza almıştım pek kaliteli bir şey değildi. remington kaliteli bir marka onunki güzeldir diye düşünüyorum.

Ya bunlar eskide kaldı,bunlar gerçekten adam gibi yapmıyo saçı çok berbat bi alet.
Bence sen en iyisinden bir maşa al.:)

Kızlar fırçası dönen saç şekillendiricilerden kullanan var mı bana yardımcı olur musunuz saclarım uzun ve çok hafif dalgalı ama cok yıpranık düzleştirici cok yıpratıyor bunlardan almayı planlıyorum ama iyi mi kötü mü bilemedim :26::26::26:

ayışığına katılıyorum. çok çabuk kabartıyo onlar saçı. bence kullanma derim. :/

Back