Kendi etrafında donmek hosuna gdiyordur ne olabilir ki . Pipisine gelince benimde oglum 18aylık altini alinca pipisini tutuyo kapatma ellicem gibisndn bagiriyo ama bence cok normal vucutlarinı tanicaklar cinsiyet kavrami olusucak. Ben elleynce yapma annecim pipiyle oynanmaz ayıp diyorum elini cekiyorumMerhabalar benim 19 aylık bebegim sürekli etrafında dönüyor bide pipisiyle sürekli oynamak istiyor bunları yaptıgını gördügümde dikkatini dagitıyorum ama ciddi bi problem mi oyun mu yapıyo anlamıyorum lütfen yardimci olabilirmisiniz? Böyle bi durumla karşılaştınız mı hiç?
Öyle tepkileri varmıymış otizm’de. Hiç duymamıştım.Aslında sdece bunlar olmadıgı icin korkuyordum daha 1 ay önce ismine tepki vermiyodu doktora götürdük ilgilenin verir dedi şimdi veriyo ben otizmden korkuyorum aslında ondan dönmesi beni rahatsız ediyo insaallah dediginiz gibidir hosuna gidiyodur tesekkür ederim
Otizimli bireyler genelde one ve geriye sallanır canım göz teması kurmazlar meselaAslında sdece bunlar olmadıgı icin korkuyordum daha 1 ay önce ismine tepki vermiyodu doktora götürdük ilgilenin verir dedi şimdi veriyo ben otizmden korkuyorum aslında ondan dönmesi beni rahatsız ediyo insaallah dediginiz gibidir hosuna gidiyodur tesekkür ederim
Yok bence bebisin birseyi göz temasıda kuruyomus bak.ben 5sene otizmli bireylerle çalıstm göz teması kuramazsn kursanda saniyelik ve belli bi egitımdn snra belki. Kendi etrafnda doneni gormedm one gerı sallanani bide zıplayani gördm. O isme tepki vermemesi 1yaş 2yaş sendromundan oluyodur benimkide arada yapiyo onu kendi egemenligini kurucaklar ya paşalar:)bence sıkıntın bosuna gayet normalYok öne arkaya sallanmıyo göz teması kuruyo ismine tepki veriyo ama arada tepkisiz kaldıgi oluyo
Ram dakiler yok dediyse yoktur zaten icin rahat etsin bence bol bol ilgilen ve konuş cok onunla.ayrıca her insanda otizm vardr ancak belli bi oranda takıntı dedigmiz seyler o ufak otizmden oluyorGötürdük 3 aylık gelişim geriligi var dedi otizm yok dedi 3 ay ilgilenin 3 ay sora görüşelim dedi ben ram bile götürdüm onlarda yok dedi ama
Aslında sdece bunlar olmadıgı icin korkuyordum daha 1 ay önce ismine tepki vermiyodu doktora götürdük ilgilenin verir dedi şimdi veriyo ben otizmden korkuyorum aslında ondan dönmesi beni rahatsız ediyo insaallah dediginiz gibidir hosuna gidiyodur tesekkür ederim
Ne güzel ben de koca gobekle saklambac oynuyoruz cok hosuna gdiyor yada yakalamaca falanÖyle yapıyoruz hergün parka çikariyoruz oyuncaklarla oynuyoruz oyun. Hamuru , yazı yazıyoruz birlikte sırayla kagıt yırtıyoruz aklıma gelebilecek seyleri yapıyorum önerileriniz varsa memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?