dönem ortasında yurt..

savatage

80s.."revolution calling"
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
763
2
46
İstanbul
devlet yurdunda kalanlara sorum olucaktı. ben pazartesi yurda başvurmayı düşünüyorum sizce çıkma ihtimali var mı ? dönem ortasında öğrenci alıyolar mı? :44:

Evet alıyorlar
Bu dönem 3-4 arkadaşım devlet yurduna geçti hepsini sorunsuz aldılar

devlet yurdunda kalanlara sorum olucaktı. ben pazartesi yurda başvurmayı düşünüyorum sizce çıkma ihtimali var mı ? dönem ortasında öğrenci alıyolar mı? :44:

Tabiki de alırlar.belli bir miktar depozito ödeyip,evraklarını tamamlarsan sorun olmaz..Bu aradahangi şehirdesin bakim sen..belki bir yardımımız dokunur?

peki ne kadar sürede cevap gelir bana ? ve arkadaşların istanbul'da mı yurda geçiş yaptı?

Tabiki de alırlar.belli bir miktar depozito ödeyip,evraklarını tamamlarsan sorun olmaz..Bu aradahangi şehirdesin bakim sen..belki bir yardımımız dokunur?

istanbuldayım canım. peki hangi evraklar gerekiyo? ve depozito ne kadar aşağı yukarı?

peki ne kadar sürede cevap gelir bana ? ve arkadaşların istanbul'da mı yurda geçiş yaptı?

hangi yurdu istiyorsan direk müdürüyle görüş ve durumunu açıkla..bayan öğrencisin sonuçta..sıkıntı varsa anlayışla karşılarlar.gerekirse MİSAFİR gösterirler..giriş çıkış yaptırırlar

hımmm..sanırım 200-300 civarı depozito alınır ama çıkarken iade edilir..bir de ilk ayın ücreti tahsil edilir..çok emin değilim..

sağlık raporu,nüfus kayıt örneği..vs gerekiyor.istersen yurtkura bir bak..onlardan pek emin değilim.devlet yurdunda kalmadım

ay çok sağol canım valla. bişey daha sorucam. ben şu an erkek arkadaşımda kalıyorum. ve yurda yazılma amacım aileme bi yerim olduğunu göstermek gibi bişi olcak. izinleri nasıl oluyo yurdun ? aileye haber veriliyo mu ? ay bende yurda girdim de izinleri düşünüyorum ama mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…