Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
devlet yurdunda kalanlara sorum olucaktı. ben pazartesi yurda başvurmayı düşünüyorum sizce çıkma ihtimali var mı ? dönem ortasında öğrenci alıyolar mı? :44:
devlet yurdunda kalanlara sorum olucaktı. ben pazartesi yurda başvurmayı düşünüyorum sizce çıkma ihtimali var mı ? dönem ortasında öğrenci alıyolar mı? :44:
Tabiki de alırlar.belli bir miktar depozito ödeyip,evraklarını tamamlarsan sorun olmaz..Bu aradahangi şehirdesin bakim sen..belki bir yardımımız dokunur?
Tabiki de alırlar.belli bir miktar depozito ödeyip,evraklarını tamamlarsan sorun olmaz..Bu aradahangi şehirdesin bakim sen..belki bir yardımımız dokunur?
hangi yurdu istiyorsan direk müdürüyle görüş ve durumunu açıkla..bayan öğrencisin sonuçta..sıkıntı varsa anlayışla karşılarlar.gerekirse MİSAFİR gösterirler..giriş çıkış yaptırırlar
hangi yurdu istiyorsan direk müdürüyle görüş ve durumunu açıkla..bayan öğrencisin sonuçta..sıkıntı varsa anlayışla karşılarlar.gerekirse MİSAFİR gösterirler..giriş çıkış yaptırırlar
ay çok sağol canım valla. bişey daha sorucam. ben şu an erkek arkadaşımda kalıyorum. ve yurda yazılma amacım aileme bi yerim olduğunu göstermek gibi bişi olcak. izinleri nasıl oluyo yurdun ? aileye haber veriliyo mu ? ay bende yurda girdim de izinleri düşünüyorum ama mecburum