merhaba,
artık kullanamadığımız Kraft Dondy ve Ahşap beşiğimiz satılıktır.
Dondy'yi herkesin bileceğini zannediyorum. Kumandası, mama masası ve iç döşeği ile birlikte tam takım olarak çalışır vaziyettedir.
Ahşap kafes beşik ise mevcut satılanlardan farklı olarak özel yapım visco yatağı ile birlikte verilecektir.
Beşik kenar koruyucuları ve tül örtüsü de pakete dahildir.
Fotoğraflardan ürünlere bakabilirsiniz.
Dondy için 299 TL,
Beşik için 335 TL fiyat veriyoruz.
ikisini birlikte almak isteyenler için pazarlık yaparız :)
umuyorum alan için hayırlı olur, zira bu ürünler kısa dönem kullanılan ürünler olduğu için (kızımız 5 aylık oldu artık içinde duramıyor) sıfırını alınca yazık oluyor gerçekten.
merhaba kraft dondy almak isterim acaba bu son fiyatmi 200tl olurmu indirim yapsaniz bundan almak cok istiyorum ama sifirinin fiyati cok geldi buradan denemek istedim malum cocuk olunca masraflar artti yardimci olursaniz cok sevinirim
merhaba kraft dondy almak isterim acaba bu son fiyatmi 200tl olurmu indirim yapsaniz bundan almak cok istiyorum ama sifirinin fiyati cok geldi buradan denemek istedim malum cocuk olunca masraflar artti yardimci olursaniz cok sevinirim
merhaba,
ilginiz için çok teşekkürler. Size yardımcı olmak adına 280TL ye çekebilirim fiyatı. Bizde de 2 çocuk var sizi çok iyi anlayabiliyorum. Bununla birlikte biz de gelecek parayla çocuk masraflarını bir nebze hafifletmek istiyoruz.
selamlar.
bebek ortalama büyüme eğrisine sahip ise 6. aya kadar çok rahat kullanabilirsiniz. Sonrasında bebek zaten dönmeye başlayacağı için içinde rahat edemez. Daha geniş yatağa ihtiyaç duyar.